Posljednjih nekoliko mjeseci estradnu scenu u Srbiji je potreslo nekoliko razvoda parova za koje se mislilo da žive bajku. Sve je krenulo od pjevača Harisa Džinovića i njegove, sad već bivše supruge, Meline.

Nakon 22 godine braka modna dizajnerica Melina Džinović i pjevač Haris Džinović donijeli su tešku odluku o raskidu svoje zajednice. Njihovo vjenčanje održano je 2014. godine, a bili su blagoslovljeni kćeri po imenu Gina i sinom po imenu Khan. Vijest o njihovoj razdvojenosti mnoge je iznenadila, pogotovo ako se uzme u obzir Melinino prijašnje obožavanje svog uskoro bivšeg supruga.

Zapravo, otvoreno je priznala svoje trenutke ljubomore tijekom njihove veze. Tijekom početnog razdoblja naše veze, koje je trajalo tri godine, doživio sam duboko grižnju savjesti zbog svog ponašanja, jer je ono odražavalo osobine istinskog psihopata. Sudjelovao sam u invazivnim ispitivanjima, pomno pregledavajući njegove telefonske zapise i izvode kreditnih kartica, i vješto postavljao pogrešna pitanja koja je on smatrao zabavnim.

Cijelo to vrijeme naivno sam vjerovao da posjedujem iznimnu lukavost. U nedavnom intervjuu za naše izdanje, Melina je podijelila svoje viđenje te stvari, izrazivši uvjerenje da su ovi postupci ponižavajući prema ženama. No, nakon tri godine bez dokaza o nevjeri, odlučila je osloboditi se osjećaja ljubomore i otkrila da su se oni smanjili.

U svim aspektima svog života, dizajnerica je istaknula ogromnu podršku koju ima od pjevačice. Otvoreno je priznala da Haris igra ključnu ulogu u pružanju nepokolebljive potpore, neprestano je nadahnjujući da se zalaže za rast bez da je opterećuje. Njezino cijenjenje za njegovo vodstvo bilo je očito jer često traži njegov savjet o nizu pitanja.

Prije susreta s Harisom, cijeli moj život bio je usmjeren na područje obrazovanja, uključujući obrazovne institucije, ekskurzije i evaluacije. Veza koju sam dijelio sa svojom obitelji, zadivljujući filmovi i iznimne književne kreacije imali su duboko značenje u mom srcu. U dvadeset i drugoj godini život mi se neočekivano preokrenuo ulaskom u brak s Harisom.

  • Od tada sam prihvatila ulogu majke i nalazim radost u slobodi upuštanja u razgovore s Harisom, često ga zabavljajući pitanjima o mojoj želji da izađem vani. Napori pojedinca zaslužnog za nastanak ‘Storyja’ izravno su oblikovali egzistenciju koju trenutno živim, a koja je krajnje ispunjenje jedne duboko njegovane težnje, kako ju je upravo ta osoba proklamirala.

Iako je došlo do porasta novinskih članaka koji raspravljaju o njihovom razvodu, obje uključene osobe suzdržale su se od davanja konačnog objašnjenja svoje odluke o rastavi. Kontinuiranoj medijskoj pozornosti nedostaju ikakvi dokazi i usmjerena je isključivo na neutemeljene pretpostavke i javna nagađanja.

Biografija:

Melina Džinović, cijenjena modna dizajnerica i vlasnica renomiranog brenda ‘Hamel’, osim po svom kreativnom umijeću, poznata je i kao supruga cijenjenog folk pjevača Harisa Džinovića. Porijeklom iz Bihaća, rođenom 1982. godine, Melina je uglavnom odrastala u Zagrebu. Melina trenutno sa svojim suprugom i djecom, Ginom i Khanom, često prolazi na relaciji Beograd-Pariz-Stuttgart.

Melina je prvotno stekla priznanje u svojoj lokalnoj zajednici 2004. zbog svoje bračne veze s istaknutim kantautorom tog doba. Istovremeno je bila studentica četvrte godine studija filologije na Sveučilištu u Zagrebu. Nakon nekoliko godina otvorila je vlastitu modnu marku pod nazivom ‘Hamel’, koja je vrlo brzo stekla svjetsku slavu i privukla ne samo domaće zvijezde poput Svetlane Cece Ražnatović s Balkana, već i renomirane ličnosti poput Jennifer Lynn Lopez, Sharon Yvonne Stone, Sofije Margarita Vergara Vergara, Kate Beckinsale i Paris Hilton (Paris Whitney Hilton).

Podrijetlom iz Bihaća, Melina Galić u svijet je otišla 1982. godine, a potom se s obitelji preselila u Zagreb. Upravo je u ovom živopisnom gradu uspješno završila svoje osnovno i srednje obrazovanje prije nego što je krenula na svoje putovanje prema visokom obrazovanju. Melina akademska bavljenja dovela su je na Filološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, gdje je specijalizirala engleski jezik i lingvistiku.

No, 2002. godine, još kao apsolventica, donijela je životnu odluku da prekine studij i uđe u brak s poznatim pjevačem Harisom Džinovićem, koji je slučajno bio znatno stariji od nje. Unatoč neodobravanju roditelja, Galić je neustrašivo nastavila s vlastitim modnim pothvatom koji je pobrao hvalospjeve kroz predstavljanja na modnim pistama u velikim metropolama poput Milana, Miamija i Sao Paola. Čak je i prestižna publikacija ‘Vogue’ predstavila njezin brend, prkoseći očekivanjima o nekonvencionalnom putu kojim je krenula. Galićeva nepokolebljiva odlučnost i jedinstvena vizija doveli su je do golemog trijumfa.