– Da se cijeli svijet itekako promijenio, u to smo se do sada mogli uvjeriti jako puno puta, a sljedeća priča će vam itekako sve to pokazati na najbolji mogući način. Rijetki su oni koji vjeruju i misle da jedna veza može da opstane ako u njoj nema redovnih bliskih odnosa. Međutim, ovaj par tvrdi da je to itekako moguće, i da su se na taj način još više zbližili.

O ovom pitanju postoje različita mišljenja. Neki pojedinci vjeruju da je spavanje važno i da nije potrebno da parovi dijele krevet, dok su drugi mišljenja da je ključno da se parovi svake večeri zagrle i održe neki oblik intimnosti. Udana žena ispričala je da su ona i njezin suprug odlučili prekinuti svoju fizičku intimnost, što se na kraju pokazalo ključnim čimbenikom u obnovi njihove bračne veze. “The Sun” je objavio kako je Džes (28) nedavno na svom TikTok profilu podijelila detalje braka s Dilanom. U videu je otkrila da su donijeli odluku da će spavati odvojeno kako bi izbjegli mogućnost razvoda.

Osim njihovog dvogodišnjeg sina, koji ih često drži budnima boreći se da spavaju cijelu noć, par se također suočava s izazovom poremećenog odmora. Džes, koja se povremeno oslanja na invalidska kolica, izjavila je da su teški utjecaji nedostatka sna uništili ne samo naše poslove, svakodnevni život i međusobne odnose, već i njeno cjelokupno zdravlje. Par je u studenom donio odluku dječjoj sobi dodati još jedan bračni krevet, tako da Jes sada dijeli sobu sa sinom, dok Dylan spava u spavaćoj sobi. Jes s veseljem kaže da naš mališan od tada spava cijelu noć.

Kao rezultat toga, i ona i Dilan iskusili su povećani odmor, što je dovelo do primjetnog poboljšanja u njihovoj vezi. Prenijela je da više ne ulaze u sukobe. Za parove koji se suočavaju sa sličnim problemima, Jess predlaže pokušaj spavanja u odvojenim krevetima kao moguće rješenje. Iako ne spavaju u istom krevetu, Jess ističe da je intima na prvom mjestu njoj i Dylanu, a svoju čežnju za njom otvoreno izražava kada spava u sobi svog sina.

Osim toga, priznaje svoju želju da se u bliskoj budućnosti ponovno nađe sa svojim mužem u istom krevetu. Za nekoliko dana, Jessin video na TikToku postao je senzacija, skupivši više od 176.000 pregleda. Nakon objave videa, brojni pojedinci izrazili su svoja razmišljanja o rutini spavanja para. “Smatram da je to nezamislivo. Nakon što su naši sinovi ušuškani u krevetu, cilj nam je da se okupimo i zagrlimo. Jedan je pojedinac rekao:

  • “Tijekom moje prethodne veze, moj bivši i ja živjeli smo u odvojenim sobama, simbolizirajući duboku nesreću koja je mučila naše partnerstvo; međutim, sada žudim za udobnošću maženja svake večeri. Druga je osoba podijelila svoje iskustvo, rekavši: “Otkad sam bila trudna, nisam dijelila krevet sa svojim partnerom zbog njihovog ometajućeg hrkanja. Kao rezultat toga, oboje smo pronašli bolji san odlučivši se za odvojene krevete. Četvrta osoba naglasila je važnost sna i založila se za davanje prioriteta kvalitetnom snu u odnosu na romantičnu ideju dijeljenja kreveta. Savjetovali su odvojeno spavanje kao sredstvo za poboljšanje zdravlja.