Razvod Duška Tošića i Jelene Karleuše, koji traje već dugo, sve više privlači pažnju medija i javnosti. Bračni par, poznat po svojim karijerama – Jelena kao popularna pevačica i Duško kao fudbalski menadžer, nisu viđeni zajedno u javnosti od prepirke na Božić. Njihov razvod je tema brojnih medijskih spekulacija, a nedavno je došlo do nove eskalacije konflikta na društvenim mrežama.

  • Duško Tošić je za Kurir sport izjavio da preko advokata pokušavaju da se dogovore oko sporazumnog razvoda braka. Iako su održali nekoliko sastanaka, oni su završeni bezuspešno. Tošić je naglasio da pokušava da izbegne razvod po tužbi kako bi zaštitio decu od traumatičnog iskustva. Izrazio je nadu da će se uskoro postići sporazumni dogovor, što bi bilo u interesu svih.

Jelena Karleuša je na svom Instagramu objavila prepiske sa Duškovim advokatom iz 2022. godine, gde je ona jasno pitala za datum i papire za razvod. Uz ove poruke, napisala je da je jedini inicijator razvoda ona, te da Duško i njegov advokat nikada nisu odgovorili na njene predloge za sporazumni razvod.

  • Nakon godina tišine, Duško je odlučio da se oglasi na svom Instagram storiju. On je napisao da vidi mnogo laži sa druge strane i da, iako se nije oglašavao četiri godine povodom svog privatnog života, njegova tolerancija se približava kraju. Najavio je da će uskoro dati svoju verziju priče, ali da će mediji morati dve godine da se bave tim informacijama.

Jelena nije ostala dužna i objavila je svoju stranu priče. Istakla je da dok spava sa decom u sobi, Duško piše storije sa privatne žurke. Ona je naglasila da trpi pretnje, praćenje, prisluškivanje, ucene, uvrede i fizičke napade godinama. Jelena je zamolila Duška da umesto da ih dodatno bruka u medijima, konačno odgovori na predloge sporazumnog razvoda, na koje čeka pet godina.

Razvod Tošića i Karleuše privlači veliku pažnju javnosti zbog njihovog javnog života i medijske eksponiranosti. Iako se oboje trude da reše razvod na sporazuman način, izgleda da komunikacija preko advokata i društvenih mreža dodatno komplikuje situaciju. Oboje izražavaju želju da zaštite decu od medijske drame i postignu dogovor što je pre moguće.

Jelena Karleuša rođena je 17. avgusta 1978. godine u Beogradu, u tadašnjoj Jugoslaviji (sada Srbija). Njena majka, Divna Karleuša, bila je poznata radio voditeljka, dok je njen otac Dragan Karleuša bio kriminolog. Jelena je odmalena pokazivala interesovanje za muziku i scenu. Jelena Karleuša rođena je 17. avgusta 1978. godine u Beogradu, u tadašnjoj Jugoslaviji (sada Srbija). Njena majka, Divna Karleuša, bila je poznata radio voditeljka, dok je njen otac Dragan Karleuša bio kriminolog. Jelena je odmalena pokazivala interesovanje za muziku i scenu.


Tokom kasnih 1990-ih i početkom 2000-ih, Jelena je postala jedna od najpoznatijih pevačica na Balkanu. Albumi kao što su “Gili, gili” (1999), “Samo za tvoje oči” (2002) i “Magija” (2005) dodatno su učvrstili njen status zvezde. Jelena je poznata po svom jedinstvenom stilu, provokativnim nastupima i kontroverznim izjavama.
Jelena je 2008. godine stupila u brak sa fudbalerom Duškom Tošićem. Par ima dve ćerke, Atinu i Niku. Njihov brak često je bio tema medijskih spekulacija i kontroverzi. U poslednje vreme, razvod Jelenе i Duška postao je vrlo medijski eksponiran, sa javnim prepirkama na društvenim mrežama i u medijima.