– Mnogo je izopačenih glumaca iz Holivuda, poput Jack Nicholsona, koji su na tapet medija došli zbog svoga ljubavnoga života. Međutim, on nije jedini, imamo njih jako puno koji su negativni i posebni na jedan svoj način….

Sunli Previn imala je 21 godinu kada se prvi put zaljubila u Woodyja Allena. Woody Allen je tada već imao 56 godina i održavao je dugogodišnju vezu s njegovom majkom Mijom Farrow. Kada Sun Li Pervin priča kako je upoznala svog muža, priča priču kao svaka sretna žena. Jedne večeri gledali su film. Živa rasprava pretvorila se u strastven poljubac. Sun Li se odmah zaljubila. No njezini odnosi sa suprugom, redateljem Woodyjem Allenom i majčinim bivšim dečkom, Miom Farrow, bili su sve samo ne jednostavni.

Ubrzo nakon što je Mia otkrila njihovu vezu – neslavno otkrivši golišave fotografije Sun Li u Allenovoj kući – njihova se obitelj raspala. Sunli je tvrdila da ju je Mia izbacila iz stana i rekla prijateljima da je Alen “vrag”. Što je najgore od svega, pojavile su se optužbe da je Alen seksualno zlostavljao kćer koju je posvojio s Mijom. U godinama nakon toga, Allenova filmografija bila je pod lupom. Bio je “otkazan”. Objavljeni su dokumentarci koji ispituju optužbe protiv njega, a njegova kći Dylan inzistira na tome da ju je neprimjereno dirao kad je imala sedam godina. Sun Li je krivac za sve ovo.

U nekim pričama ona je žrtva. Drugima je bila razbijačica. Dakle, tko je ona? Ovo je istinita priča o Sunlee Previn, ženi Woodyja Allena. Sun Liin datum rođenja bio je naveden na obrascu za posvajanje kao 8. listopada 1970., no malo se zna o njezinu djetinjstvu. Kako je Sun Li rekla za Vulture 2018., pobjegla je iz svog doma u Južnoj Koreji 1975. kada je imala oko pet godina. Osim svog siromaštva, slabo se sjeća svoje biološke obitelji. Nakon života na ulici, smještena je u sirotište, a 1977. godine posvojili su je glumica Mia Farrow i njezin tadašnji suprug Andre Previn.

Sun se pridružila već velikoj obitelji – Previn i Farrow kasnije su dobili blizance, dječake Matthewa i Sashu, 1970., te posvojenu kćer Lark 1974. Ima sina Fletchera i posvojenu kćer istih godina, Tratinčica. Obitelj je živjela u prekrasnoj kući u Surreyu u Engleskoj, a Sun Li i njezina braća i sestre imali su hrpu kućnih ljubimaca. No, kako je rekla Sun Li, njezino djetinjstvo nije bilo sretno. Rekla je da je Mia bila glavna te da je bila vrlo nestrpljiva i zahtjevna, dok je glumica ustvrdila da Sunli, koja je u obitelj ušla kao starija, “još nije bila spremna spojiti se s njom”.

Godine 1979. Mia se razvela od supruga, a Sun Li se sa svojim majkama Luck, Fletcher i Daisy preselila u Sjedinjene Države. Tamo je njezina majka postala još uvredljivija, nazivajući je glupom, nazivajući je “idiotkinjom” i gađajući je porculanskim zecom. Kad je Sun Li imala 10 godina, Mia Ferru je svojoj obitelji predstavila svog novog dečka: komičara i redatelja Woodyja Allena. Sunny Previn nikada nije mislila da će postati supruga Woodyja Allena. Tijekom govora isprva joj se nije svidio Alen. Rekla je da ga “mrzi” jer je bio s njezinom majkom i da ne razumije zašto bi itko želio biti s tako “gadnom, zlobnom osobom”.

No rekla je kako Allen nije bacio preveliku sjenu na njezino djetinjstvo. Nastavila je: “Nikada nisam imala posla s njim. Prije nego što su mu se rodila djeca, rijetko je dolazio u naš stan. Čak ni tada, nikada nije progovorio, a istina je, nikad mi nije bilo stalo do njega. Uvijek je bio zauzet poslom i nikad mnogo razgovarao sa mnom.” No njihov se odnos počeo mijenjati kada je Sun Li slomila gležanj igrajući nogomet u 11. razredu. Kad je Sun Li odbila nazvati majku da joj kaže da joj je potrebna pomoć, Woody Allen ju je odveo u bolnicu, a zatim ponudio da je odveze u školu.

Sun Li je medijima ispričao gotovo istu priču. “Razgovarali smo o filmu i sigurno me je zapeo jer me poljubio i mislim da je tako počelo”, prisjetila se, “Bili smo poput dva magneta, jako smo se privlačili.” Ona i Allen tvrde da su stvari između Allena i Mije do tada bile gotovo; Mia je dugo inzistirala da su još uvijek zajedno. Mia Farrow odavno je rekla da je Woody Allen zaveo Sun Li dok je bila u srednjoj školi. Iako nijedno od njih dvoje nije mislilo da će njihova veza potrajati, Sun Li je znala da će njena majka biti bijesna ako sazna. Incident je bio “velika izdaja za nas oboje, užasna stvar i užasan šok za nju”.