– Mi se danas malo družimo sa Marinom Perazić, a one mlađe generacije je znaju još iz rijaliti programa Zadruge. Međutim, ona se proslavila kao vokal u grupi Denis i Denis, a neke od njenih pjesama se slušaju i dan danas.

Marina Perazić osvojila je srca mnogih svojim moćnim pjevačkim glasom, a ujedno je bila prepoznata kao jedna od najzgodnijih plavuša u Jugoslaviji. Marinina karijera uzletjela je osnivanjem benda “Denis i Denis”, a nastavila je nizati uspješne singlove, a “Pojest ću sve kolačiće” bila je njezina najpoznatija pjesma. O pjevačici se dugo vremena jako malo znalo, sve dok prije nekoliko godina nije sudjelovala u reality showu “Farma” koji je nehotice u javnost doveo njezin privatni život.

  • Ipak, njezine ljubavne veze izašle su u javnost, a pjevačica je otkrila nevjerojatne detalje vezane uz svoj privatni život. Budući da je bila vrlo tražena, brojni su muškarci gajili snažnu čežnju za njom. Kasnonoćni telefonski pozivi neidentificiranih osoba, ispunjeni teškim disanjem, bili su redovita pojava. Zbog toga se 1988. godine odlučila preseliti u New York i ući u izvanbračnu zajednicu s Ivanom Feceom Firčijem, poznatim bubnjarom Ekatarine Velike. Kako bi se održala, bavila se raznim neglazbenim poslovima, kao što su čuvanje djece, blagajnica, pa čak i pomoćnica menadžera u baru.

Godine 1993. na svijet je poželjela svoje prvo dijete Miju, a dvije godine kasnije rodila je i drugu kćer Lunu. Nažalost, 1997. godine par se razišao, zbog čega se Marina sa svoje dvoje djece vratila u Hrvatsku. U jednom slučaju otkrila je da je imala značajnih problema s Firčijem, tvrdeći da ju je on fizički zlostavljao. Neočekivano, Mairina je iskoristila priliku i otjerala djecu. Nakon toga im je Firči navodno oduzeo putovnice i obavijestio vlasti da je djeci zabranjen izlazak iz zemlje. Pjevačica je ipak uspjela nabaviti nove osobne isprave te su zajedno krenuli na put u Rijeku, a potom i u Beograd.

  • Zbog ograničenja putovanja koje su nametnule Sjedinjene Države, bubnjar je izdržao petogodišnju razdvojenost od svojih najmilijih, zbog čega se nije mogao ponovno susresti s njima. Potreba da se neprestano bavim aktivnostima kako bih bila u središtu pažnje nije nešto što želim. Moj cilj je živjeti mirnijim životom, radeći vlastitim tempom i s istinskom strašću, a ne iz obveze. Koncept popularnosti me doista nervira, ali kad sam suočen s izborom gladovati ili dati vani, prisiljen sam to učiniti, kako bi ona često rekla.

Nakon razlaza s Firčijem, Marina se prvenstveno našla u društvu mlađih pratitelja, među kojima je bio i poznati pjevač Vlado Georgijev. Taj se romantični zavrzlama, kako su otvoreno priznali, dogodio tijekom devedesetih godina prošlog stoljeća. O ovom životnom razdoblju Marina je otvoreno pričala u jednom reality programu, gdje je otkrila i svoju vezu s Momčilom Bajagićem Bajagom. Doznalo se da su njezine ljubavne veze bile burne, jer je iskreno priznala da je bila u vezi sa Sergejem Trifunovićem.

Marina je dalje otkrila kako Sergej na nju nije gledao kao na potencijalnu životnu partnericu, već kao na nekoga tko žudi za pažnjom. Još 2013. godine Marina i 21-godišnji Dimitrije Srećković Bluegray surađivali su u duetu pod nazivom “Tišina”. Tijekom promocije pjesme javno su nastupili, ruku pod ruku. Dodatno, za duet su snimili i videospot koji je nažalost skupio manje od 40.000 pregleda na YouTubeu. Pjevačica Marina i ranije je isticala da preferira mlađe muškarce, ali je Dimitrija, koji joj je također radio kao fotograf, gledala više kao sina. Namjera joj je bila iskazati joj zahvalnost za njegove zapanjujuće fotografije i podržati njegova umjetnička nastojanja.