– Na društvenim mrežama se u današnje vrijeme može pronaći sve i svašta. Jednostavno, što ste naopakiji, onda ste i više gledani. Ako radite neke normalne i moralne stvari, onda za vas nema šanse da ćete preživjeti u moru ajkula…

Tijekom tinejdžerskih godina sasvim je normalno da majke i kćeri razviju blisku vezu sličnu onoj između najboljih prijateljica. Nerijetko dijele ne samo tajne već i svoju kolekciju odjeće, kozmetike i obuće. Određeni odnosi majke i kćeri mogu biti nevjerojatno bliski, čak i šokantno, budući da ne dijele samo duboku emocionalnu vezu, već i druge aspekte njihovih života. Priča koja je sve ostavila u šoku.

Prije nekoliko godina, Madi Brooks, TikTokerica, hrabro je podijelila svoju priču, ističući svoje stajalište da nema problema s dijeljenjem muža s majkom, tetom i sestrom. Kako internet ima besprijekorno pamćenje, brisanje videa s njezinom ispoviješću samo naglašava bizarnost ove priče, o čemu svjedoče i preostale reakcije. Imam mogućnost lako joj povjeriti svog muža. U videu koji su cirkulirali drugi TikTokeri kao odgovor na njenu početnu objavu, može se čuti kako razrađuje kako to može iskoristiti u svoju korist kada se “ne osjeća dovoljno za to”. I moja majka i ja bavimo se swing stilom života i smatramo da je to pozitivno iskustvo.

Razlog za to je vrlo jednostavan. Kad god nisam sklona angažiranju, lako se mogu povući i dopustiti svom mužu da uživa u intimnim trenucima s mojom majkom. Da, ja sam tip žene koja prihvaća ovaj dogovor, dajući svom mužu priliku da bude s njom više puta tijekom tjedna. Ovi su osjećaji izraženi u videu koji je izazvao kontroverze. Brooks je zajedno sa suprugom i majkom u otvorenoj vezi, a Brooks je dalje otkrila da u dogovoru povremeno sudjeluje i njezina mlađa sestra.

@alfredomarquez54

#pegar un video de @madibrooks567 La importancia de ser multitasking

♬ sonido original – Alfredo Márquez

– Želite li otkriti moju tajnu kako zadržati zadovoljstvo svog partnera? Dopuštam mu da se bavi rekreacijom s mojim mlađim bratom i sestrom – otkrila je. Neosporno je da postoji širok raspon tipova veza, uključujući otvorene i poligamne veze, koje nisu neuobičajene. Međutim, ne čudi što video ove djevojke i dalje zbunjuje gledatelje. Znatiželja svih usmjerena je na jedno pitanje. Postoje spekulacije među određenim pojedincima o tome gdje je Brooks, jer je njezin suprug taj koji nema želju, posebno imajući u vidu da su sve druge strane u vezi povezane krvnom vezom. Unatoč tome, ono što je uistinu zaokupilo svačiju pozornost bili su ovi neobični odnosi koji favoriziraju neparne brojeve, koncept koji mnogima ostaje zbunjujući.

Dodatni tekst:

Prema LADBibleu, TikTokerica po imenu Bela podijelila je u videu da su ona i njezin suprug sudionici swinging stila života. Treći su put krenuli na svingersko krstarenje, a Bela je gledateljima željela dočarati što taj jedinstveni odmor nosi. Bela i njezin partner Jace nedavno su bili na krstarenju i dokumentirali svoje iskustvo kako bi pružili pogled iznutra na ovu vrstu bijega. Nakon ukrcaja na brod, koji se obično naziva “brod grijeha”, hrpa madraca pozdravila je njihov dolazak, ispružen po podu. Bela je istaknuo:

  • “Ovo su naša određena igrališta. Nakon toga, nastavila je prikazivati ​​slike svoje sobe, pokazujući raznoliku lepezu uspomena i simbola koji su ukrašavali vrata njihove kabine, a svi oni služe kao signali koji ukazuju na njihovu otvorenost za različita iskustva. Povrh svega, uključili su ananas, dobro poznati simbol unutar zajednice svingera koji označava njihovu spremnost na društvena okupljanja i svečanosti. Brod nudi ekskluzivna područja i razine gdje odjeća nije obavezna, kao i niz “soba za igru” namijenjenih odraslima, a sve po cijeni od približno 200 USD po osobi po noći.
@missxkissx

#duet with @madibrooks567

♬ –

Kako bi se poboljšalo opuštanje, brod često ugošćuje tematske događaje, često s otkrivajućom odjećom. S kapacitetom do 2000 putnika, ima dovoljno prostora da svatko može uživati ​​u željenom iskustvu. Unatoč popularnim zabludama, važno je napomenuti da ova krstarenja nisu samo seks zabave na moru; nego imaju brojna pravila i propise kojih se svi putnici moraju pridržavati. Tijekom videa, Bela izdvaja vrijeme kako bi svojoj publici predstavila brod i njihov smještaj.

Osim toga, dijeli divan trenutak u kojem i ona i Jace sudjeluju u tematskoj večeri pidžama zabave, pokazujući svoj izbor udobne odjeće za spavanje. Bela napominje kako je upravo ovaj video jedina dokumentacija te nezaboravne večeri. Na temelju živahne i ugodne atmosfere zabilježene u videima, ne bi bilo čudno da se Bela i Jace odluče vratiti u novu avanturu sljedeće godine.