Olivera Gudelj je na neobjavljenom vjenčanju svog sina Nemanje Gudelja pokazala svoje iznimno razumijevanje mode vještim spajanjem komplementarnih nijansi.

Jedan element, šal, posebno je zapeo za oko i podigao cjelokupni stajling na nove visine. Na diskretnoj ceremoniji održanoj u vili obitelji Ražnatović na Dedinju, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj izmijenili su zavjete na privatnom građanskom vjenčanju.

  • Popis gostiju bio je ograničen na nekolicinu odabranih, a sastojao se isključivo od članova uže obitelji, uključujući Nemanjine roditelje. Nakon završetka ceremonije vjenčanja, koja se poklopila s početkom priprema za Europsko nogometno prvenstvo, mladoženja Nemanja krenuo je na trening. Dok je Olivera Gudelj odlazio iz vile, ispratila ga je obitelj, a tek je nekolicina pojedinaca primijetila neki suptilan detalj na njemu.

Kako bi stvorila elegantan komplet za vjenčanje, odlučila se za sofisticiranu pojavu koja se sastojala od dekonstruirane bluze na jedno rame s upečatljivom manžetom na desnoj ruci, nadopunjene ružičastim hlačama visokog struka širokih nogavica i čistim bijelim tenisicama. Olivera je izvela uistinu vješt manevar, okitivši se luksuznim šalom i pripadajućom torbom renomirane francuske modne kuće Louis Vuitton, procijenjenom na više od 550 eura.

  • Cijeli njen outfit odisao je elegantnom kombinacijom bijele i nježno ružičaste nijanse, besprijekorno nadopunjujući njezin izgled. Kako bi upotpunila komplet, odlučila se za četvrtaste naočale i elegantan srebrni sat. Jučer nešto iza podneva u vilu su stigli Nemanjini članovi obitelji, među kojima su otac, majka, sestra i brat. Ne zaboravimo vam ovo spomenuti. Tek tri sata nakon završetka ceremonije, krenuo je odlazak uzvanika, koji su se sastojali prvenstveno od članova uže obitelji i bliskih prijatelja koji su bili kumovi.

Zbog početka priprema za Europsko prvenstvo, Nemanja je bio obavezan na treninge. Nebojša i Olivera Gudelj, inače roditelji Nemanje Gudelja, budući su i tazbina naše proslavljene pjevačice Anastasije Ražnatović. Od početka ljubavne veze Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj plijenili su javnost svojom zanosnom vezom. Intrige oko njih samo su se pojačale nedavnim otkrićem da čekaju zajedničko dijete.

  • Anastasia je trenutno u četvrtom mjesecu trudnoće, a njihov zamotuljak radosti očekuje se početkom listopada. Kako javljaju tamošnji mediji, mladi par tijekom srpnja namjerava organizirati manje vjenčanje u Sevilli, na koje će pozvati isključivo najbližu rodbinu i prijatelje. Nakon toga, velika svadbena proslava i crkveni obred planirani su za iduću godinu.

Anastasijini budući svekrvi radije se drže po strani kada su u pitanju javni nastupi. Nebojša je svoj profesionalni put započeo u Bosni prije dolaska u Partizan, gdje je proveo pune tri godine. Tijekom svoje nogometne karijere pokazao je svoje vještine iu španjolskim klubovima Logrones i Leganes. Nizozemska je postala njegov dom na devet godina, tijekom kojih je s ponosom predstavljao Bredu u nevjerojatnih 300 utakmica. U Sparti je 2006. godine zaključio svoju blistavu karijeru.

  • Nastavljajući se baviti nogometom, Nemanjin otac odlučio je ostati povezan sa sportom i nakon povlačenja iz vlastite karijere. Trenutačno obnaša cijenjenu funkciju tehničkog direktora u cijenjenom kineskom klubu Hubei Istar. U zanimljivom trenutku, Nebojša je naglasio da je njegova supruga Olivera stup snage obitelji Gudelj, noseći teret raznih obaveza uključujući Nebojšine treninge, putovanja, karantenu i odgoj njihovo troje djece, koje ona ima gotovo sama. pažljivo zbrinuti dok ste na putu.