Prošle godine, Darko Lazić je izrekao sudbonosno “da” Katarini, koja mu je inače bila prva ljubav. Njegova bivša verenica, Marina Gagić, u poslednje vreme je postala veoma aktivna na društvenim mrežama.

Spekulisalo se o njihovom odnosu, posebno kada Marina nije bila prisutna na Darkovoj svadbi, ali se ona povodom toga nije oglašavala.

Marina je postala redovna na Instagramu, gde sa svojim pratiocima deli trenutke iz svog privatnog života. Nedavno je napravila i šokantan potez.

Naime, Marina je igrala glavnu i jedinu ulogu u spotu nove Zvezde Granda, Hamze Gušića, privlačeći pažnju svojom lepotom i stavom koji su oduzimali dah.

BONUS:

Evo pregleda astroloških predviđanja za četiri znaka u aprilu 2024:

Ovan: Ovaj mesec je vreme rasta u svim oblastima za Ovnove. Početak meseca donosi snažnu energiju sa Suncem, Mesecom, Venerom i Merkurom u njihovom znaku. Iako retrogradni Merkur može donekle zbuniti situaciju, Ovnovi će jasno videti svoje ciljeve. Od 8. aprila, zvezde će podržati njihove poduhvate, posebno ako se bave privatnim biznisom.

Strelac: Slobodni Strelčevi mogu očekivati promene u ljubavnom životu. Sudbonosni susret može se dogoditi, ali važno je da budu otvoreni za ozbiljnu vezu. Pomračenje Sunca će proći kroz njihovu petu kuću, naglašavajući važnost pažljivog posmatranja udvarača i njihovih postupaka.

Jarac: Za Jarčeve je vreme da usklade posao i porodicu. Saturn u Ribama već ih upozorava na potrebu balansiranja između ova dva aspekta života.

Ribe: Retrogradni Merkur u Ovnu će doneti transformaciju Ribe. Postaće odlučniji u svojim akcijama, a promene na kraju meseca biće očekivane. Pomračenje Sunca kroz njihovu kuću finansija donosi priliku da preispitaju svoj odnos prema materijalnim stvarima i da ih koriste na način koji će im omogućiti da pomognu drugima, što će im se višestruko vratiti.

Ova astrološka predviđanja ukazuju na moguće transformacije i važne događaje za svaki od ovih znakova tokom aprila 2024.