– Dugo vremena se nagađalo, kada će na ludi kamen da stanu Anastasija Ražantović i Nemanja Gudelj. Mnogi su nagađali da im je veza u krizi, kada je Anastasija imala spontani prošle godine, jer je ona odselila iz Španije u Srbiju. Međutim, sve se sada poklopilo i složilo, a vjenčanje je održano u Beogradu samo u krugu porodice i bliskih prijatelja…..

Anastasija Ražnatović i nogometaš Nemanja Gudelj izmijenili su zavjete na građanskom obredu koji je održan u Ražnatovićevoj vili na Dedinju, a vodio ga je matičar. U prekrasnom ambijentu Ražnatovićeve vile na Dedinju okupila se cijela obitelj kako bi proslavila ovu posebnu priliku. Uz maksimalnu diskreciju, događaj se odvijao u krugu privatne rezidencije obitelji Ražnatović na Dedinju. Po dolasku iz Seville, obitelj Gudelj napustila je vilu nakon završetka ceremonije i ručka.

Nakon fešte, Nemanja Gudelj otputovao je iz vile u pratnji svoje majke i sestre, koje su se obje otmjeno dotjerale uputile na trening. Prisustvo Mire i Slobodana Veličkovića, roditelja Svetlane Cece Ražnatović, izazvalo je veliku medijsku pažnju tokom građanskog vjenčanja Anastasije i Nemanje Gudelja u vili Ražnatović. Unatoč reputaciji da izbjegavaju novinare, prekinuli su šutnju i iznijeli svoje mišljenje o nogometaševom zetu tijekom intervjua ispred vile, čime su napravili novi presedan.

  • Prošlu godinu obilježila je prva ceremonija vjenčanja, tijekom koje su Cecini roditelji izrazili svoju naklonost zetu, potvrdivši da mu se sviđaju. Inače, fotografiju na kojoj je zabilježeno njihovo zajedništvo podijelio je njihov unuk Veljko Ražnatović, otkrivajući prisutnost glazbenika i snimatelja koji je u pozadini marljivo bilježio cijeli događaj.

Nasuprot tome, Veljko Ražnatović odlučio je da sa suprugom Bogdanom i sinovima već nekoliko godina živi u Titelu, a nedavno je otkrio zašto je odlučio da užurbanu prestonicu zameni za mirno selo. Prema njegovim zapažanjima, Beograd mu nije prenio pozitivne lekcije. S vremenom sam shvatio da Beograd nije idealna destinacija. Postoji osjećaj pogrešnosti koji prožima grad, a svaki uspjeh postignut ovdje ima svoju cijenu. To je kao da plovite u opasnom jezercu punom krokodila.

On je to i priznao izrazivši nesklonost noćnim klubovima te je vrijeme radije provodio uz tamburaše. Kao dijete, imao sam sklonost prema glazbi što me navelo da nakupim opsežnu listu pjesama. Količina novca koju sam uložio u svoje glazbeno bavljenje ostaje misterij, ali mogu priznati da sam u svojim mladim godinama bio veliki entuzijast. Osim toga, okušao sam se u svijetu kockanja, okušavajući sreću na ruletu. Iako sam doživio neke pobjede, također sam se suočio s dobrim dijelom poraza.

S vremenom sam imao priliku istražiti sve što Beograd nudi, stekavši sveobuhvatno razumijevanje grada. Veljko Ražnatović je u “Light podcastu” izrazio uvjerenje da bi njegova bokserska karijera dobila više afirmacije da nije sin poznatih roditelja. Mnoge čudi što je odabrao put boksača s obzirom na obiteljsko podrijetlo. Veljko opisuje svoj život kao život žestokog i odlučnog pitbulla, nazivajući ga kerovskim postojanjem, i da jedva nekako sastavlja kraj sa krajem. Na osnovu njegove slavne majke Cece ljudi često stvaraju pretpostavke da je slab ili podređen. No, Veljko je odavno nadmašio ta očekivanja i dokazao se u boksačkom teškom svijetu.