Mama iz Atlante kaže da je toliko uživala u trudnoći da sada iznajmljuje svoju matericu budućim roditeljima – za naknadu od 40.000 dolara.

Jesenija Latore (25) do sada je rodila troje djece, od kojih dvoje svoje i jedno surogat majke. Dok se Yesenia nada da će proširiti svoju porodicu kada bude spremna, ona trenutno iznajmljuje svoju matericu kako bi pomogla ženama koje ne mogu da zatrudne.

– Planiram da ponovo postanem surogat majka. “Jedva čekam da to ponovim”, rekla je Latour, koja je svoje iskustvo podijelila sa svojih 222.700 TikTok pratilaca i postala izvor za roditelje pune nade koji traže surogat majku. Stotine žena obratilo se Latori za savjet, a više od stotinu porodica joj se obratilo da im pomogne da ostvare svoje snove o osnivanju porodice.

Što se tiče naknade od 40.000 dolara, Latour se nada da “ljudi razumiju da većina surogata nije u tome zbog novca”, tvrdeći da je “novac bonus koji može promijeniti život porodice na neprocjenjive načine.” Moja porodica mi je veoma važna i Ponosna sam na ono što radim”, rekla je. Rathore je rodila svoje prvo dijete, Tysona, 2017. godine i odmah se zaljubila u iskustvo trudnoće.

„Stvarno sam volela sve u vezi sa trudnoćom. Volela sam da imam stomak, da idem kod lekara i da osećam pokrete svoje bebe. Nakon što sam dobila sina, bila sam veoma srećna sa svojom porodicom, ali uvek sam se osećala kao da I To je kao da želim da budem ponovo trudna.” Jessenia je doživjela prirodni pobačaj 2018. godine, a ovo bolno iskustvo ju je inspirisalo da postane surogat majka za druge.

“Željela sam da postanem surogat uglavnom zbog mog prethodnog pobačaja… Bila sam skrhana. To je zauvijek promijenilo moj život; Bila sam tako sama’, rekla je Latore, ‘Osjećala sam se bespomoćno, ali sam u isto vrijeme osjećala zahvalnost što imam čak jedno dijete jer neki ne mogu da dobiju djecu’.