Ljubavna priča Slobode i Vojina je počela prije skoro dvije decenije a kada su se prvi put sreli ona je bila student aq on oženje4n drugom ženom. Tada su bili samo prijatelji a godinama kasnije su se zaljubili.

Sloboda i Vojin, omiljeni glumački dvojac, osvojili su srca ne samo Srbije, već i šire publike. Njihova je ljubavna priča dosegla vrhunac dolaskom kćeri blizanki koje su sada procvale u tinejdžerice. Obitelj cijeni dragocjene trenutke provedene zajedno u ugodnom zagrljaju svoje seoske kućice.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, voljeni par u očima javnosti, zauzimaju jedinstvenu poziciju u svojim srcima. Njihov urođeni talent i besprijekornu povezanost mnogi cijene. Međutim, svoje intimne trenutke odlučuju zaštititi od znatiželjnih pogleda drugih, rijetko ih otkrivajući svijetu. Unatoč povremenom spominjanju “bračnih nesuglasica”, njihov odnos napreduje u savršenom skladu.

U potrazi za predahom od užurbane gradske vreve, Sloboda i Vojin Ćetković, angažirani u brojnim glumačkim projektima, individualno i zajednički, našli su utjehu u svojoj pradomovini u Beogradu. Zajedno su pažljivo stvorili mirno utočište kako bi pobjegli od meteža urbanih ulica.

Daleko od očiju javnosti, par se prepušta dragocjenim trenucima opuštanja sa svoje dvije prekrasne kćeri, Milom i Emom, u svojoj preslatkoj kućici u Čortanovcima. Sloboda Mićalović svojim je pratiteljima na Instagramu ljubazno jučer ekskluzivno zavirila u svoje osobno utočište. U svojoj potrazi za znanjem, uspjela je otkriti tračak njihovog osamljenog raja.

Smješteno pokraj njihove očaravajuće obiteljske kuće, ovo luksuzno imanje krasi veliko dvorište ukrašeno zapanjujućim bazenom. Dok su je sunčeve zrake obavijale, oličenje srpske ljepote graciozno okupano u bazenu, njezina eterična privlačnost netaknuta nikakvim kozmetičkim poboljšanjima, zračila je prirodnim sjajem u lepršavoj haljini.

  • Izražavajući svoju duboku povezanost s okolišem, poznati dvojac svim srcem prihvaća svoju ljubav prema prirodi. Sloboda se u novije vrijeme rado pridružila svojim saputnicima na izletima u živopisne vinograde, dok se Vojin nerijetko upušta u ribolovne avanture uz svog dragog prijatelja Vuka Kostića.

Kako bi izborili trenutak predaha usred užurbane rutine, par je odlučio privremeno odstupiti od svojih obveza. Povod za ovu odluku bio je početak produkcije televizijske serije “Kralj”, u kojoj oboje imaju uloge. Nadalje, ponovno će udružiti snage za još jedan projekt pod nazivom “Tajna vinove loze”, reprizirajući svoje voljene likove Savu i Veru, dopuštajući njihovoj ljubavi da zrači kroz filmsko platno.

 

Rođena 21. kolovoza 1984. u Leskovcu u Srbiji, Sloboda Mićalović poznata je glumica koja potječe iz obitelji duboko ukorijenjene u svijetu umjetnosti. Njena majka Milica je talentovana frizerka, dok njen otac Dragan krasi scenu kao glumac leskovačkog Narodnog pozorišta. Sloboda je najstarija od tri sestre, Mirjana se ističe kao uspješna menadžerica, a Dragana je krenula njezinim stopama kao glumica, iako s devet godina razlike.

Naime, Sloboda je udata za cijenjenog glumca Vojina Ćetkovića. Po ocu, koji je glumio u jednoj predstavi oko vrijednog lika Ive Lole Ribar, čija se partnerica zvala Sloboda, naslijedila je zanosno i osebujno ime Sloboda. U početku je više voljela da je oslovljavaju s Boba, no njezino je ime zavoljelo kad je slučajno naišla na pismo koje je junak napisao osobi koja nosi isto ime.

Sloboda je u svojim ranim godinama gajila duboko divljenje prema televizijskim programima koje je vodio Branko Kockica, a s nepunih sedam godina imala je izuzetnu priliku osobno ga upoznati. Predstavljajući se kao nova novinarka, čak je napravila intervju s cijenjenim glumcem koji je pohvalio njezino umijeće. Godine 1989. krenula je na svoje glazbeno putovanje upisom u nižu glazbenu školu, dok se u slobodno vrijeme bavila plesom i raznim sportovima.

U zboru je otkrila svoj urođeni glazbeni talent, što ju je naposljetku navelo da se posveti svojoj strasti upisujući renomiranu srednju glazbenu školu „Stanislav Binički“. No, njezina prava strast bila je gluma. Stoga je nakon tragičnog bombaškog incidenta 1999. s ocem otišla u Beograd kako bi se okušala na prestižnom Fakultetu dramskih umjetnosti.

Unatoč preprekama koje je predstavljala oštećena prometna infrastruktura, uključujući željezničke pruge i ceste u ruševinama, ostali su odlučni i krenuli u iscrpljujuću 12-satnu vožnju vlakom, budući da alternativni autobusni pravci nisu postojali. Nepokolebljivom upornošću i iskazanom neosporivom nadarenošću uspješno je položila prijemni ispit i izborila mjesto u razredu cijenjenih profesora Predraga Bajčetića i Anite Mančić.