– Milan Stanković je definitivno pjevač koji je napravio jako puno u svojoj karijeri, te je od samih Zvezdi Granda od svih, možda i najviše naplatio do sada. Međutim, od kako je prekinuo sa Radom Manojlović, on se totalno povukao sa scene, krenuo je u sopstveni biznis u Americi, a nakon toga odlučio da se totalno povuče u vjerski svijet.

Kako se navodi, stižu vesti da je pevač Milan Stanković odlučio da oživi svoju muzičku karijeru, na veliku radost svojih odanih fanova. Pored ove uzbudljive odluke, za Milana Stankovića kažu da je napravio još jednu značajnu promjenu.

Za nešto manje od mesec dana Milan Stanković će predstaviti svoj dugo očekivani novi album, koji obećava da će biti odmak od njegovog dosadašnjeg rada. Pored svog povratka na muzičku scenu o kome se mnogo pričalo, Stanković je navodno napravio još jednu značajnu promenu. Prema izvještajima, njegov nadolazeći album bi trebao biti objavljen za mjesec dana, obećavajući svjež i prepoznatljiv zvuk koji ga izdvaja od njegovih prethodnih radova.

Vrijedi napomenuti da je Milan Stanković prije godinu dana izrazio želju da nastavi monaški život u manastiru Podmajine u Crnoj Gori. Međutim, njegove težnje su naišle na odbijanje. Monah odgovoran za manastir rasvetlio je razloge iza ove konačne odluke, što je na kraju navelo pevača da preusmeri fokus na svoju karijeru.

Tokom leta brat Milan je bio odsutan iz manastira, ali je učestvovao u značajnom Vaskršnjem postu. Iako ima snažnu želju da nastavi monaški način života, iguman i ostala braća smatraju da je prerano da ga formalno primaju kao iskušenika i primaju u našu zajednicu. Monah iz pomenutog manastira je istakao značaj Milana da razvija veće strpljenje i produbljuje svoju molitvenu praksu, navodeći da je to na njegovu duhovnu korist. Međutim, on je takođe priznao da je potrebno više vremena da Milan u potpunosti razvije ove kvalitete.

Obavještavamo vas da je Milan Stanković uspješno riješio sve nesuglasice sa svojim bivšim kolegama, Džalom Bratom i Bubom Korelijem, te sada ponovo zajedno rade na novoj uzbudljivoj pjesmi koja će uskoro biti dostupna javnosti!

Kako navodi insajder blizak Stankoviću i bosanskohercegovačkom dvojcu, Kurir je ekskluzivno otkrio da je pjesma već snimljena u muzičkom studiju u Sarajevu. U znak sjećanja na njihovo pomirenje i kontinuiranu saradnju, proslavili su večerom u jednom od renomiranih sarajevskih restorana. Činjenica da je Džala Brat nedavno označio Stankovića na svom Instagram profilu i objavio originalnu verziju Milanove pjesme “Pablo”, na kojoj su sarađivali prije nekoliko godina, jasan je dokaz da su se njih troje zaista pomirili i obnovili prijašnji skladan odnos. Ova pjesma je postala veliki hit u cijelom regionu.

Predstojeće izdanje pjesme je predodređeno da postane revolucionarni uspjeh. Neosporna je ogromna radost koju su doživjeli svi koji su imali privilegiju da je slušaju. Cijeli projekat obavijen je velom najveće tajne, a Milan je više puta putovao u Sarajevo isključivo zbog ove pjesme. Međutim, to poglavlje je sada privedeno kraju. Sve što preostaje je da Milan odredi savršeno vrijeme za njegovo otkrivanje, ali nema sumnje da će ova izvanredna saradnja zapaliti senzacionalnu revoluciju u svijetu pop muzike. U znak sjećanja na završetak rada na pjesmi i novootkriveno pomirenje, okupili su se na slavljeničkoj večeri u jednom od najboljih sarajevskih restorana, potvrdio je naš pouzdan izvor.

  • U iščekivanju nove pjesme, Džala i Buba, uz Milana, spremaju iznenađenje. Oni će predstaviti originalnu, neobjavljenu verziju pjesme “Pablo” kao remiks. Ova rana izvedba pjesme procurila je na društvene mreže kao demo, ali je na kraju objavljen novi aranžman. Zanimljivo je da su mnogi fanovi tvrdili da je početna verzija bila bolja. Milanov povratak na muzičku scenu doveo je do nekoliko promena u planovima. Prvobitno je nameravao da se vrati pesmom koju je davno napisao, komadom koji je bio spremljen u fioci nakon što se oprostio od pop muzike. Međutim, njegova perspektiva se promijenila i posegnuo je za bosanskohercegovačkim dvojcem. Na kraju, odabrao je sigurniji put da se njihovom saradnjom vrati na vrh top-lista, pravo mjesto za pjesmu. Naš izvor zaključuje ovim informacijama.

Podsjetimo, u septembru prošle godine magazin Kurir objavio je izvještaj u kojem se navodi da je Milan tajno boravio u Sarajevu. Otputovao je direktno iz Beograda sa namerom da osmisli novu pesmu koja će obeležiti njegov povratak na scenu zabavne muzike. Tokom svog trodnevnog boravka u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, Milan je iskoristio priliku da se poveže sa Bubom i Džalom, od kojih su obojica producirali nekoliko uspješnih pjesama u 2020. Vijest o skorom povratku Milana kao kantautora je potaknula od strane njegove koleginice i prijateljice Jelene Karleuše, oduševljenih fanova i poznavalaca industrije. Od povratka iz manastira, Milana je zahvatio stvaralački žar koji ga je naveo da se posveti u potpunosti na muziku u narednim mjesecima. Nedavno je otišao na službeni put u Sarajevo, koristeći svoju dugogodišnju naviku skrivanja kretanja, dogovorio tajni sastanak sa svojim bivšim saradnicima, Bubom i Džalom – kako je tada otkrio naš izvor.