Ljubavni život Branislava Lečića nerijetko je izazivao medijsku pažnju, a kada je u javnost stigla vijest da je njegova prva supruga u petom desetljeću dobila peto dijete, to nije bilo veliko iznenađenje.Branislav Lečić bio je 13 godina u braku s prvom suprugom Ivanom Vujadinović, s kojom su dobili djecu Anu i Ivana.

Mediji se često fokusiraju na njegove ljubavne afere i njegov ljubavni život čine popularnom temom rasprave.Branislav Lečić trenutno zadovoljstvo pronalazi u društvu djevojke Jelene, 37-godišnje asistentice na Fakultetu crtanja i ilustracije. Naime, skandal se dogodio nakon razvoda od Ivane 2007. godine.Godine.Ivana Vujadinović, bivša supruga Branislava Lečića, u braku s glumcem bila je 13 godina, a zajedno su podigli dvoje djece: kćer Anu i sina Ivana.

No, par je 2007. odlučio raskinuti brak, a mediji su sugerirali da je Lečićeva nevjera razlog njihovog rastanka.Iako ni jedno ni drugo nisu dali objašnjenje za razlaz, spekuliralo se da je Ivana novog partnera pronašla u 15 godina mlađem Stewartu. Branislav je nakon razvoda brzo uplovio u romantičnu vezu s Ninom Radulović, dok je Ivana s mlađim partnerom dobila troje djece.

Ivana Vujadinović zajedno sa svojim partnerom ima sreću da ima tri kćeri, dok je prva supruga Branislava Lečića nedavno proslavila rođenje petog djeteta u petom desetljeću, što je njezina kći Ana Lečić objavila na društvenim mrežama.

Lečić se trenutno veselo druži sa svojom djevojkom Jelenom i pokazuje jasnu sklonost da njihova veza ostane tajna dok Ivana svoju partnericu skriva od javnosti.