Aco Pejović, dugogodišnji pjevač na našoj estradnoj sceni, uvijek je bio jedan od najpopularnijih izvođača. Osim po svojoj muzici, poznat je i kao posvećeni porodični čovjek, često ističući ljubav prema svojoj supruzi Biljani i njihovim tri kćerke.

U posljednje vrijeme, na društvenim mrežama pojavile su se priče o tome da je Aco navodno prevario svoju dugogodišnju djevojku. Međutim, Aco je odlučio da stavi tačku na te tračeve.

“Moja porodica je izgrađena na čvrstim temeljima koji su toliko čvrsti da sumnjam da bilo čiji tračevi mogu da ih uzdrmaju. Moja Biljana i ja u braku smo godinama, ona je mene odlično upoznala za ovo vrijeme. Zna kakav sam ja, zna šta bih uradio a šta ne bih i to je, meni lično, najvažnije. I moje kćerke se ne obaziru na ove komentare, one odlično znaju koliko se volimo tata i mama”, izjavio je Aco.

“Trudimo se svim snagama da ostavimo sve prošle događaje iza sebe i krenemo naprijed. Najvažnije je da nema zdravstvenih problema. Nastavljamo dalje uz Božju pomoć”, rekao je Pejović, ističući da su se situacije koje su prošli itekako promijenile njihov odnos prema svijetu.

Aco nije ni pomislio da se odvoji od supruge, te su stalno zajedno, što potvrđuju i brojne njihove zajedničke fotografije. S obzirom na to, jasno je da Pejović nije prevario Biljanu.