Susret Lune i Marka dogodio se u okvirima rijalitija Zadruga, isprva je odavao utisak izmišljene romanse. Iznenađujuće, njihova se veza nastavila i nakon završetka serije, što je dovelo do njihovog konačnog braka i kasnijeg rođenja njihove kćeri. Trenutno surađuju kao partneri na popularnoj platformi YouTube, gdje su ostvarili značajan financijski uspjeh.

Početak pritvaranja Marka Miljkovića pokrenuo je niz događaja koji su izazvali značajan i snažan odgovor. Marko Miljković, bivši zadrugar i kreator sadržaja na YouTubeu, snimio je videom jučerašnji dolazak snaga reda u njegovu kuću zbog nereda koje su izazvali njegovi susjedi. Nakon toga je u pratnji policije prebačen u Urgentni centar.

Nakon privođenja Marka Miljkovića, “Blic” je uspio doći do njegove ekskluzivne fotografije u Urgentnom centru. Nakon toga, prilikom njegovog prebacivanja u Psihijatrijsku bolnicu “Laza Lazarević”, dogodio se frapantan incident. Naši istražni timovi otkrili su razbijena jaja ispred zgrade na Bežaniji, gdje je Marko nekoliko sati prije toga bio uključen u obračun. Obližnji stanovnik, koji je svjedočio svađi, dao je izjavu novinarima. Važno je naglasiti da su slike uhićenja Marka Miljkovića brzo kružile raznim društvenim mrežama.

Nizom fotografija javnost je upoznata s privođenjem Marka Miljkovića. Slijed događaja započeo je kada je Marko izrazio svoje nezadovoljstvo susjedima s kata koji mu neprestano prljaju terasu. U znak odmazde, otvoreno je priznao da je pribjegao upotrebi jaja. Nakon toga, Miljković je zatražio pomoć organa gonjenja, izražavajući svoju duboku frustraciju. Nakon toga, dva vidno bijesna policajca, odjevena u pohabane majice, dopratila su ga do Hitne pomoći, pazeći da su mu ruke sigurno vezane lisicama.

Uhićenje Marka Miljkovića nedvojbeno donosi veliku bol njegovoj obitelji, posebice zbog činjenice da se dogodilo u krugu vlastitog prebivališta. U najnovijim objavama koje su stigle iz Seville, Ceca Ražnatović otkrila je ključne detalje koji se tiču ​​Anastasije. Pouzdani izvori “Blica” javljaju da je Marko Miljković bio umešan u žestoku svađu, koja je zadobila teške povrede glave i razne posekotine po telu.

Nadalje, Marko je podvrgnut testu na droge te su u javnost izašle informacije o njegovim štetnim radnjama u Hitnoj. Važno je naglasiti da je Luna Đogani šutjela i suzdržavala se od bilo kakvog oblika pisane ili usmene komunikacije dok je policija bila prisutna u njenom domu. Uhićenje Marka Miljkovića zabilježilo je kolekciju fotografija Svet novina Svet portala Ata images. Video koji je kružio društvenim mrežama prikazuje Miljkovića kako izražava nezadovoljstvo susjednom stanicom koja je nepromišljeno dopustila bacanje smeća na njegov balkon bez njegovog pristanka.

Marko je izričito izrazio spremnost da preuzme potpunu odgovornost za svoje postupke i spreman je preuzeti sve novčane obveze koje bi se mogle pojaviti. Policajac je pitao Marka je li on zvao 192 u vezi s dotičnim događajem. Uhićenje Marka Miljkovića zabilježilo je nekoliko osoba kroz kolekciju fotografija izloženu u galeriji. Nažalost, nisam mogao kontaktirati vlasti jer sam se morao uspinjati stepenicama kako bih se suočio s odgovornima za neuredno stanje koje je progutalo moj stan.

Umjesto da preuzmu bilo kakvu odgovornost, odlučili su problem prebaciti na investitora bez potvrde ili dobivanja suglasnosti. Njihovi postupci izazvali su val bijesa u meni, natjeravši me da uzmem stvari u svoje ruke tako što sam bacio 30 jaja na njihovu terasu. Pozivam vas da posjetite moju rezidenciju i svjedočite posljedicama ovog incidenta iz prve ruke. Takve stavove kasnije je ponovio i Marko Miljković, natjecatelj realityja Zadruga i Veliki Brat. Marko Miljković ispričao je osobnu anegdotu koja je sažimala istovremeno iskustvo radosti i tuge u jednom danu.

Nakon rođenja kćeri, nastavio je s razrađenom pričom o događajima u svojoj rezidenciji. Važno je primijetiti da je namjerno odvojio vrijeme da precizno bilježi svaki aspekt, priznajući svoje pravo na dokument. Marko je zaključio svoju priču pozdravivši sve gledatelje. Nakon toga, video je objavio kanal “Sikter Shorts”, što je rezultiralo brzom distribucijom vizuala koji prikazuju uhićenje Marka Miljkovića na raznim platformama društvenih medija.

Kako javlja Blic, tužiteljstvo je privelo jednu osobu zbog nasilničkog ponašanja i narušavanja javnog reda i mira u stanu na Bežanijskoj kosi. Uočeno je da je optuženi, dok je bio u alkoholiziranom stanju u policijskoj stanici Novi Beograd, u više navrata upućivao prijetnje i uvredljive riječi pripadnicima organa reda, ne poštujući njihove naredbe. Osim toga, postoje iskazi optuženih kako su pokušali fizički napasti jednog od policajaca. Iz Trećeg državnog tužiteljstva priopćeno je da je saslušanje okrivljenika zakazano za sutra.