– U nastavku našeg današnjega članka vraćamo se u period kada je sve krenulo na balkanu po pitanju influensera, i žena koje žive na visokoj nozi. Danas je to sve izvještačeno, može se reći kupljeno, dok imamo žena koje su naslijedile veliko bogatstvo, i od samog rođenja žive jako lijepo….

Vukicu Vučurević, kćerku preminulog nogometnog dužnosnika i poduzetnika Mirka Vučurevića, naslijedila je i zrenjaninski nogometni klub “Banat” i švicarsku tvornicu satova “Nivada”. Kao rezultat toga, postala je jedna od najbogatijih žena u Srbiji. Njezina odluka da ekipi Hrvatske televizije odobri pristup svom domu izazvala je velik interes javnosti. Prozvana srpskom Šeroun Stone zbog svog zadivljujućeg izgleda, kasnije je otkrila da je njenu raskošnu vilu pomno izradio poznati arhitekt.

Želja joj je bila da rezidencija odiše elegancijom, prikazujući raskoš kojoj se prepušta na Dedinju. Prema pisanju Blica, Vukica je izrazila želju za raskošnom i ekstravagantnom kućom do koje ima sredstava. Kuća je odraz njenog osobnog ukusa i stila. U međuvremenu je Vukičina luksuzna vila dospjela u oglasnike s cijenom najma od 1000 eura po danu. Zanimljivo je da su kontakt podaci i ime vlasnice povezani s vilom izmijenjeni, što je dovelo do nagađanja da je prodala svoju ekstravagantnu nekretninu.

Nadalje, unutrašnjost kuće doživjela je potpunu transformaciju, pa je postala gotovo neprepoznatljiva. Vukica je, kako prenosi Blic, izrazila želju za raskošnim i ekstravagantnim stanom do kojeg ima sredstava. Kuća je odraz njezine individualnosti, odražavajući njezin osobni ukus i sklonosti. U međuvremenu je Vukičina vila dospjela u oglasnike s cijenom najma od 1000 eura po danu. Zanimljivo je da su kontakt podaci i ime vlasnika povezani s nekretninom doživjeli transformaciju, što je dovelo do nagađanja da je Vukiča možda prodala svoju raskošnu rezidenciju.

Nadalje, interijer kuće je potpuno renoviran, tako da je gotovo neprepoznatljiva. U raznim intervjuima samouvjereno je tvrdila da je svoju fizičku privlačnost naslijedila od majke, dok je financijsko bogatstvo potječe od oca. Što se tiče njezinog stajališta o muškarcima, dosljedno je izražavala uvjerenje da je njihova vrijednost izravno povezana s njihovom novčanom vrijednošću. Vukica je intimno upoznata sa životom u raskoši, prepuštajući se raskošnim odmorima, izvrsnom nakitu, vrhunskoj modi, gurmanskoj kuhinji, a sve to služi kao značajke njezinog životnog stila. Što se šopinga tiče, iz kuće nikad ne izlazim bez pozamašne svote od 30.000 eura.

Za mene je ovo cijena luksuzne bunde. Iako moj odgoj nije poticao takvu ekstravaganciju, otac bi me često upozoravao da se jednostavno divim bez kupnje. Međutim, na kraju je popustio i darovao mi pozamašnu svotu novca. U dobi od 15 godina počela sam uživati ​​u vrhunskim modnim predmetima. Moj otac nikada nije nametao nikakva ograničenja mojim kupovnim navikama. Moja preferirana odredišta za kupovinu su prvenstveno Milano i Ženeva, uz povremena putovanja u Pariz. Ovo otkriće došlo je tijekom televizijskog gostovanja, gdje sam ponosno izložio izuzetnu bundu od činčile iz svoje osobne kolekcije. Na moj 18. rođendan otac me iznenadio gliserom na poklon. Tražio sam to zbog svoje nezasitne želje za više.

U istoj dobi sam krenuo u potragu za svojim prvim automobilom i od tada sam uvijek imao najnoviji model Mercedesa. Odbijam žrtvovati bilo koji aspekt svog života jer u potpunosti uživam u prepuštanju luksuzu, naglasila je. Ističe kako svaki dan za nju donosi jedinstvena iskustva, a biti dio “probrane klijentele” daje joj brojne privilegije. Kao netko tko često kreće na putovanja, svaki dan predstavlja jedinstveno iskustvo. Iskorištavanje slobodnih trenutaka za maloprodajnu terapiju pričinjava mi neizmjernu radost, a imam i sreću da dobivam pozive za prestižne modne izložbe poput “Diora” i “Guccija”. Biti dio ekskluzivne klijentele daje mi privilegiju prepuštanja takvom luksuzu.

Ovako je mislila najbogatija žena u Srbiji, koja se potom fokusirala na kulinarstvo i kućne poslove. Kuhanje joj nije privlačno, kao ni kućanski poslovi. – Kuhanje nikad nije bilo moj omiljeni posao, a imao sam tu sreću da to nikad nisam morao raditi. Bilo u Srbiji ili Švicarskoj, uvijek su mi žene radile u domaćinstvu. Možda bi netko mogao pripremiti obrok iz ljubavi, ali ja nikako. Rugao sam se onima koji kuhaju. Umjesto toga, radije provodim vrijeme kupujući suknje, haljine i odlazeći na odmor. Kuhanje me nikad nije privlačilo.

Iako razumijem da su neke žene prisiljene kuhati, ja osobno ne dijelim taj osjećaj – zaključila je Vukica. Vukica je u prošlosti doživjela gubitak oba roditelja. Mirko, njen otac, bio je imućan pojedinac koji je velikodušno doprinio razvoju Banatskog dvora, svog rodnog mjesta, izgradnjom različite bitne infrastrukture poput crkve, škole i cesta. Nažalost, nekoliko mjeseci prije očeve smrti, i Vukica se morala oprostiti od svoje majke. Unatoč tome što nema djece koja bi nosila njezino nasljeđe, Vukica je u jednom intervjuu istaknula da je samostalna i neovisna. Važno je pojasniti da moj otac nije bio lošeg zdravlja u vrijeme svoje smrti. Naprotiv, bio je pun vitalnosti i aktivno se bavio raznim aktivnostima.

Zagonetno mi je da neka izvješća govore da je “umro nakon teške bolesti”. U stvarnosti je možda precijenio svoje fizičke mogućnosti, jer je nedavno putovao u Ženevu i proveo pet dana na moru. Čak je imao planove za još jedno putovanje zakazano za 12. kolovoza. Vjerojatno je do njegove iznenadne smrti došlo zbog srčanog udara. Javili su mi da mu je bilo loše dan ranije, a unatoč pokušajima da pozovem hitnu pomoć, nitko nije stigao. Odlučio je ne obraćati mi se za to vrijeme. Žalosno je što je bio okružen pojedincima koji nisu bili dobrog karaktera, što je Vukica navela na svom Facebook profilu.