– Jovana Jeremić je skoro svaki dan u medijima, te se konstantno piše o njoj na ovaj ili onaj način. Ona nije uopšte svjesna činjenica, da ponekad ipak malo pretjeruje kada je u pitanju obraćanje medijima. Ako pogledate njen Instagram profil, vidjećete na njenom profilu jako puno negativnih komentara, a koji je uopšte ne dotiču.

Jovana Jeremić namerava u bliskoj budućnosti da se nastani u vili za koju tvrdi da joj je poklonio Dragan Stanković, poznat kao “kralj hleba”, a kako se priča da je dobila ime u njenu čast.

  • Izvor otkriva da je imanje, uskoro poznato kao “Vila Jovana”, za Jovanu bio divan poklon. Dragan joj je, razumevajući njeno uzbuđenje, dao slobodu da svoje buduće utočište uredi po sopstvenoj želji. Iako je Jovana bila voljna da finansijski doprinese procesu opremanja, Dragan je insistirao da se sam pobrine za troškove. Dao joj je torbu i uputio je da se fokusira isključivo na odabir i naručivanje stvari. Jovana je ovu odgovornost shvatila ozbiljno i uspela je da potroši neverovatnih 70.000 evra za samo dve nedelje. Ulagala je u namještaj, uređaje, kupaonsku opremu, električne uređaje, pa čak i stvorila mirnu oazu pored bazena.

Pored bazena u Jovaninoj raskošnoj nekretnini nalazi se šarmantan voćnjak i slikovit pogled na reku, koji služe kao katalizator za njenu viziju stvaranja mirne oaze i njenog vrta iz snova. Uz vanjska poboljšanja, ona ima ambiciozne planove za potpuno renoviranje unutrašnjosti vile, uključujući nove boje zidova, podova, prozora i vrata. Procenjena cena ove rekonstrukcije imanja je dodatnih 50.000 evra, ali s obzirom na Jovanine aspiracije za dvorištem, očekuje se da će premašiti duplo više od tog iznosa, otkrio je izvor za Alo.

Pored dešavanja koja se dešavaju u rijalitiju, Vodireljka Jovana Jeremić nedavno je napravila zapanjujuće otkriće o svojoj prošlosti, otvoreno priznavši da je tokom mladosti bila upletena u strastvenu romansu i ne izražavajući apsolutno nikakvo kajanje zbog toga.

  • Jovana je istakla da svako bar jednom u životu doživi privilegiju da bude ljubavnik. To je zajedničko ljudsko iskustvo, iako motivi koji stoje iza toga da neko postane ljubavnik možda nisu uvijek jasni. Moguće je da neki pojedinci prevare svoje partnere, ali nećemo ulaziti u temu izmanipulisanih žena. Jovana smatra da kada čovek jednom bude ljubavnik i nauči iz svojih iskustava, gubi pravo da se ponovo upušta u takve veze. Konkretno, Jovana predlaže da se oni koji svjesno stupaju u odnose sa zauzetim osobama, potpuno svjesni izazova sa kojima će se suočiti, suočiti sa jedinstvenim oblikom odmazde.

Jovana je izrazila snažan prezir prema pojedincima koji se bave ljubavnicom, govoreći da će ih osuditi na lomaču i pljunuti na najprezriv način.

Prošlo je četiri meseca otkako je Jovana sklopila posvećeno partnerstvo sa biznismenom Draganom Stankovićem, a ozbiljnost njihove veze potvrdio je i voditelj, koji je otkrio njihove buduće težnje. Jeremićka je otvoreno priznala da je Dragan stekao imanje na kome trenutno gradi vilu za par, prikladnog imena Jovana.

Imat ću čast da vila nazove moje ime, i ona će nesumnjivo služiti kao naše lično utočište. Unutar njegovih zidova zamišljam uključivanje luksuznih sadržaja kao što su sauna, mini teretana i osvježavajući bazen. Štaviše, moje aspiracije sežu dalje od samo jedne vile, jer planiram osnovati još pet na različitim lokacijama, uključujući Španiju i Monte Carlo. Ovi budući poduhvati dio su moje velike vizije kao cijenjenog voditelja renomirane televizijske emisije “Minsko polje”.

Voditeljka Jovana Jeremić već duže vreme je u vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem, koji je od nje stariji 14 godina i vlasnik lanca pekara. Neprestano zaokupljajući javnost svojim izjavama i ponašanjem, još jednom je uspela da izazove njihovo interesovanje kada je odgovarala na lične upite.

Voditeljica emisije “Ami Ji Show” postavila je pitanje koje je izazvalo zaprepaštenu reakciju u studiju: “U kom trenutku ste doživjeli gubitak nevinosti?

  • Sa 23 i po godine doživio sam iskustvo koje se često smatra značajnim u životu. Važno je napomenuti da uvijek težim iskrenosti, čak i kada se pojavljujem na televiziji. Gubitak nevinosti nije nešto čega se stidim i otvorena sam da o tome razgovaram bez rezerve. Ako imate pitanja, slobodno me pitajte Ognjena. Nemam razloga da se krijem ili da se stidim zbog svog iskustva, jer se to dogodilo u trenutku koje za neke može biti nekonvencionalno. Zapravo, imam lijepa sjećanja na osobu s kojom sam podijelio taj trenutak. Bio je izvanredna osoba, pravi džentlmen i šaljem mu pozdrave.

Voditeljka je otkrila da se ona i Dragan upuštaju u seksualne aktivnosti tri puta dnevno, što je njena tajna da ostane u formi.

Jovana je pohvalno govorila o Draganu, opisujući njihov odnos kao konzistentan i koji obuhvata sve obroke u toku dana. Draganovo prisustvo je dominantno i sveobuhvatno, čak i kada nije fizički prisutan. Jovana priznaje važnost i emocionalne povezanosti i fizičke intimnosti, ali i naglašava značaj održavanja zdravog načina života kroz hranljivu ishranu i redovno vežbanje. Jovana kaže da je Dragan podržao njen put mršavljenja, dajući motivaciju da skine još nekoliko kilograma i postigne vitkiju građu.