– Za danas jedna jako zanimljiva tema, koja će nam pokazati da bez obzira na sve nelagodnosti i ne baš toliko dobar društveni status se može uspijeti u životu. Govorimo o nekim srpskim pjevačicama, koje su danas na vrhu, a u djetinjstvu skoro da ništa nisu imali…

Neke javne osobe odrasle su u povlaštenom okruženju, često iz imućnih obitelji, koje su im pružale sve potrebno za stabilan i siguran život. Njihov put do slave često je potpomognut potporom najbližih, a njihov se uspjeh čini logičnim slijedom pomno razrađenog životnog plana. S druge strane, postoje oni koji se moraju boriti sa svakodnevnim nedaćama i samostalno ploviti životom. Njihove priče često su ispunjene teškim trenucima, ali i hrabrošću i ustrajnošću koji su ih doveli do uspjeha.

  • Ovi ljudi često moraju uskladiti posao, školu i dodatne aktivnosti kako bi ostvarili svoje snove. Njihov uspjeh nije samo rezultat talenta i marljivog rada, već i nevjerojatne izdržljivosti i samopouzdanja. Rada Manojlović Nakon što joj je majka umrla od teške bolesti, Radha je vrlo rano morala početi zarađivati ​​kako bi uzdržavala svoju obitelj. Živi teškim životom jer mora zaraditi novac za školovanje. Redin otac pružao joj je veliku podršku, no nije mu bilo lako samom uzdržavati obitelj. Odrasla je u maloj, trošnoj kući koju je sagradio njezin djed.

Rada je rekla da je obitelj koristila pomoćnu zgradu i da je kupanje bio pravi način suočavanja. Od početka svoje prve emisije uvijek je isticala kako je toliko ponosna na svoje podrijetlo da je novcem zarađenim u vrlo uspješnoj karijeri izgradila ogromnu kuću za svog oca. “Možeš ti to. Imaš šporet, možeš prokuhati vodu, to je to”, rekao je jednom prilikom pjevač, a danas ima raskošnu kuću u istom dvorištu. Prvi novac koji je zaradila od showa uglavnom je iskoristila za kupnju nove kuće kako bi njezina obitelj mogla živjeti ugodnim životom.

Pjevačica je navodno uložila do 100.000 eura u novu nekretninu. Priča se da je Radha čak povećala honorare za nastupe tako da sada redovito troši 8000 eura po noći. Goka Lazarević Gorcha Lazarevich mnogo je puta govorila o najbolnijim trenucima svog djetinjstva. “Prošao sam kroz mnoge borbe prije nego što sam počeo živjeti sam. Sve je bilo brutalno. Mama i tata su otišli u inozemstvo kako bi spojili kraj s krajem. Ostavili su mene i brata kod ujaka i ujne.

A onda je i teta otišla .. da ide na posao, pa je mene i mog brata ostavila u kući u šumi kod nepoznate osobe koja nas je čuvala i nije se presvukao deset dana”, ispričala je ona za emisiju “Glamur”. Pjevačica Jovana Tipšin odrasla je u siromaštvu s roditeljima i sedmero braće i sestara. “Odrasla sam u višečlanoj radničkoj obitelji. Naši roditelji su imali osmero djece. Imam četiri sestre i tri brata. Može se reći da sam imala bezbrižno djetinjstvo. Živjeli smo u Z, Beograd kod Vezdala, kada sam bila sa šest godina, preselili smo se na Banjicu, gdje sam proveo najbolje godine svog života bez novca, a trebalo nas je sve nahraniti i uputiti na pravi put.

Zbog toga je dobio pažnju i ljubav svojih roditelja. Zorica Brunklick Ni pjevačici Zorici Brunklik životni put nije bio lak. Odrastala je između bogatstva i siromaštva, jer joj je otac bio imućan, a majka skromna primanja. “Živjeli smo u najjadnijoj situaciji jer je plaća moje majke bila tako mizerna. Nemam se puno čega sjećati o tom razdoblju, ali to ne znači da ga se sramim. Svi smo živjeli zajedno. Vidio sam je kako teško je bilo raditi u ciglani jer nam je donosila doručak koji je bio samo četvrtina kruha i malo paštete ili komad mesa.

Budući da je njezina plaća bila mala, a mi smo živjeli u siromaštvu, slučajno smo četvrtine jajeta. Jedne godine mama mi je kupila par cipela broj veću da ih mogu nositi nekoliko sezona. Kad su bile nove, bile su mi prevelike, a dok su došle do prave veličine, potplati su se popucali, pa ih je očuh morao vezati koncem”, rekla je u jednom trenutku, a zatim dodala : “Otac me odveo i mjesecima me držao u svojoj prebogatoj obitelji samo da bi razljutio moju majku. Živjela sam s njim kao bubreg u masti, nosila najbolju odjeću, jela najbolju hranu. Nakon nekog vremena, majka bi došla i odvela me kući i tada sam je najviše mrzio jer me držala u siromaštvu.”