– Koliko god nam se činilo da svi oni koji su na estradi imaju med i mlijeko od života, to ipak i nije baš tako. Naime, i oni imaju neke osnovne životne probleme, koji se ne mogu riješiti sa novcem,a među njima je i popularna srpska pjevačica Katarina Grujić.

Posljednjih mjesec dana mediji su se raspisali o trudnoći Kaće Živković. Iako je u početku oklijevala razgovarati o tome, osobito prije završetka prvog tromjesečja, uspjeli smo prikupiti neke informacije o njezinim okolnostima. Nedvojbeno vesela vijest o pjevačičinoj trudnoći nažalost sa sobom nosi i neke nepoželjne elemente. Kako doznaje pouzdani izvor, pjevačica Kaća dugo je pokušavala zadržati svoju samostalnost, ali sada kada joj se želja ispunila, došlo je do neočekivanih komplikacija. Unatoč njezinoj duljoj odsutnosti iz javnosti u posljednja tri mjeseca, Katarinina željno iščekivana trudnoća ne napreduje prema očekivanjima. Nažalost, postoje komplikacije koje su njezinu trudnoću učinile visokorizičnom, zahtijevajući obvezno razdoblje od šest mjeseci mirovanja.

Kako izvor navodi, Kaća je odlučila privremeno napustiti show. Iako bi ovo ažuriranje moglo razočarati njezine pristaše, nema sumnje da će i oni razumjeti i suosjećati s njezinom odlukom. Prema izvoru, pjevačica trenutno prolazi kroz značajne hormonalne promjene i izrazila je duboku zabrinutost za dobrobit svoje nerođene bebe. Stoga je odlučila uzeti pauzu od svojih profesionalnih nastojanja, stavljajući odmor i zdravu trudnoću kao svoj glavni prioritet. Važno je spomenuti da joj je njezin posvećeni partner najvatrenija podrška tijekom ovog putovanja.

S preplavljenošću naklonosti, pjevačica je nedavno izrazila svoje duboko obožavanje svoje djece i svoje nepokolebljivo povjerenje u svoju sposobnost da briljira kao majka kada za to dođe povoljan trenutak. Suzdržava se od prepuštanja razmišljanjima o mogućim budućim scenarijima ili zamišljanju zamršenih detalja svog života tijekom tog razdoblja. Strah je ne izjeda; umjesto toga, ona zadržava nepokolebljivo uvjerenje da će se sve odvijati glatko. Sa nestrpljenjem i osjećajem iščekivanja, ona željno iščekuje tu fazu svog života. Strah je ne izjeda; umjesto toga, on se drži uvjerenja da će se sve dobro odvijati. S nestrpljenjem i iščekivanjem željno iščekuje nadolazeće poglavlje svog života.

Nadalje, otvoreno izražava svoje želje. Nažalost, brojni se parovi suočavaju s izazovima kada pokušavaju začeti prirodnim putem. Kako bismo riješili ovaj problem, predlažem usvajanje sveobuhvatnog raspona pristupa koncepciji u cijeloj našoj zemlji, uz potpunu financijsku potporu vlade. Duboko me uznemiruje svjedočenje borbi s kojima se suočavaju parovi koji nemaju financijskih sredstava za liječenje neplodnosti ili traže in vitro oplodnju u inozemstvu. Cilj mi je jamčiti jednake mogućnosti za svakog pojedinca i dolazak zdrave djece, kako je Kaća elokventno rekla.

Rođena 20. svibnja 1992. godine u Beogradu, Katarina “Kaća” Grujić poznata je srpska pop-folk pjevačica koja je ogromnu popularnost stekla početkom 2010-ih sudjelovanjem u Zvezdama Granda. Uz Milicu Pavlović i Aleksandru Prijović, važi za jednu od vodećih pjevačica koje su se pojavile na srpskoj glazbenoj sceni u ovom desetljeću. Svojim pjesmama koje su u samo jednom danu skupile milijune pregleda na YouTubeu, Katarina se etablirala ne samo kao jedna od najomiljenijih osoba iz Zvezda Granda, već i kao jedna od najtraženijih izvođačica u cijeloj zemlji.

Nakon završene privatne srednje škole, Katarina trenutno studira na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu. U sezoni 2012./2013. nastupila je na natjecanju i osigurala osmo mjesto. Dok su svi natjecatelji radili na zajedničkoj pjesmi, Katarinina pjesma pod nazivom Jedno džubre izdvojila se od ostalih. Ova je pjesma stekla ogromnu popularnost na YouTubeu. Nakon ovog uspjeha, Katarina je 2014. objavila svoju drugu pjesmu Lutka, koja je također pobrala zapažene uspjehe.

25. lipnja 2015. predstavila je još jednu pjesmu pod nazivom Greška, koja je brzo dobila zamah, prikupivši više od 2 milijuna pregleda na YouTubeu u roku od dva tjedna. Trenutno je pjesma skupila više od 32 milijuna pregleda. Njezino četvrto izdanje, Friends, brzo je postalo jedan od najvećih hitova današnjice, skupivši više od 23 milijuna pregleda. U ljeto 2017. Katarina je objavila pjesmu Paranoičan koja je postala himna ljeta i skupila 19 milijuna pregleda. Nakon toga, Katarina je najavila skoro izdanje svog debitantskog albuma, koji bi trebao izaći u ožujku 2018.