S 23 godine, Luka Grbić, vrlo talentirani srpski glumac, uživa u nevjerojatnim uspjesima, što ga čini jednim od najbistrijih umova u ovoj oblasti.

U dobi od 16 godina Luka Grbić brzo se proslavio, privlačeći pozornost iskusnih umjetnika koji su prepoznali njegov sirovi talent. Bilo je očito da ima ogroman potencijal. Konkretno, njegova prva filmska uloga u filmu “Južni vetar” donijela mu je prestižnu titulu “Newbie of the Year” na poznatom festivalu “Filmski susreti” u Nišu.

Lako se transformira u šarmantnu plavušu, predmet maštanja mnogih mladih djevojaka, te izaziva jednodušno divljenje glumačke javnosti koja je uvjerena da njezin potencijal nema granica.Osim iznimnog glumačkog umijeća, Grbić je postao fascinantan lik zahvaljujući impresivnom IQ-u od 156, koji mu je priskrbio prestižnu titulu najinteligentnijeg glumca na našim prostorima, a vjerojatno i šire.

Nakon polaska u srednju školu Luka svoje vrijeme počinje posvećivati ​​volontiranju u NTC centru. Tijekom tog iskustva otkrio je Mensu, ekskluzivnu organizaciju za ljude s iznimnim intelektualnim sposobnostima. Zaintrigiran, Luka je odlučio pristupiti Mensinom testu, koji je u konačnici otkrio njegov impresivan IQ od 156, najviši mogući rezultat na testu. Svoje novo članstvo u kafeteriji prihvatio je bez oklijevanja.Kad sam krenula u srednju školu, zaposlila sam se kao volonterka u NTC centru. Tu sam prvi put otkrio Mensu zahvaljujući osnivaču programa Ranku Rajoviću. Zaintrigiran, odlučio sam pokušati. Neuspjeh za mene nije bio opcija. Iako sam iz prvog pokušaja promašila tri boda, ostala sam odlučna.Znao sam da će se moja izvedba poboljšavati sa svakim pokušajem. Očekivano, u sljedećem sam pokušaju dosegao 156, čime sam dosegao gornju granicu mjerenja ovog testa. Pri prvom susretu u kavani imao sam zadovoljstvo upoznati skupinu izuzetno fascinantnih ljudi, kako je rekao Grbić.
U iznenađujućem otkriću, priznao je da je izmislio informacije tijekom audicije kako bi dobio ulogu, zanemarujući moguće posljedice koje bi ova izdaja mogla imati na njegovu budućnost.

Kao odgovor na moj strah, samouvjereno sam izjavio da posjedujem vještinu vožnje. Međutim, težina moje nevine laži postala je očita tek kad sam se našao za volanom automobila. Režiser Miloš Avramović me je obavijestio da je scena koju smo tog dana snimali uključivala ja vožnju. U žurbi sam se obratio internetu za upute o upravljanju automatskim vozilom. Začudo, uspio sam uspješno riješiti zadatak. Srećom, pomogao mi je vješti kaskader koji me razuvjerio i savjetovao da ostanem miran.

Šarm ove osobe bio je toliko neodoljiv da njegovoj privlačnosti nije odoljela ni glumica Ivana Dudić.

Postoji jedna osoba kojoj se stvarno divim, nevjerojatno je sladak, to je oduvijek bilo moje mišljenje. Luka Grbić mu je ime. Želiš znati kako sam mu pristupio, s obzirom na veliku razliku u godinama između nas? Jednostavno sam ga pitala želi li da ga otpratim do Meka”, rekla je glumica uz smiješak.

Kada su ga pitali o bilo kakvim dugotrajnim željama koje su ostale neispunjene, osobito s obzirom na njegov rani uspon do uspjeha, njegov se odgovor pokazao prilično intrigantnim.

Svrha iza naših postupaka je da se oslobodimo okova ropstva. Naš cilj je da vratimo Srbiju u netaknuto stanje, da sačuvamo njenu lepotu i sačuvamo grad koji nam je drag, uzdržavajući se od bilo kakvih dela koja bi ga ocrnila. Pretjeranoj konzumaciji moramo stati na kraj, jer je to odstupanje. Neka oni koji su nezasitni pronađu zadovoljstvo u svojoj punini i suzdrže se od prepuštanja izvan svojih potreba. Osobno imam sve što mi je potrebno da pronađem sreću. Sve što trebam je baviti se smislenim poslom i okružiti se društvom svojih najmilijih – moje je objašnjenje.

U nedavnom intervjuu spomenuo je kako je zaokupljen raznim obvezama, no o svojim ljubavnim vezama ostao je škrt na riječima, ne želeći otkriti imena pojedinaca. Jednom je prilikom u javnosti viđen u društvu zanosne brinete, zbog čega su mnogi nagađali da bi ona mogla biti Lukina druga.