U 2024. godini došlo je do značajnog porasta razvoda u sferi domaće estrade, a danas skrećemo pažnju na neočekivani razvod Miloša i Jelisavete. Njihov razvod bio je šok za sve, jer u medijima ranije nije bilo naznaka o bilo kakvim problemima u njihovom braku.

Suprotno očekivanjima da je razvod o kojem se spekuliralo ugasio strast između Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića, a unatoč tome što glumica posjećuje njegove utakmice u Beogradu kako bi mu iskazala podršku, njihov je odnos sve samo ne besprijekoran. Naša najnovija otkrića to potvrđuju.

Upućeni su izvijestili o nedavnoj žestokoj svađi između para, izazvanoj frustracijom košarkaša zbog glumičine nepovezanosti i ravnodušnosti, posebno u svjetlu njegovih izazova u karijeri.

Teodosićev nedavni košarkaški nastup stekao je reputaciju lošeg, što je opće poznata činjenica među sportskim entuzijastima. Čini se da su se osobni problemi prelili na teren, što je rezultiralo nizom nesretnih događaja. Prije samo nekoliko dana, tijekom euroligaške utakmice između Efesa i Crvene zvezde, Milošu je zabranjeno sudjelovanje zbog neprihvatljivog ponašanja. Obuzet bijesom, progonio je suca preko terena, samo da bi ga njegovi suigrači obuzdali prije nego što je došlo do daljnje eskalacije. Kao posljedica toga klub će se suočiti s novčanom kaznom za koju će odgovornost preuzeti sam Teodosić. Čitav ovaj događaj duboko je utjecao na njegovo psihičko stanje, na što ukazuje njegova pojačana razdražljivost i sumorno držanje od povratka u Beograd, što potvrđuje naš pouzdani izvor.

Suočen s nedaćama, Jelisavetin suprug nadao se njezinoj nepokolebljivoj podršci. Međutim, činilo se da okolnosti na nju nisu utjecale i nastavila je sa svojom dnevnom rutinom kao da je sve normalno. To je imalo dubok utjecaj na njega, posebno s obzirom na njezinu nedavnu predanost uvođenju promjena. Zbog toga, kada je stigla u njihovu rezidenciju na Vračaru, ponovo su se žestoko posvađali. Razmena teških reči na kraju ju je naterala da se žurno udalji svojim vozilom, navodno prema Dorćolu, prenosi naš izvor.

Prema pisanju Kurira, Teodosiću je bilo primjetno nelagodno što je njegova supruga odlučila da se ponovno odvaži van kad padne mrak.

Usred njihovih bračnih previranja, Jelisaveta je tijekom razgovora predložila rješenje: odlazak na terapiju za parove i smanjenje njegovih kasnih noćnih sati i nepotrebnog trošenja. No, vlastitu prosidbu već je prekršila izlaskom s prijateljicama u više navrata od tada. Nedavno je tijekom vikenda ostala vani do ranih jutarnjih sati i to ponosno dokumentirala na Instagramu. Ne samo da je podijelila slike svog outfita za noć, već je istaknula i natpis na zidu kluba koji glasi: “Ne zaboravite ići kući.” Mnogi su to doživjeli kao namjernu provokaciju i poruku upućenu njezinom suprugu koji je ostao kod kuće usamljen i zabrinut za svoju profesionalnu putanju. Taj je incident dodatno razljutio njegov bijes, što je u konačnici dovelo do njihove naknadne svađe, zaključuje naš izvor.

Unatoč našim upornim pokušajima da kontaktiramo glumicu za komentar, naši višekratni pozivi ostali su bez odgovora.

Jelisaveta i Miloš, nakon sedam godina braka, nedavno su napravili izazovan izbor da raskinu svoju zajednicu. Već više od tri mjeseca borave na različitim lokacijama. Pouzdani izvor otkriva da su Teodosićevu odluku o raskidu braka u konačnici potaknule suprugine ekstravagantne sklonosti i neodgovorno postupanje s financijama, što je u konačnici rezultiralo i raskidom njihove veze.

Proteklih dana Ljiljana Stanišić, renomirana novinarka specijalizirana za rubriku Zvezde Kurira, marljivo je istraživala ovu temu. U nedavnom intervjuu za vrlo gledanu emisiju Puls Srbije iznijela je dodatne informacije vezane uz nagađanje o razvodu košarkaša i glumice.

