– Šejla Zonić je pobjednica novog izdanja Zvezdi Granda. Po mnogima je bila veliki favorit u ovoj sezoni, a na sve to, mentor joj je bila Ceca Ražnatović, tako da je bila osuđena na uspjeh….

U velikoj kulminaciji glazbenog natjecanja “Zvezde Granda” kao pobjednik izašla je izuzetno darovita Šejla Zonić. Kroz natjecanje Šejlu Zonić vodila je renomirana pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Svojom izvanrednom vokalnom vještinom i zadivljujućom scenskom pojavom, mlada i neizmjerno talentirana pjevačica osvojila je divljenje i sudaca i publike. Naime, Šejla Zonić nosi titulu najobrazovanije sudionice koja je ikad krasila pozornicu ovog dugogodišnjeg popularnog glazbenog showa koji traje više od dva desetljeća.

Rođena u Njemačkoj, kasnije se preselila u Sanski Most tijekom svojih godina formiranja. Od malih nogu bilo je jasno da je njezina strast prema glazbi duboka. Upisom u glazbenu školu zaronila je u osnove glazbene teorije i vokalnog obrazovanja, označivši tako početne korake njezine glazbene odiseje. Razina predanosti koju je Sheila pokazala svom obrazovanju bila je doista izvanredna. Po završetku srednje glazbene škole, upisuje prestižnu Muzičku akademiju u Sarajevu, gdje se marljivo usavršava.

Njezino akademsko putovanje kulminiralo je diplomiranjem s najvišim ocjenama, čime je zaradila visoke pohvale svojih profesora, koji su je prepoznali kao jednu od najtalentiranijih i najperspektivnijih glazbenica svog vremena. Šejla je kroz sve vrijeme gostovanja u “Zvezdama Granda” imala priliku pokazati svoje veliko znanje i predanost koju je sticala godinama. Svoju svestranost pokazala je izvodeći različite žanrove, uključujući pop i folk glazbu. Svaki njezin nastup bio je besprijekorno izveden, ispunjen dubokim emocijama i iskazao najveću profesionalnost.

Suci su bili zadivljeni njezinom sposobnošću da svojim pjevanjem izazove osjećaje, dok je publika u potpunosti uživala u svakom od njezinih zadivljujućih nastupa. Šejlin ugled se proteže izvan njenog talenta i uspjeha na natjecanju; također je prepoznata po svojoj poniznosti i prizemljenosti. Unatoč svom usponu do slave, ostala je vjerna svojim temeljnim vrijednostima i nastavlja naglašavati važnost obrazovanja i nepokolebljive predanosti poslu. Uz to, aktivno se bavi dobrotvornim radom i često sudjeluje na humanitarnim koncertima, čime dodatno potvrđuje svoj plemeniti karakter i altruistički duh.

  • Stalno uz nju, Šejlina najveća podrška je njen suprug Armin. “Tijekom školovanja morala sam podnijeti brojne žrtve i neke aspekte svog života staviti na čekanje. To je jedan od razloga zašto sam sa 29 godina odlučila sudjelovati u ‘Zvezdama Granda’ Nakon završetka studija, krenuo sam na svjetsku turneju sa svojim bivšim bendom, pokazujući svoj talent za sevdah. glazbenih žanrova, nešto što mi moj talent i obrazovanje na sreću omogućuju. Svojim izuzetnim talentom, obrazovanjem i skromnim ponašanjem, Šejla Zonić je osvojila srca brojnih pojedinaca, čime je dobila zasluženo priznanje “Zvijezda Granda”.

Njezina nepokolebljiva predanost glazbi i njezina težnja da pozitivno utječe na društvo učvršćuju njezin status izvanredne umjetnice i pojedinca. Rođena u Njemačkoj, Šejla Zonić se ubrzo nakon rođenja preselila u Sanski Most i tamo provela svoje formativne godine. Čak iu mladosti, njezina je strast prema glazbi bila nepogrešiva. Upisala se u glazbenu školu, gdje je stekla solidno razumijevanje glazbene teorije i izbrusila svoje glasovne vještine. Ova rana posvećenost glazbi postavila je temelj za njezine konačne pobjede u području glazbe. Nakon završene srednje glazbene škole, Šejla je krenula na svoj obrazovni put na prestižnoj

Muzičkoj akademiji u Sarajevu. Upravo je na ovoj cijenjenoj instituciji uistinu zablistala, stekavši diplomu s izvrsnim ocjenama. Njezini su je profesori dosljedno hvalili kao jednu od najdarovitijih i najperspektivnijih glazbenica svog vremena. Tijekom godina njezina predanost učenju i usavršavanju zanata samo se pojačala, što je dovelo do razvoja izvanrednih glazbenih sposobnosti i majstorstva tehnike.

Sheilino putovanje u glazbenoj industriji napravilo je veliki korak naprijed kada je odlučila sudjelovati u renomiranom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Cijelo vrijeme natjecanja imala je privilegiju da joj mentorica bude cijenjena pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Sheiline izvedbe pokazale su besprijekorne tehničke vještine, duboku emocionalnu dubinu i iznimnu razinu profesionalizma, osvojivši i suce i gledatelje. Njezin izvanredan talent za izazivanje emocija svojim pjevanjem bio je zaista nesvakidašnji, pretvarajući svaki njen nastup u očaravajući spektakl.