Rada Manojlović danas je uspješna pjevačica koja se prvi put predstavila široj javnosti kroz sudjelovanje u Zvezdama Granda. Nakon završetka dugogodišnje veze s mlađim kolegom Harisom Berkovićem, Rada Manojlović ponovno je pronašla duboku ljubav. Iako je ranije uvijek bila otvorena o svojim vezama, ovaj put pjevačica odlučila je zadržati identitet svog novog partnera u tajnosti.Njezina romantična veza s kolegom Milanom Stankovićem počela je 2008. godine, dosežući vrhunac vjenčanjem na slikovitoj crnogorskoj obali, konkretno na Utjehi.

No, nemilosrdno medijsko ispitivanje pokazalo se prenapornim za njihovu vezu, što je rezultiralo privremenim prekidom sljedeće godine. Na kraju su se pomirili i odlučili zajedno živjeti. Godine 2010., nakon sudjelovanja na Eurosongu, Milan je bio u konfliktu sa Sašom Popovićem, a Rada je stala uz njega čak i rizikujući vlastiti ugled u Grandu. Iako su se pojavile glasine o vjenčanju na Maldivima 2011., ispostavilo se da su bile neutemeljene. Također su kružile priče o nevjeri, s navodima da je Milan bio nevjeran Nikoliji Jovanović, kćerki Vesne Zmijanac, što je Rada energično opovrgnula. Milan se 2012. preselio iz zajedničkog stana, što je konačno rezultiralo njihovim razlazom. Pjevačica je 2013. pronašla utjehu u naručju košarkaškog trenera Momira Gajića, koji je inače bio bivši partner Katarine Rebrače. Važno je napomenuti da je Momir bio prethodno oženjen ženom kojoj je igrao ključnu ulogu u pomoći u borbi protiv raka.

Nakon toga, Rada je dugi niz godina bila u vezi s Harisom Berkovićem. Njihova ljubavna priča zapravo je počela kroz niz intervjua, gdje su oboje dijelili svoje iskustvo kako su zajedno prevladali brojne prepreke, suočili se s tračevima te na kraju pronašli jedno drugo kroz zajedničko sudjelovanje u “Zvezdama Granda”. Tijekom gostovanja u emisiji “Amidži show”, Haris Berković je sa smijehom opisao kako je imao čast biti prva osoba koja ju je upoznala, budući da ju je prvi put vidio na televiziji. Dodao je s dozom humora da je bio prilično mlad kada ju je prvi put vidio. Rada je istaknula devet godina razlike između njih dvoje. Berković nije imao nikakvih saznanja ili očekivanja o njihovoj budućoj vezi. Otvoreno je priznao da ju je u početku vidio kao atraktivnu mladu ženu s talentom za pjevanje, nikada ne sluteći da će njihovi putevi na kraju krenuti zajedno. Svjesna njegove sramežljivosti i znajući da uskoro odlazi u Bosnu, Rada se prisjeća kako je vjerovala da će se njihovi putevi neizbježno razdvojiti od tog trenutka.

Na početku sam mislila da je samo sramežljiv tip, ali ispostavilo se drugačije… Ono što me posebno oduševilo jest to što smo samo tri mjeseca razmjenjivali poruke, a nikada me nije pitao ništa konkretno. To me nagnalo da vjerujem da je problem u meni. Rada čvrsto štiti svoje osobne emocije i skriva ih od znatiželjnih očiju javnosti, no nedavno je otkrila pravu prirodu svoje veze. Kroz petogodišnju vezu suočavala se s nizom negativnih komentara i nedostatkom podrške kolega na estradi. Unatoč tim izazovima, ekipa “Paparaco Love” pažljivo je pratila pjevačicu i zabilježila dirljiv trenutak kada se poljubila sa svojim novim partnerom, koji joj je ljubazno ponudio prijevoz kući. Rada Manojlović je stekla reputaciju zbog dugotrajnih ljubavnih veza, počevši s Milanom Stankovićem, a zatim sportskim menadžerom Momirom Gajićem.