Šapat o ovoj priči već tjednima kruži skrovitim kutcima Beograda, a konačno je preko medija dospjela i u javnost, najavio je voditelj emisije Pusti brigo, dodajući :

U nastavku pripovijesti, naš novinarski tim prvi je kontakt s Milošem uspostavio pozivom na poznati broj telefona dostavljen redakciji. Nažalost, nije odgovorio na poziv. Naknadno se pokušavalo doći do Jelisavete, ali ni ona nije odgovarala. U potrazi za pojašnjenjem, poslana joj je direktna poruka s konkretnim upitom: “Možete li potvrditi istinitost ovih informacija? Da ih podijelimo? Razvodite li se ti i Miloš?” Upravo u tom trenutku novinar je shvatio da Miloš i Jelisaveta pokazuju nedostatak pažnje prema sebi, svom braku, i njihovu zajednicu zanemarivši priznati novinarov pokušaj komunikacije. Samim uzvratnim pozivom i potvrdom bračnog statusa bili bi zadovoljni oni koji su pratili situaciju i stala na kraj nagađanjima koja traju, zaključio je Stanišić.

Duboko se divim svojim kolegama koji su marljivo prikupljali informacije iz renomiranih izvora ili izravno od osoba bliskih Jelisaveti i Milošu. Prepoznajući vrijednost dobivanja točnih uvida, potrudio sam se pomoći svojim kolegama u Kuriru tako što sam se obratio vlastitoj obitelji. Tko može bolje pružiti znanje iz prve ruke od nekoga tko je zapravo usred svega toga? Imajući to na umu, odlučila sam razgovarati sa svojom bakom, ženom neizmjerne mudrosti i kulturnog razumijevanja. Na moje iznenađenje, priznala je da nije bila upoznata s trenutnim događajima oko vjenčanja njezinog unuka. Igrom slučaja jučer je bio i Milošev rođendan. Zaintrigiran, pitao sam je li bila u kontaktu s unukom ili mu je čestitala rođendan. Tijekom naše rasprave, naša interakcija je ostala uljudna i profesionalna.

Međutim, u jednom trenutku je Miloševa majka Zorana naglo uzela slušalicu od svoje majke i nastavila sa mnom na prilično nepristojan i nekulturan način.
Ponašanje ove žene, koja bi kao akademska pripadnica naše nacije trebala održavati određenu razinu pristojnosti, doista je zapanjujuće. Unatoč mojim nastojanjima da joj pristupim s ljubaznošću i pristojnošću, oštro je odgovorila, ističući svoju neovisnost i odbijajući dopustiti da itko diktira njezine postupke u vlastitom domu, iako moje pitanje nije bilo povezano s tim.

Voditeljica Anastasija Čanović pokazala je radoznalost raspitujući se ima li naša novinarka saznanja o sklapanju predbračnog ugovora.

Moja velika preferencija je raditi s točnim informacijama i pouzdanim znanjem, zbog čega imam duboku averziju prema suočavanju s dezinformacijama. Nažalost, u ovoj konkretnoj situaciji nemam potrebne informacije i nemam namjeru ulaziti u nagađanja. Ono što znamo je da obje uključene osobe trenutno nisu spremne davati bilo kakve javne izjave. Tijekom svojih dvanaest godina u industriji susreo sam se s brojnim slučajevima u kojima kruže glasine o raskidu slavnih veza, poput znamenitog slučaja Dubravke Mijatović i Marinka Madžgalje. Kad sam prije desetak godina prvi put saznao za njihov razvod, preuzeo sam inicijativu da se izravno obratim Dubravki. Odgovorila je na moj poziv, potvrdila vijest i priznala istinu iza glasina – doista je prolazila kroz razvod. Zbunjuje me zašto mlađa generacija, koja bi trebala biti uzor, izbjegava govoriti o takvim stvarima, a kasnije izražava nezadovoljstvo nedostatkom komunikacije novinara. No, ključno je prepoznati da se ne mogu osloniti samo na predstavnike medija, jer oni aktivno izbjegavaju suradnju.

Između ostalih izjava, Stanišić je istaknuo da su se novinari pozicionirali ispred Teodosićeve kuće i da se uopće nisu bavili temom. Unatoč njihovom stavu, njihove bismo riječi promatrali s pijetetom, jer je to naša obveza.