– Finale Zvezdi Granda je na programu u subotu 8 juna, a velika očekivanja su ispred Šejle Zonić iz Bosne i Hercegovine. Ona je trenutno jedan od prvih favorita za ovogodišnjeg pobjednika, ali će se to tek znati kasno u subotu navečer…

U glazbenom natjecanju Zvezde Granda, Šejla Zonić, porijeklom iz Tuzle, postala je pravo otkriće. Članovi žirija imaju samo pohvale za njezino pjevanje i nastup, učvrstivši njezin izniman talent plasiravši se izravno u finale. Šejla Zonić (ranije Grgić) bila je glavni vokal cijenjenog sevdah ansambla Divanhana. Suradnja benda i Danice Krstić osvijetljena je u tekstu koji je Kurir objavio 2019., a u kojem je riječ o snažnom duetu. Debitantski album Divanhane prikazao je očaravajuću izvedbu omiljene pjesme Predraga Cuneta Gojkovića “Kafu mi draga ispeci”, a gostovala je i talentirana turska glumica i pjevačica Suzan Kardeš.

  • Često nazivana bosanskom Adelom, Šejla je obiteljski povezana s poznatim pjevačem Kemalom Malovčićem. Mnogi su znatiželjni o podrijetlu njezinog glazbenog umijeća, razmišljajući o tome postoji li nasljedna veza unutar njezine obitelji koja joj je podarila ovaj talent. I doista, postoji. Majka Šejla inače je sestra Kemala Malovčića, koji je prvi put stupio u bračnu zajednicu sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a 1978. godine dočekao prvorođenče Editu.

Kemal Malovčić je u trećem braku postao otac tri sina: Dženana, Kenana i Adina. Po dolasku i verbalizaciji Šejle, Marija Šerifović ju je vrlo brzo identificirala kao osobu s kojom se već družila na raznim društvenim mrežama. Međutim, Marija je tražila potvrdu kako bi se uvjerila da je Šejla zaista osoba koju traži. “Jeste li ikada snimili moju glazbenu kompoziciju na kasetu? Jeste li vi Šejla koju aktivno pratim na Instagramu?” upitala je Marija, natjeravši natjecatelja da potvrdno kima glavom. “Ah, to ste doista vi! Kako divno! Šejlino pjevanje donijelo je neizmjernu radost Mariji, koja je uzviknula:

“Vaša vokalna izvedba je doista izuzetna, s jasnoćom koja je bez premca. U svih mojih 48 godina koliko sam strastveni slušatelj, nikada nisam svjedočila da je netko uhvatio bit i ljepotu pjesme baš kao i ti. Čestitam ti za ovo izvanredno postignuće!” Međutim, Marija je također ponudila neke prijateljske smjernice Šejli, priznajući joj da posjeduje sve potrebne talente, ali zapažajući nedostatak sposobnosti da inspirira i istakne se.

Marija je naglasila da Šejlu to ne treba obeshrabriti jer ima potencijala da postane netko izvanredan. Marija je istaknula važnost prihvaćanja vlastite jedinstvenosti kako bi se dosegla veličina. Sličan stav o ovom pitanju imao je i Aleksandar Milić Mili. Trenutno Šejla doživljava bračnu sreću uz svog supruga, kojeg s entuzijazmom smatra izuzetnim osloncem u svim aspektima života. U mjesecu svibnju, sudbina je organizirala slučajni susret između njih nakon njezina povratka u selo.

Prije ovog sudbonosnog susreta, poznanici iz Tuzle su oduševljeno govorili o njemu, hvaleći njegove izuzetne sposobnosti za provođenje zakona i zadivljujuću karizmu koja je na mnoge ostavila neizbrisiv dojam. Sredinom aprila počeo je pratiti Šejline aktivnosti na Instagramu. U svibnju je podijelila zadivljujuću sliku slatke torte ukrašene raskošnim jagodama, zaokupivši njegovo zanimanje. Svojim izravnim i karizmatičnim pristupom bez muke ju je osvojio. Njihova prva razmjena navela ga je da krene na četverosatno putovanje samo kako bi se našao s njom na šalici kave.

Upravo u tom trenutku Šejla je postala itekako svjesna da je on utjelovljenje njenog idealnog partnera. Strah od neuspjeha i promatranja drugih mučio ju je kroz cijelo njezino postojanje. Nakon što je saznala da Grand ima utjecajnu prisutnost u marketinškoj industriji, obuzela ju je mješavina iščekivanja i nelagode. Što bi mislili njezini bivši kolege i profesori? Sumnje u njezinu sposobnost da se nosi sa situacijom uvukle su joj se u misli. No, kada joj se ukazala prilika da ode na audiciju u BiH, obratila se supružniku i postavila mu pitanje: “Hoćeš li mi ti društvo?” Ovaj trenutak označio je početak novog poglavlja.

Sjajne zvijezde Granda osvjetljavale su joj put naprijed. Tijekom nedavnog nastupa na svadbi, Šejla je iskusila velikodušnost pozamašne napojnice. Unatoč tome, svjesno ga je odlučila vratiti. Promatrači nisu mogli ne primijetiti njezino putovanje, ističući da je prešla s pjevanja u koncertnim dvoranama na nastupe na vjenčanjima. No, Šejla je odmah pojasnila da joj nije cilj samo pjevati u prestižnim dvoranama i baviti se trivijalnim izdacima poput kečapa i riže. Umjesto toga, njezina je težnja bila osigurati dovoljno financijske stabilnosti da potakne svoju glazbenu karijeru naprijed i svim srcem slijedi svoju strast.