Muž je priznao ženi da ju je prevario sa njenom rođenom sestrom, te da će njih dvoje odseliti u drugi grad da žive skupa.

Ali ovo ženino pismo nije očekivao.

Dragi,
Nadam se da si uživao dok si spavao sa mojom sestrom. Ne znam da li sam ti rekla, dali moja sestra Karla se rodila kao Karl, kao muško. Uživajte.

 

BONUS:

Bliži se sezona Vodolije, a mi igramo još jedan zvjezdani rulet u kojem će pojedini horoskopski znkovi imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Mars je u Jarcu, što govori da su ljudi potpuno fokusirani na ostvarivanje svojih ciljeva, pa će to mnogima pomoći kada su u pitanju novčana ulaganja.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 20. januara, među njima su znakovi kao što su: Strijelac, Ribe, Vodolija i Blizanci.

STRIJELAC
Mnogo toga zavisi od vaše lične inicijative do kraja nedelje, tako da će novčani planovi da idu sporo, ali će sigurno da budu plodonosni. Pred vama je uspješna nedelja za zaradu.

RIBE
Imate moćne prijatelje koji su sposobni da ostvare vaša očekivanja. Takođe, preko jednog Jarca možete da zaradite veliki novac.

VODOLIJA
Kako se bliži sezona vašeg znaka, finansijska situacija se popravlja jer planete bolje rade za vas. Imaćete mogućnost da zahtevate povišicu.

BLIZANCI
Odlična nedelja za sponzorstva i raspolaganje tuđom imovinom. Nije isključeno da ćete čuti da neko nasljedstvo ili mogućnost da dobijete veći novac.