Prije dva mjeseca Ceca Ražnatović donijela je odluku da prestane s nastupima uživo i da se posveti skorom dolasku trećeg unuka. Tada je znala da će beba biti dječak, ali su i ona i Veljko odlučili da ime do ovog trenutka ostanu u tajnosti.

Isaiah, cijenjeni izdanak Bogdane Ražnatović, ušao je u svijet uz oduševljenje. Veliku radost doživjela je i snaha Cece Ražnatović što je na svijet donijela krepkog sina Isu, teškog zdravih 3850 grama. Vejko i Bogdana Ražnatović preplavljeni su srećom nakon ove nevjerojatne vijesti. Vrijedi spomenuti da su Bogdana i Veljko Ražnatović 6. lipnja 2020. obilježili dolazak svog prvorođenca Željka, u znak počasti Veljkovom pokojnom ocu.

Prošle godine njihova se obitelj povećala s Krstanom. Uz to, s nestrpljenjem iščekuju dolazak trećeg sina koji će se zvati Isaiah. Ime Izaija nosi značenje “božanske pomoći” ili “Božje pomoći”. Veljko je nedavno otkrio svoje težnje prema svojoj obitelji, izrazivši čežnju za kćeri i svoje buduće namjere u vezi s djecom. Trenutno živim u Titelu i marljivo se spremam za nadolazeća takmičenja.

Nakon što sam obavio sve potrebne pripreme, opraštam se od užurbanog grada i vraćam se na mjesto koje zovem domom, neizvjestan kada ću se vratiti. U meni je oduvijek živjela čežnja za dva sina, a neočekivani dolazak trećeg djeteta donosi divno iznenađenje. Sada je moje uzbuđenje usredotočeno na skoro rođenje moje kćeri, nakon rođenja moja dva sina. Osim što sam podijelio svoje snove o svojoj obitelji, kratko sam se dotaknuo svoje postojeće slave i obožavanja, koji su bili uspostavljeni prije mojih postignuća u području atletike.

Veljko je u televizijskoj emisiji “Premijera vikend specijal” ispričao osobnu anegdotu o pažnji koju su mu roditelji posvećivali u ranim godinama karijere. Iako je ova početna podrška nudila određenu pomoć, također je donijela obeshrabrenje zbog pristranosti na koje je naišao. Veljko čvrsto vjeruje da bi se zavist smanjila, a podrška drugih povećala da je pozornost dobivao isključivo na temelju vlastitih postignuća. Osvrćući se na svoju prošlost, Veljko sada shvaća da se ta pozornost na kraju pokazala povoljnom za njegov put.

Ceca, čije je pravo ime Svetlana Ražnatović, postala je istaknuta ličnost u sferi srpskog turbo-folk glazbe, efektivno personificirajući arhetip “srpske majke”. Tijekom svog slavnog puta, Ceca je blagoslovila glazbenu industriju sa šesnaest studijskih albuma, koji se mogu pohvaliti impresivnim rekordom prodaje od približno sedam milijuna primjeraka. Ovaj izniman pothvat čvrsto ju je etablirao kao jednu od najuspješnijih srpskih umjetnica u povijesti. Osim svojih glazbenih nastojanja, Ceca je istraživala i područja glume i poduzetništva.

Svetlana Ražnatović, poznata i kao Ceca, ostavila je neizbrisiv utjecaj na srpsku kulturnu scenu, učvrstivši svoje mjesto u kolektivnom identitetu nacije svojim albumima i pjesmama. Rođena u Žitoraži 14. lipnja 1973. godine, u vrijeme dok je bila u sastavu SR Srbije, Ceca je odrastala u skromnom domaćinstvu s roditeljima, učiteljicom Mirom i bravarom Slobodanom Veličkovićem. Uz mlađu sestru Lidiju, koja je bila samo 11 mjeseci mlađa od nje, odrastala je u skromnom okruženju.

Formativne godine njezina djetinjstva bile su pod dubokim utjecajem njezinih bake i djeda, koji su odigrali ključnu ulogu u njezinu odgoju. Od malih nogu Ceca je pokazivala duboku opčinjenost glazbom, a njen izniman talent došao je do izražaja u trenu. Po završetku osnovnog obrazovanja donijela je važnu odluku da se svim srcem posveti glazbenom putu, izboru koji će u konačnici oblikovati putanju njezinog postojanja.

Nepokolebljivim stavom i nepokolebljivom posvećenošću, Ceca je svesrdno prepoznala značaj obrazovanja. Tijekom svog staža u srednjoj veterinarskoj školi, pokazala je izvanredna akademska postignuća, pokazujući njezinu nepokolebljivu odlučnost da istovremeno slijedi svoje obrazovne i profesionalne težnje. Ovo transformativno razdoblje u njezinu životu postavilo je temelje za njezina daljnja nastojanja i konačna postignuća.