Svaki porod je priča za sebe, ali ovaj je veoma poseban

Međutim, postoji jedna beba koja je postala virusna nekoliko sekundi nakon što se rodila, i to s dobrim razlogom. Ipak, dječak po imenu Dexter izazvao je uzbuđenje od trenutka kada se rodio – uprkos tome što je imao spiralu.

Kontracepcijska pilula je skrivena iza majčine placente, a mama Lucy Hayden objašnjava da je trudnoća bila potpuno iznenađenje. Fotografija je mnoge obradovala jer je izgledalo kao da se beba pobedonosno drži kontracepcije.

Uprkos ovom tretmanu, samo jedan posto žena zatrudni, a Lucy je jedna od njih.

ŽENE U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA ROĐENE SU DA ŠEFUJU: Vole da naređuju i ZAVODE RED

Ovan: Erupcija ambicije

Vodeći u čopor je Ovan, nezaustavljiva sila zodijaka. Žene Ovnovi su rođeni kao pioniri, koji svoj vatreni duh usmjeravaju u svaki poduhvat s neslućenom snagom i motivacijom. Njihova ambicija ne poznaje granice i neustrašivo se suočavaju sa svim izazovima koji im se nađu na putu. Bilo da su u sali za sastanke ili na životnom bojnom polju, žene Ovnovi prolaze svoj put s nepokolobljivom odlučnošću i niko im u tome nije ravan.

Lav: Rođene vođe

Kad u prostoriju uđe lavica, koja vlada svojim kraljevstvom sa gracioznošću i harizmom, svi gledaju samo u nju. Lavovi su prirodno rođeni lider Zodijakai, koji zrače samopouzdanjem i magnetizmom. Ove šefice napreduju u centru pažnje, bez napora izazivajući pažnju i poštovanje. Svojim kraljevskim prisustvom, žene Lav inspirišu druge da stupe u njihovu moć i prigrle svoju unutrašnju kraljevsku vlast.

Škorpija: Nikad manje od pogotka u centar

Škorpija, obavijena misterijom, skriva dubok intenzitet ispod svoje površine. Žene Škorpije poseduju urođenu sposobnost da se odlično snalaze u složenim situacijama. Njihov strateški um i nepokolebljiva usredsređenost čine ih neiustrašvim kako u ličnim tako i u profesionalnim arenama. Šef Škorpija nije za potcjenjivanje, jer manevriše kroz izazove staloženo i precizno.

Jarac: Primjer pravog lidera

Jarac, najdisciplinovaniji znak Zodijaka, oličava suštinu prave šefice. Žene Jarac postavljaju sebi visoke standarde i neustrašivo slijede svoje ciljeve. Njihova nepokolebljiva posvećenost uspjehu, zajedno sa praktičnim načinom razmišljanja, pokreće ih i odvodi na vrhunac njihovih ambicija. Šefica Jarac zna samo za naporan rad i ima odlučnost koja joj utire put do neslućenih visina.