– Vjerujemo da se apsolutno svi sjećate velike tragedije koja se prije pet godina desila u Srbiji. Nestala je 13 godišnja Tijana Jurić, a nakon nepuna dva tjedna pronađena je mrtva. Njen otac je tada pokrenuo i fondaciju, koja je aktivno sudjelovala u nestanku Danke Ilić.

Pozornost Igora Jurića, osnivača Zaklade Tijana Jurić, nedavna je vezana za njegovu vezu s Milenom Ivanović Popović, dok je njegova prva supruga Mirjana dulje vrijeme bila izvan javnosti. Igor i Mirjana suočili su se s nezamislivom tragedijom kada su tragično izgubili svoje voljeno dijete. Upravo je 26. srpnja 2014. u okolici Bajmoka njihovu dragocjenu Tijanu nemilosrdno oteo i ubio Dragan Đurić, koji je u međuvremenu pravomoćno osuđen na 40 godina iza rešetaka. Unatoč tom teškom gubitku, par utjehu pronalazi u svojoj drugoj kćeri, Saški.

Saška često na društvenim mrežama dijeli fotografije svoje majke, a nedavno joj je čestitala rođendan za njezin 50. rođendan. Danas moja mama, koja nije samo moja nego i kao fino vino, slavi 50. rođendan, napisala je Saška uz fotografiju svoje majke. Prema Igorovom vlastitom priznanju, Mirjana je tijekom nesreće ostala znatno smirenija od njega. Vrijedno je spomenuti da obje osobe trenutno imaju 49 godina i da su bile kolege iz razreda tijekom školovanja. Nakon razvoda, Igor je započeo vezu s udovicom pokojnog Olivera Ivanovića, koja dotad nije bila oženjena.

No, nakon što je Milena Ivanović obznanila svoju vezu s Igorom Jurićem, nastavila je plijeniti pozornost javnosti. Ne samo da je njihova ljubavna priča tema stalnih rasprava, već i njezin izgled postaje točka interesa. Milenine fotografije na Instagramu prikazuju je u stanju neusporedive ljepote i elegancije, privlačeći pažnju i divljenje njenih pratitelja. Komentari o njezinoj besprijekornoj odjeći dokaz su njihove privlačnosti. Kroz svoje modne odabire, ona služi kao svakodnevna inspiracija za žene, ostajući u tijeku s najnovijim trendovima. Milenina preferencija uvelike naginje prema crnoj, dok također uključuje živopisne nijanse poput crvene, ružičaste i zelene kako bi dala dojam.

Njezin smisao za modu uglavnom se vrti oko profesionalne estetike, često se odlučuje za krojene sakoe i sofisticirane haljine koje naglašavaju njezinu izvanrednu tjelesnu građu. Jedna nedavna modna kombinacija koja je privukla veliku pozornost bio je njezin odabir crne jakne-haljine. Dodatak crnih čarapa i suptilno vidljiva čipka ispod dekoltea dodali su draž ovoj kombinaciji, dok su naočale dale jedinstven štih. Milenini vjerni pratitelji izražavaju oduševljenje sadržajem koji objavljuje, nerijetko je obasipajući komplimentima. Entuzijastični pojedinci izrazili su svoje divljenje Srpkinji Moniki Beluchi, nazivajući je “božicom stila” i “crnom mambom”, između ostalih pohvalnih komentara.

DODATNA VIJEST:

  • Čuvena Katarina Oksenberg, koja potječe iz srpske kraljevske loze kao kći princeze Jelisavete Karađorđević, postigla je svjetsku slavu tijekom 1980-ih svojim zadivljujućim portretom u iznimno popularnoj seriji “Dinastija”. U rasponu od dvije sezone utjelovila je lik Amande Carrington, osvojivši publiku diljem svijeta i nadahnuvši obožavanje ove aristokratske srpske zvijezde. Katarina se našla u središtu pozornosti jer su mediji i javnost nestrpljivo tražili informacije o njezinom životu, a ona im je spremno pružala materijal za kojim su žudjeli. Ova zavodnica, koja je imala veze s brojnim utjecajnim osobama, uključujući princa Alberta, primjerice, prošla je kroz tri braka. Prošla godina obilježila je najnoviju prigodu tijekom koje je Katarina prihvatila prosidbu poduzetnika Ellisa Jonesa.

Kako se kaže, treći pokušaj je često čar! U mjesecu lipnju par je javno obznanio svoju namjeru vjenčanja, au kratkom roku priredili su nesvakidašnje vjenčanje na moru. Nakon obreda, Katarina je namjerno zadržala diskretnu prisutnost, povukavši se iz javnosti kako bi u potpunosti prigrlila svoj novopečeni status i uživala u ljubavi svog dragog partnera. Nažalost, prošli brakovi i veze nisu dali nikakve sretne ishode. Tako je 1991. na svijet poželjela svoju kćer Indiju Oksenberg s Williamom Weitzom Šaferom, koji je naknadno proglašen krivim za trgovinu drogom.

Preuzevši ulogu samohranog roditelja, Katarina je svoju kćer samostalno odgajala sve do kratkog braka s producentom Robertom Evansom 1998. godine, koji je naposljetku poništen samo 9 dana nakon njihove veze. Godine 1999. susrela se s glumcem Kasperom Van Dienom, a njih dvoje su se vjenčali u Las Vegasu. Kasper je prije veze imao dvoje djece iz prethodnog braka, a zajedno s Katarinom dobili su dvije kćeri Amandu Maju i Selest Almu. Reality show pod nazivom “Oženio sam princezu” Katarina i Kasper pokrenuli su 2005. godine, a emitirao se u Americi.

Međutim, njihova je veza doživjela pad 2015. kada je Kasper pokrenuo brakorazvodnu parnicu. Od tog trenutka pa nadalje, Katarinini romantični napori otišli su u drugi plan u odnosu na njezine neumoljive napore da spasi svoju kćer Indiju iz kandži destruktivne sekte. Tragično, Katarina je bila odgovorna za uvlačenje Indije u ozloglašeni NXVIM kult, podvrgavajući je nizu traumatičnih iskustava koja su je ostavila na rubu uništenja, jer je bila zlostavljana, manipulirana i psihološki uvjetovana. Iako je istina da me je moja mama, Katarina Oksenberg, isprva upoznala s NXIVM-om, oboje smo se uključili u njega zajedno. Godine 2011. donio sam odluku da napustim koledž nakon samo jedne godine, osjećajući se potpuno zalutao i nesigurno oko svojih sljedećih koraka. Bio sam u očajničkoj potrebi za vodstvom, strukturom i osjećajem svrhe. U to vrijeme, prijateljica moje mame predložila mi je da pogledam organizaciju za samopomoć poznatu kao NXIVM, koja se predstavila kao program dizajniran za pojedince s poduzetničkim načinom razmišljanja, kao što je Indija otkrila u nedavnoj izjavi.