Katarina Grujić je javno demantovala tvrdnje koje su se pojavile u medijima o svom ocu, koje su sugerisale da je on povezan s masonskom grupom. Ona je jasno istakla da je to laž koju je već nekoliko puta demantovala. Takođe, spomenula je izmišljene priče koje su se širile u vezi sa njenim venčanjem s Markom Gobeljićem, uključujući i tvrdnje da je njen otac mason. Katarina je izrazila svoje osećaje povrede kada su njeni bližnji pogođeni takvim neistinama.

Govoreći o svom ocu, Katarina je izrazila ponos zbog njegovih životnih dostignuća. Pohvalila je njegov put od malog mesta do uspeha u Beogradu, gde je osnovao fabriku i postigao uspeh na čist način. Naglasila je da je motivacija njenog oca u svemu tome bila porodica i ljubav prema svojoj ženi i dvema ćerkama.

Takođe, istakla je da nije nasledila imovinu od svojih roditelja jer su oni još uvek živi. Nije sebe smatrala bahatom, bezobraznom ili razmaženom, ali je istakla da smatra da je zaslužila određene stvari.

Ovim izjavama, Katarina Grujić je želela da demantuje neistine koje su se pojavljivale u medijima i da istakne svoj ponos na porodične vrednosti i postignuća svog oca.