Nakon javne objave svog osobnog videa, pjevačica se odlučila izolirati unutar granica svog prebivališta na šest mjeseci. Godinama prije toga izrazila je svoje uvjerenje da postoje samo tri osobe kojima je dužna ponuditi ispriku.

Svjetlo pozornosti skrenulo je na Severinu, hvaljenu hrvatsku pop pjevačicu, zbog njezine ljubavne veze s Duškom Tošićem, uglednim srpskim nogometašem. Njihova je veza postala tema medijskog izvještavanja, što je dovelo do mnoštva duhovitih anegdota koje su kružile raznim platformama društvenih medija. No, Severina je donijela svjesnu odluku da se neće pretjerano fiksirati na situaciju, već je fokus zadržala negdje drugdje.

U nedavnom razgovoru za hrvatski časopis Gloria otvoreno je govorila o različitim aspektima svog osobnog života. Godine 2004. široj javnosti postao je dostupan privatni video s poduzetnikom Milanom Lučićem.

Tijekom svoje rasprave o svojim iskustvima u svojim tridesetima, dotična osoba spomenula je ovaj određeni video. Završetak turneje “Virujen u te” bio je popraćen valom zanimanja za film, koji je donekle zasjenio moj vlastiti prijelaz u tridesete.

U početku je moja glavna briga bila reakcija mojih bivših kolega i učitelja. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, počela sam razmišljati o tome kako će moja majka, koja bi me trebala najdublje razumjeti, reagirati. Nakon skandala povukao sam se u ogradu svog doma, gdje sam ostao dulje vrijeme. Nakon tog vremena, odlučio sam uzeti šestomjesečnu pauzu u udobnosti vlastitog prebivališta. U to vrijeme sam krenuo u stvaranje svog albuma koji sam prigodno nazvao “Severgrin”. Tijekom ovog kreativnog putovanja iznenada mi je sinula spoznaja – moja želja da više ne zauzimam istaknutu poziciju u glazbenoj industriji, kako je ona isticala.

  • Pjevačica se ranije rijetko spominjala ove specifične snimke, tek je u nekoliko navrata na nju kratko aludirala. U jednom takvom slučaju, u intervjuu za H-alter, izričito je izjavila da je njezina obrada posvećena isključivo pojedincima koji čine Lučićevu obitelj. Pozvala je sve mlade žene na oprez i razboritost u ponašanju. Prepoznajući štetu koju je nanijela, iskreno se ispričala trima osobama, posebno se obrativši djeci svog partnera i supružnika prikazanih u videu.

Jasno je rekla da postoje pojedinci koji zaslužuju njezinu iskrenu ispriku. Kada je na početku objasnila svoje razmišljanje, priznala je da će se njezin sin neizbježno susresti s ovom okolnošću u svom životu, baš kao što je i predvidjela od početka. Čim utvrdim pravi trenutak, osobno ću mu priopćiti tu informaciju, jer smatram da je najbolje da to čuje izravno od mene. Zaključila je izrazivši svoju sklonost konzultaciji s filozofom iznimne mudrosti, budući da oni tvrde da je krajnji rezultat nedjela produžavanje dodatnog nedjela.

BONUS TEKST

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Možda ove simptome pripisujete pojavi proljetnog umora. Međutim, važno je biti oprezan jer ovi pokazatelji mogu biti znakovi upozorenja na značajniji temeljni problem.

Usred raširene rasprave o proljetnom umoru, ključno je biti oprezan i prepoznati da umor može ukazivati na temeljne zdravstvene probleme značajnije prirode. Nedovoljna prehrana, sjedilački način života, komplikacije sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti među potencijalnim su čimbenicima koji pridonose vašoj nemilosrdnoj iscrpljenosti.

U slučaju da imate osjećaj umora i osigurate dovoljnu količinu sna, ključno je uzeti u obzir dijabetes kao potencijalni faktor. To je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes.

Simptomi depresije obuhvaćaju više od samog emocionalnog stresa; mogu se očitovati kao umor i stalni osjećaj umora. Ovo stanje mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može predstavljati fizičke znakove, uključujući stalnu iscrpljenost, poremećaje u obrascima spavanja i smanjeni apetit.

  • Kako biste poboljšali svoje opće blagostanje i održali optimalnu razinu energije, preporučljivo je uključiti veću količinu svježih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C. Osim toga, bitno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D, jer igraju vitalnu ulogu u jačanju živčanog sustava i održavanju zdrave energetske ravnoteže. Preporuča se ograničiti unos šećera i prerađene hrane kako biste spriječili nagli val energije praćen brzim padom i osjećajem iscrpljenosti.

Bavljenje tjelovježbom još je jedna opcija koju treba razmotriti. Iako možda nije najprivlačniji izbor, održavanje dosljedne rutine tjelesne aktivnosti ima potencijal uvelike poboljšati vaše emocionalno stanje i potaknuti vašu vitalnost. Preporuka je da svakodnevne šetnje na otvorenom pređu u naviku, pišu Vijesti.me.