Povodom svog 19. rođendana Zorana Sikter priredila je veliku feštu. Mlada dama zrači elegancijom dok oblači zadivljujuću grimiznu haljinu, ukrašenu pozamašnim kristalnim ukrasima i s odvažnim dubokim dekolteom.

  • Dekoracija zgrade savršeno nadopunjuje njen stil, latice crvene ruže razasute su po cijelom restoranu, a svaki stol krasi raskošan buket. Mlada pjevačica priredila je veliku zabavu na kojoj su se okupili brojni poznati pojedinci kako bi odali počast i uživali. Dok je Boba Živojinović stigao bez partnerke, voditelj Zoran Pejić Peja pojavio se uz sina Jovana.

Zoranin rođendan svojim prisustvom uveličali su Uroš Živković, Xander, menadžer Šaran, Gabrijela Pejčev i Tijana Em, koji su svi uvaženi počasni gosti. Za ovaj događaj Milica Jokić, inače šogorica Ivice Dačića, odlučila se za crnu čipkanu haljinu koja je bila kratka i pripijena.

BONUS TEKST:

Povodom svog 19. rođendana Zorana Sikter priredila je grandiozno okupljanje. Mlada žena zrači u elegantnoj grimiznoj haljini do poda ukrašenoj izvrsnim kristalnim ukrasima, koji naglašavaju njezin primamljivi dekolte. Dekoracija zgrade savršeno nadopunjuje njen stil, jer je sam restoran ukrašen rasutim laticama crvenih ruža, a svaki stol krasi elegantan buket.

Mnoštvo poznatih pojedinaca okupilo se kako bi odali počast mladoj pjevačici i sudjelovali u svečanosti velikog događaja koji je ona orkestrirala. Boba Živojinović stigao je solo, dok se voditelj Zoran Pejić Peja pojavio u pratnji sina Jovana. Zoranin rođendan svojim će prisustvom uveličati i uvaženi gosti Uroš Živković, Xander, voditeljica Šarana, Gabrijela Pejčev i Tijana Em, koja nosi titulu počasnih gostiju.

Za ovaj događaj Milica Jokić, inače šogorica Ivice Dačića, odlučila se za pripijenu kraću crnu haljinu od čipke. Zorana Mićanović svoj je natjecateljski put započela s nepunih šesnaest godina. Iako nisu prošli u finale “Zvezda Granda”, čelnici Grand produkcije prepoznali su potencijal Zorane Mićanović i preostalim finalistima poklonili pjesmu. Pjesma “Sikter” Zorane Mićanović oborila je sve dosadašnje rekorde slušanosti.

Ne samo da je osvojio prvo mjesto u Srbiji, već je također dominirao top listama u susjednim zemljama. U Austriji se popeo na impresivno drugo mjesto. U roku od nekoliko dana, pjesma je prikupila otprilike milijun pregleda, učvrstivši svoju popularnost. Zorana Mićanović proslavila se sudjelovanjem u posljednjoj sezoni natjecanja Zvezde granda, osvojivši kako suce tako i cijelu publiku svojim izvanrednim glasovnim sposobnostima i upečatljivim izgledom.

U nekoliko trenutaka, Zorana Mićanović je stekla široko priznanje zbog svog izuzetnog talenta i zadivljujućih izbora pjesama koje je isporučila. Zapanjujuće je otkriti da Zorana već sa svojih 16 godina posjeduje tako nevjerojatan vokalni talent. Unatoč brzom usponu u glazbenoj industriji, Zorana je i dalje predana svom obrazovanju kao prioritet. Mili, njezin mentor na glazbenom natjecanju, bio je i pjevač njezine debitantske solo pjesme pod nazivom “Sikter”.

Nakon lansiranja, pjesma je dobila značajnu popularnost, ne samo u Srbiji već iu susjednim zemljama u regiji. Nedvojbeno je ostvarila zapaženu glazbenu karijeru, a u međuvremenu oduševite svojom najnovijom pjesmom “Sikter” uz jedan od njenih zanosnih nastupa s natjecanja. Zorana Mićanović s velikim iščekivanjem željno je iščekivala dolazak svog sedamnaestog rođendana, a sada je pjevačica na pragu punoljetstva, koje vrijedno priprema proslaviti velikom zabavom u rodnom gradu.

Pripreme za nadolazeću proslavu već su počele. U procesu smo finaliziranja izvođača, glazbenika i mjesta gdje će se fešta održati. Zabavna se zgoda dogodila nedavno kada je moja majka kontaktirala dvoranu da je rezervira za tu priliku. Spomenula je da slavimo moj osamnaesti rođendan, što je izazvalo veliku pometnju među osobljem. Oni jednostavno nisu mogli vjerovati, uzvikivali su: “Ma ne može biti istina!

Zoran ne može napuniti 18 godina!” Prilično je zabavno koliko se često nađem u situacijama u kojima ljudi sumnjaju u moje godine. Ovu anegdotu pjevačica je podijelila uz lagani smijeh. Njezine godine nisu bitne kada je u pitanju njezin rad i nastup na pozornici, budući da je izvrsna u svom poslu i ponaša se krajnje profesionalno. MIćanović je izrazio zadovoljstvo živahnom klupskom scenom i živom atmosferom gdje god dođe. Uz to, izrazio je zahvalnost na brojnim mogućnostima rada u inozemstvu i naglasio da nema pritužbi. MIćanović je priznao da je aktivno iskoristio te prilike i uspješno postigao željeni ishod.