Navodna romantična veza između Anne Robinson, poznate voditeljice kvizova, i bivšeg supruga kraljice Camille postala je tema opće rasprave. Svjetsku popularnost Anne Robinson stekla je kao televizijska voditeljica kroz kviz “Najslabija karika”, gdje je svojim zajedljivim primjedbama prema natjecateljima dodala dodatnu žaoku njihovom ionako povrijeđenom ponosu.

  • U razdoblju od 12 godina skupila je impresivan rekord od preko 1500 epizoda u poznatom kvizu, što joj je priskrbilo titulu “Kraljice nestašluka” zbog njezinog očitog oduševljenja otpuštanjem natjecatelja legendarnom rečenicom “Ti si najslabiji veza, doviđenja”. Malo je poznata činjenica da je njezina televizijska karijera započela tek nakon što je otpuštena s posla u dnevnim novinama.

Vrijeme provedeno u prodaji pilića na tržnici uz majku tijekom djetinjstva smatra svojim temeljnim obrazovanjem u medijskom polju. Ann (79) ponovno se našla u središtu medijske pozornosti jer kruže glasine o njezinoj navodnoj vezi s bivšim suprugom kraljice Camille, Andrewom Parkerom Bowlesom (84). S obzirom na njegovu umirovljenu vojnu pozadinu, neočekivana veza između ove dvije osobe, posebno s obzirom na Anninu sklonost kontroli, podigla je obrve kod mnogih.

  • Odgovarajući na upite novinara o njezinoj navodnoj vezi s Andrewom, šturo je potvrdila: “Zaista je istina. Ljubazno vas molim da se usredotočite na svoje stvari. En je dosljedno izražavala svoju spremnost prihvatiti nova iskustva i izravno se suočiti s preprekama. Njezin život, kako osobni tako i profesionalni, obilježen je stalnim kretanjem i evolucijom. Iako je u prošlosti izašla iz dva braka, proteklog desetljeća nije imala drugu osobu.

“Zanimljivo, ja ne pijem. A kad ne piješ, postaje teže izgubiti kontrolu, zar ne?” primijetila je s dozom cinizma “kraljica nestašluka”, koja je osamdesetih godina prošlog stoljeća trijumfirala u borbi s alkoholizmom. Rečeno je da je Annin smisao za humor bio ono što je u početku očaralo Andrewa, budući da je imala smisao za to da ga natjera na napade smijeha. Ne samo da Eni ima sposobnost smijati se samoj sebi, nešto nečuveno za izmučenog voditelja, nego također potiče Andrewa da se zaigrano šali na njen račun.

  • Mjesecima se nagađalo o vezi Ann i Andrewa, no oni su vješto izbjegavali objektive fotografa i suzdržavali se od javnih istupa kao par. Do njihovog upoznavanja došlo je kroz zajedničko poznanstvo, nakon čega je uslijedilo njihovo prisustvovanje ministrantskoj večeri. Od tog događaja, Andrew je stalno prisutan na okupljanjima čiji su domaćini Robinsovi.

Nakon 22 godine braka s Camilom, general Parker Bowles krenuo je na novo romantično putovanje nakon njihova razvoda. Njegova druga žena, Rosemary Pitman, bila je njegova družica sve do njezine smrti prije 13 godina. Od tada živi samotnjačkim životom. No, čini se da su ove dvije osobe koje su iskusile usamljenost ponovno otkrile osobnu radost.

Voditeljica Anne Robinson zaigrano pita: “Koja je najstrašnija okolnost koja bi vas mogla zadesiti?” Zatim tvrdi: “Sigurno, u ovoj fazi života nitko nema moć promijeniti vašu bit.” Osim toga, svakako pročitajte Kamilino izvješće o njezinoj romantičnoj vezi s princom Charlesom.

BONUS TEKST:

Romantični odnos je jedinstven i poseban oblik emocionalne i fizičke veze koju dijele dvije osobe. Obuhvaća emocije ljubavi, naklonosti, bliskosti, a često je praćeno snažnom fizičkom privlačnošću. Intenzitet i trajanje romantičnih veza može se uvelike razlikovati, razvijajući se kroz različite faze.

U ovom sveobuhvatnom vodiču istražit ćemo ključne karakteristike, faze, prepreke i strategije za njegovanje uspješne i ispunjavajuće romantične veze. Jedan od ključnih elemenata u romantičnoj vezi je uspostavljanje duboke emocionalne veze između uključenih pojedinaca. Intimnost obuhvaća duboku emocionalnu vezu koja se stvara razmjenom osobnih emocija, misli i životnih događaja.

Povjerenje se, s druge strane, odnosi na čvrsto uvjerenje u partnerovu pouzdanost i istinitost. Ljubav je obilježena dubokom emocionalnom vezom, osjećajem njege i dubokom naklonošću prema sebi dragoj osobi. Ne uključuje samo emocionalnu povezanost već i fizičku intimnost. Fizička i seksualna privlačnost prema partneru obično se naziva privlačnošću. S druge strane, intimnost obuhvaća različite oblike fizičke povezanosti kao što su dodiri, poljupci, zagrljaji i seksualna aktivnost.

Koncept zajedništva i podrške igra ključnu ulogu. Uključivanje u zajednička iskustva, posvećivanje vremena jedno drugome, sudjelovanje u aktivnostima i zamišljanje zajedničke budućnosti. Pružanje postojane prisutnosti, pružanje emocionalne, praktične i moralne pomoći tijekom izazovnih okolnosti. Različite faze kroz koje prolazi romantična veza. Zaljubljenost: Tijekom početne faze romantičnog partnerstva, postoji osjećaj euforije, strasti i snažne privlačnosti između uključenih pojedinaca.

Ova faza obično uključuje stavljanje partnera na pijedestal i usmjeravanje pažnje na povoljne aspekte veze. Uspostavljanje povjerenja ključni je aspekt svake veze. Uspostavljanje duboke veze i njegovanje povjerenja na dubljoj razini.

Istraživanje i prihvaćanje autentičnih atributa vašeg partnera, uključujući njihove nesavršenosti. Stabilizacija: Kako veza napreduje, ona se razvija u stanje povećane stabilnosti i predvidljivosti. Ovaj novootkriveni osjećaj sigurnosti omogućuje partnerima da osjećaju veću razinu sigurnosti i lakoće u međusobnoj prisutnosti.