– Rada Manojlović je u posljednjih par godina se itekako zbližila sa svojom sestrom, koja se ujedno brine i o njenoj karijeri. Dugo vremena je razbacivala pare na razne stvari, a sada je odlučila da krene stopama malog biznisa, i da krene nešto i da zarađuje.

Nakon razlaza s Harisom Brkićem, pjevačica Rada Manojlović odlučila je svoje romantične poduhvate držati podalje od očiju javnosti. To je označilo značajan odmak od njezine dotadašnje navike da otvoreno razgovara o svom ljubavnom životu i medijima otkriva intimne detalje o svojim vezama i kasnijim prekidima. Ista situacija je nastala kada je bivši partner Rade Manojlović bio Momir Gajić, košarkaški menadžer, a njihova veza je nasilno prekinuta. Nakon našeg rastanka, rekao je da sam bila izuzetna osoba koja je bila uz njega u njegovim najizazovnijim trenucima, ali naša emocionalna putovanja su se razišla. Rada je sinula spoznaja da je kao žena mogla sa više finoće i elegancije da se nosi sa situacijom. Manojlovićeva je otkrila da se s bivšim partnerom često svađala oko ponavljajućih stvari, dok mu je istodobno gajila zamjerku zbog prevelikog povjerenja.

Pjevačica je suosjećala s njim, priznajući da je vjerovao drugima, da bi ovoga puta bio izmanipuliran. Dodatno, pjevačica je spomenula da je Momirova sestra nikad nije u potpunosti prigrlila. Njegova obitelj, posebno njegovi roditelji, uvijek su bili nevjerojatno ljubazni i susretljivi prema meni. Ponašaju se prema meni kao prema vlastitom djetetu i uvijek me srdačno dočekaju. Oni su zaista divni ljudi! Nažalost, kao što to često biva, čini se da je zlo prisutno posvuda. Kako se ono kaže, “zaova ili zlaova” – priznala je tada pjevačica. Sestra bivše partnerice Rade Manojlović bila je pažljiva prema njoj.

Rada dalje ističe kako Momirova sestra nikada nije željela da ona bude dio njihove obitelji. Nedostatak uvažavanja i poštovanja bio je stalna tema u našem odnosu. Držala je uvjerenje da sam je nedostojan, samo obična pjevačica narodne muzike koja potječe iz malog sela. “Gdje si krenuo?” uzviknula je za lokalne medije Rada, potvrdivši svoju poziciju kraljice i poželjevši si uspješan život. S druge strane, Momirova sestra tvrdi da nije imala želju da se miješa u poslove svoje bivše šogorice. Za to vrijeme Gajićeva sestra izrazila je nevoljkost komentirati izjave te osobe, suzdržavajući se da im pridaje značajniji značaj, dok je otac iskazao nešto artikuliranije držanje.

– Biografija Rade kao folk pjevačice sa sela ne treba da brine. Usredotočimo se na posao koji je pred nama. Rada je odmah prionula na posao, pokazujući svoju odlučnost. Ispravna je u svom pristupu. Ona je prava lokalna djevojka, netko s kim se možemo poistovjetiti. Posjeduje i kulturu i ljubaznost i nije bilo negativnih primjedbi o njoj. Osobno vjerujem da je Rada odlična. Nismo se miješali u njihov odnos i sve je išlo glatko. Sve je u tome da radimo ono što vjerujemo da je ispravno. Bilo nam je drago što smo je upoznali, jer nam nikada nije učinila ništa nažao – iznio je svoje misli Momirov otac. Naprotiv, primamljiva pjevačica Rada Manojlović upustila se u novi poduzetnički pothvat, u koji je uložila 55.000 eura. Rada je zajedno sa sestrom Majom, koja joj je sada menadžerica, napravila stratešku investiciju kupovinom tri parking mjesta u beogradskom naselju Dušanovac, koja planiraju davati u zakup.

Prije godinu dana blizak izvor pjevačici otkrio je da su Rada i Maja donijele mudru odluku da svoju zaradu od Nove godine do sada ulože u garažna mjesta. Ovu ideju predložio je prijatelj koji već posjeduje 20 parkirnih mjesta i vrlo je uspješan u ostvarivanju prihoda od njih. I pored poskupljenja parkirnih mjesta, Rada i Maja imale su sreću da dobiju popust. Zbog toga su nedavno kupili tri garažna mjesta za ukupno 55.000 eura. Iako ih još nisu počeli iznajmljivati, namjera im je svako parkirno mjesto naplaćivati ​​150 eura mjesečno.

Prema izvoru lokalnih medija, pjevačica u početku nije imala interesa za poslovni pothvat, ali nakon što je otkrila potencijalnu zaradu, promijenila je mišljenje. Unatoč početnim sumnjama u isplativost, Rada se na kraju uvjerila kada je saznala za pozamašnu mjesečnu zaradu njezine prijateljice. Ovo otkriće dovelo je do promjene mišljenja, a Rada sada nema namjeru stati s novim poslovnim pothvatom. I dok Radini suradnici prvenstveno ulažu u stanove, ona je na prvom mjestu stavila garaže. Odlučila je do ljeta kupiti još pet nekretnina na Dušanovcu.

Potaknuta Majom, Rada je odlučila ne odugovlačiti te je svu zaradu uložila u garaže. Rada Manojlović službeno je najavila početak svog novog posla i izrazila namjeru da investira u kupovinu vlastitog stana. Iako neću ulaziti u detalje svog poslovanja, željan sam pametno ulagati svojim novcem. Zanimljivo je kako mi je tata usadio vrijednost davanja prioriteta drugima ispred sebe, ali sada se zatekao kako preispitujem taj način razmišljanja.

Zašto bih drugima trebao dati prednost nad vlastitim potrebama? Godinama sam naporno radio, samo da bi drugi potrošili moj novac. No sada je vrijeme da se sestre Manojlović fokusiraju na ulaganje u vlastitu budućnost. Zapravo, uzbuđen sam što mogu reći da ću kupiti stan kao dio ovog novog poglavlja. – Razmišljao sam i o ulaganju u nekretnine, ali ne u Beogradu. U prošlosti nisam imao vještine upravljanja financijama i potrošio sam i do 30.000 eura na jednu nekretninu. Međutim, nemam pritužbi jer su se neka od tih ulaganja pokazala isplativima, a druga nisu. Rizikiranje je bitno za uspjeh, ali sada svemu pristupam s mnogo većom inteligencijom!