Marina Perazić važila je za jednu od najzgodnijih plavuša u bivšoj Jugoslaviji, poznata ne samo po svom atraktivnom izgledu, već i po moćnom vokalu kojim je osvojila mnoga srca. Njena muzička karijera započela je u grupi “Denis i Denis,” koja je postavila temelje njenog uspeha, nakon čega je nastavila da niže hitove kao solo umetnica. Jedan od njenih najpoznatijih hitova je pesma “Poješću sve kolačiće.”

O životu Marine Perazić nije se mnogo znalo dok nije ušla u rijaliti šou “Farma,” gde su informacije iz njenog privatnog života počele da isplivavaju u javnost. Njen ljubavni život privukao je posebnu pažnju, a pevačica je otkrila mnoge neverovatne detalje. Budući da je bila izuzetno poželjna žena, bila je meta mnogih muškaraca. Njihova opsesija išla je toliko daleko da su je često noću zvali nepoznati muškarci, dahtajući u slušalicu. Ova neprijatna situacija dovela je do toga da 1988. godine ode u Njujork i započne život u vanbračnoj zajednici sa Ivanom Feceom Firčijem, bubnjarom legendarne grupe Ekatarina Velika.

  • Da bi preživela u Njujorku, Marina je radila mnoge poslove koji nisu imali veze sa muzikom. Bila je bebisiterka, kasirka, pomoćnica menadžera lokala i mnoge druge stvari. Godine 1993. rodila je ćerku Miju, a dve godine kasnije i drugu ćerku, Lunu. Nažalost, njen odnos sa Firčijem nije potrajao. Par se razišao 1997. godine, a Marina se sa decom vratila u Hrvatsku.

Jednom prilikom, Marina je otkrila da je imala velikih problema sa Firčijem, te da ju je fizički zlostavljao. U jednom trenutku, bez najave, pokupila je decu i odvela ih iz Njujorka. Firči je tada navodno uzeo njihove pasoše i prijavio policiji da im ne bude dopušteno da napuste zemlju. Međutim, Marina je uspela da nabavi nova dokumenta i odvela decu prvo u Rijeku, a zatim u Beograd. Firči pet godina nije mogao da ih vidi jer nije smeo da napusti Sjedinjene Američke Države.

Marina je jednom izjavila: “Stalno moraš da radiš nešto da bi bio u žiži interesovanja. Meni nije to u interesu nego da opuštenije živim i da radim onoliko koliko ja volim i da posao radim s puno ljubavi, a ne na silu. Smeta mi, stvarno mi smeta popularnost, ali kad vidim da li ću ostati gladna ili se eksponirati, moram, šta ću.” Nakon rastanka sa Firčijem, Marina je imala buran ljubavni život, često je bila sa mlađim muškarcima, među kojima je bio i čuveni pevač Vlado Georgiev. To je, kako su oboje priznali, bilo tokom devedesetih godina. Marina je o tome pričala u rijalitiju, gde je takođe otkrila da je imala aferu sa Momčilom Bajagićem Bajagom.

  • Očigledno, Marina je imala dinamičan ljubavni život, pa je jednom prilikom priznala da joj je partner bio i glumac Sergej Trifunović. Marina je takođe rekla da je Sergej nikada nije posmatrao kao ženu sa kojom bi mogao da provede život, već kao nekoga kome je potrebna pažnja.

Godine 2013. Marina je započela vezu sa 21-godišnjim Dimitrijem Srećkovićem Bluegrayem, sa kojim je snimila duet “Tišina.” Na promociji su se pojavili držeći se za ruke, a uradili su i spot koji na YouTube-u ima manje od 40.000 pregleda. Marina je ranije izjavila da joj je lepše sa mlađim muškarcima, ali je Dimitrija, koji je njen fotograf, gledala kao sina i želela je da mu se oduži za lepe fotografije i da mu pomogne da se afirmiše kao umetnik.

Marina Perazić je prošla kroz mnogo toga u svom životu, uključujući fizičko zlostavljanje, teškoće u karijeri i komplikovane ljubavne odnose. Ipak, ona je uspela da prevaziđe te izazove i nastavi da gradi svoj život i karijeru sa mnogo ljubavi i strasti.