Evolucija odnosa Raste i Ane Nikolić je vidljiva, o čemu svjedoči i nedavna javna poruka pjevačice upućena njemu. Od početka njihove veze bilo je vidljivo da Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta imaju burnu vezu. Njihov zajednički put obuhvaćao je brak, dolazak djeteta, kasniji razvod i česte sukobe na različitim društvenim mrežama.

Nedavno su na društvenim mrežama kružila nagađanja o skrbništvu nad kćeri Tarom, što je privuklo njihovu pozornost. Na to je reper pjevačicu obavijestio da će jedino pristati na susret s njihovom kćeri u Centru za socijalni rad, zbog čega je ona javno iznijela taj detalj. Dok je Nikolić često aludirala na mogućnost da se njezina veza s reperom bliži kraju, priznala je da su njezini osjećaji prema bivšem partneru dosegli vrhunac kada se naposljetku odlučila na razvod.

Kad sam započela proces razvoda i prekida svoje veze s Rastom, moja je ljubav prema njemu dosegnula vrhunac, pogotovo kad sam se prisjetila vremena kad sam ga posjećivala dok je bio u zatvoru. Tijekom mog rada u CZ-u susreo sam pojedince koji me nisu uspjeli osvojiti ili očarati. Na osebujan sam se način okitila velom žalosti koji se obično čuva za sprovode. Znatiželjni su se promatrači raspitivali o nedostatku cvjetnog postava, na što sam šaljivo odgovorio da se nalazi u čuvarevoj rezidenciji.

Tijekom gostovanja u televizijskoj emisiji “Magazin In” Ana Nikolić dala je izjavu koja je mnoge iznenadila. Poznata po dijeljenju tračaka svog osobnog života na platformama društvenih medija, poznata pjevačica prikupila je značajan broj sljedbenika. Ipak, odstupila je od uobičajenog sadržaja i osvrnula se na nedavni prijem bivšeg supruga u bolnicu.

U početku je zanemario nelagodu u leđima kao puku neugodnost, samo da bi shvatio da je to mnogo izazovnija situacija nego što je očekivao. Otkriće je mnoge pojedince ostavilo u stanju krajnje zapanjenosti.

Kako prenosi Telegraf.rs, pojavio se hitan problem u vezi sa zdravljem njegove kičme zbog čega nije mogao da stoji, zbog čega je hitno primljen u bolnicu zajedno sa svojom devojkom. Nakon hitnih liječničkih pregleda i procjena, liječnička komisija je utvrdila da je kirurška intervencija neophodna. Upravo ova informacija, koju je preneo Telegraf.rs, odnosi se na vezu Raste i Ane Nikolić, a govori i snimak ekrana objavljen na Instagram stranici Svetih novina.

Pjevačevo dosadašnje javno iznošenje očinstva imalo je primjetan utjecaj na dinamiku njihove veze. Međutim, nedavno je došlo do promjene u njihovoj dinamici jer je ona javno objavila da su se pomirili i sada su u prijateljskim odnosima. Čak je spomenula da više nije blokirana na njegovom telefonu, što ukazuje na poboljšanje njihove komunikacije. Jasno je da se Rasta i Ana Nikolić trude da uspostave normalnu komunikaciju za dobrobit svoje kćerke Tare. Ana Nikolić oglasila se na Instagramu i izrazila iskrene želje za brz oporavak svog bivšeg supruga Raste, snimajući se u garderobi i poručivši: „Ozdravi brzo, tata.

  • Na popratnim slikama možemo kratko vidjeti kćer Taru, dok graciozno zauzima različite poze uz svoju majku. Ana je uz objavu podijelila i očaravajuću pjesmu “Kawasaki” Raste, pseudonima Stefana Đurića, cijenjenog srpskog umjetnika poznatog po svojim doprinosima u sferama pop, folk, hip-hop i reggae glazbe. Rasta, koji je rođen 16. studenog 1989. godine u Prištini, ne samo da se ističe kao istaknuti glazbenik, već posjeduje i izniman talent kao skladatelj i producent. Prikazujući svoju stručnost u spajanju elemenata folka, popa, R&B-a i hip-hopa, on vješto uključuje autotune u svoja glazbena remek-djela.

Stanujući i djelujući u gradu Beogradu, Rasta, čija se loza može pohvaliti cijenjenim profesorima iz istog mjesta, bavi se raznim temama unutar svog glazbenog repertoara. To uključuje žene, ljubav, marihuanu i društvene brige. Budući da je uronjen u rastafarijansku vjeru od svojih ranih godina, preuzeo je svoje umjetničko ime i glazbeni žanr iz ovog duhovnog pokreta, zajedno s njegovanjem svojih legendarnih dredova. Osim toga, između 2006. i 2009. godine preuzeo je uloge voditelja i urednika cijenjene radijske emisije “Reggae Show sa Stefanom”. Unatoč vremenu koje je prošlo, Rasta nastavlja cvjetati u području glazbene industrije.