U području društvenih medija, značajan dio pojedinaca dijeli svoje osobne priče. Među tim pričama, priče o kušnjama i nevoljama roditeljstva mogu biti i zadivljujuće i zapanjujuće. Naknadna priča potječe iz dobro uhodane obitelji, koja je tek nakon DNK analize došla do određenih otkrića.

Selina i Joseph Quinones, par iz Colorada koji su zajedno 17 godina i podigli su troje djece, ostali su iznenađeni kada su primili neočekivanu vijest koja bi mogla značajno promijeniti putanju njihovih života.

Selina i Joseph uživali su više od deset godina u bračnoj sreći kada je Selina osjetila da mora proniknuti u dubine svoje obiteljske povijesti. Korištenjem sveobuhvatne analize DNK, nadala se da će rasvijetliti različite grane stabla svojih predaka. Tijekom tog istraživačkog pothvata naišla je na doista nevjerojatno otkriće – Joseph, njezin voljeni suprug, zapravo je bio u krvnom srodstvu. Naše vjenčanje održano je 2006. godine i od tada je naša obitelj procvjetala s troje prekrasne djece. Međutim, kasnije je izašlo na vidjelo, putem objave na TikToku koja je brzo stekla ogromnu popularnost s više od 4,4 milijuna pregleda, da smo nenamjerno razotkrili našu obiteljsku vezu kao rođaka.

Ističući značaj svoje obitelji, veliki je naglasak stavila na nemjerljivu vrijednost koju njezina djeca i suprug imaju u životu. Osim toga, izrazila je svoju duboku zahvalnost za pobjedu nad nedaćama, priznajući izuzetnu činjenicu da su sva njihova djeca rođena s potpunim skupom prstiju.

Nakon što je primila vijest, Selina opisuje situaciju kao “poražavajuću”, ali intrigantno, ona ne uspijeva promijeniti njezino emocionalno stanje. Točnije, otvoreno iskazuje svoju novootkrivenu ljubav prema supružniku i ostaje nepokolebljiva bilo kakvim negativnim primjedbama ili sugestijama javnosti u vezi s mogućim raskidom njihovog braka.

2016. godina je bila značajna prekretnica u mom životu kada sam se odlučila podvrgnuti DNK testu. Utjecaj rezultata bio je dubok, ostavljajući me u stanju šoka i neizvjesnosti dok sam dijelila vijest sa svojim suprugom. Potaknulo mi je hitno pitanje: je li prikladno da nastavimo našu vezu, s obzirom na novootkriveno otkriće naše zajedničke obiteljske veze? Ovo neočekivano otkriće ispunilo me mješavinom straha i strepnje. Prije DNK testa, naš se odnos razvijao četiri mjeseca bez ikakvog razmatranja takve mogućnosti. Tek kroz ovo znanstveno istraživanje postali smo svjesni našeg zajedničkog porijekla. TikTok video prikazuje moje iskreno objašnjenje ovog događaja koji je promijenio život.

Očuvanje jedinstva i sjaja obitelji koju su zajedno izgradili od iznimne joj je važnosti, a čvrsto je poručila da neće dopustiti da to naruši njihova krvna veza. On je, bez sumnje, i dalje i uvijek će biti središte njezina svemira.

Kada su supružnici naišli na opće negodovanje i žestoku kritiku, nerijetko se susreću s najezdom negativnosti, čemu svjedoče pogrdni komentari korisnika TikToka koji ih nazivaju “odvratnima”. Ipak, Selina ostaje odlučna u svojoj izjavi da nikada neće dopustiti da mišljenje drugih utječe na nju.

Ne znajući za ovu informaciju, jasno je dala do znanja da će njihov odnos ostati nepromijenjen. Naglašavajući važnost ne dopuštanja vanjskim prosudbama da utječu na njihovu predanost, posebno u odnosu na njihovu djecu, ponovno je potvrdila njihov status ujedinjene obitelji, odanih partnera i vječnih ljubavnika.