Svima je očito da poznati holivudski glumac Bruce Willis služi kao snažan podsjetnik da nikada ne podcjenjujemo vrijednost vlastitog zdravlja. Pun vitalnosti, bio je usred snimanja novog filma prije samo dvije godine kada je odjednom njegov glas utihnuo. Dijagnoza ga je natjerala da odstupi od glumačke karijere.

Dijagnoza autizma službeno je potvrđena za Talulah, kćer Brucea Willisa. U nedavnoj objavi, Talula Willis, koja je kći poznatog glumca, otkrila je da je dijagnozu autizma dobila u kasnijoj fazi života. Osim što je podijelila ovu vijest, objavila je i video iz prošlosti koji prikazuje njezina oca kako se opušteno druži s novinarima dok ju nježno njiše kao malo dijete. Usred njihovog razgovora, Talula zaigrano komunicira sa svojim ocem nježno mu dodirujući uši i nježno ga tapšući po glavi.

Dirljivom gestom objavila je srdačan natpis popraćen nježnim trenutkom, izazivajući svoje pratitelje da podijele svoja iskustva s autizmom, a da to izričito ne spominju. Kroz suptilne natuknice i aluzije suptilno je nagovijestila vlastitu dijagnozu, ali ju je naposljetku odlučila otvoreno otkriti odgovarajući na komentar. Unatoč upornim prekidanjima njegove kćeri, Bruce je ostao pribran tijekom cijelog intervjua, izazivajući duboki osjećaj emocija. Trenutačno se bori s demencijom, a glumac ima nepokolebljivu podršku svoje odane obitelji. Kako se Talulino stanje pogoršavalo, shvatila je da više nema energije pomoći mu i da joj je vlastita bolest postala golem teret.

Uz njezine bitke s depresijom, anoreksijom, ADHD-om i graničnim poremećajem osobnosti, njezin autizam do nedavno je ostao neotkriven. Nakon vremena koje je provela u ustanovi za rehabilitaciju, primijetila je pozitivnu promjenu u svom općem blagostanju i namjerava tražiti strategije za bolje strukturiranje svoje svakodnevne rutine. Talula ističe kako je njezina terapija proces koji traje. Osim toga, istražite priču još jednog poznatog blogera koji je dobio dijagnozu autizma u odrasloj dobi.

Krenite na lagano putovanje kroz umjetničku galeriju i uronite u prekrasnu zbirku fotografija koje prikazuju kćer poznatog glumca Brucea Willisa, bilježeći njezin rast i transformaciju od ranih dana do danas. Među očaravajućim slikama, pronaći ćete zadivljujuću fotografiju nje zajedno sa svojim sestrama. Bruce Willis, vrlo hvaljena figura u industriji zabave, prikupio je brojna priznanja i odanu bazu obožavatelja tijekom svoje slavne karijere. Rođen u Idar-Obersteinu, Njemačka, 19. ožujka 1955., Willis je najstariji od četvero braće i sestara, a njegova se obitelj preselila u Penns Grove, New Jersey, nakon očevog časnog otpuštanja iz vojske, gdje je služio kao američki vojnik.

Nakon preseljenja u novo prebivalište, njegov je otac krenuo putem zavarivača i tvorničkog radnika. Nažalost, Willis se tijekom godina odrastanja suočio sa surovom stvarnošću razdvajanja svojih roditelja. Nakon završetka studija na srednjoj školi Penns Grove, namjerno se odlučio za kazališnu karijeru, vođen željom da pobijedi svoju govornu manu i poboljša svoje komunikacijske vještine. Nakon što je dobio diplomu, nakratko je preuzeo posao zaštitara, no tragičan događaj s preranom smrću kolege natjerao ga je da napusti to zanimanje i istraži svijet živih nastupa na raznim mjestima.

Willisov put do uspjeha kulminirao je dobivanjem vrlo tražene uloge u renomiranoj brodvejskoj produkciji Nebo i Zemlja, nakon iscrpne potrage. Njegov izniman talent dodatno je prikazan u hvaljenoj drami “Fool For Love”, kao i kroz zapažene nastupe u iznimno popularnoj televizijskoj seriji “Miami Vice” i reklami za Levi’s. Sa svojom prisutnošću čvrsto utemeljenom u svijetu kazališta, Willis se odvažio u Kaliforniju, gdje je s nestrpljenjem otišao na audiciju za željno iščekivanu seriju “The Casuals”.

Ovaj ključni trenutak označio je značajnu prekretnicu u njegovoj profesionalnoj putanji. Što se osobno tiče, Willis je pronašao ljubav i društvo u glumici Demi Moore, koju je susreo na premijeri filma “Zasjeda”. Njihova zajednica svečano je uspostavljena 21. studenog 1987., a zajedno su bili blagoslovljeni s tri kćeri. Iako je njihov brak okončan 18. listopada 2000. godine, nakon toga su uspjeli održati srdačan i prijateljski odnos.