Tijekom mladosti Ana je ostvarila uspješnu karijeru traženog modela za kupaće kostime, odišući samopouzdanjem i zadovoljstvom svojim fizičkim izgledom. No, život joj se preokrenuo kada joj se putevi ukrstili s dr. Filipom Kraftom, plastičnim kirurgom za kojeg se na kraju udala i s njim dobila dvoje djece.

“Primijetila sam da bih se sa svakim djetetom udebljala otprilike 7 kilograma. Tada mi to nije smetalo. Međutim, kada sam počela raditi s Filipom i vidjela te nevjerojatne žene koje su bile u 50-ima i izgledale apsolutno zapanjujuće, Nisam mogla a da se ne zapitam zašto ne izgledam dobro kao oni, iako sam puno mlađa”, objasnila je Ana. Ta ju je spoznaja potaknula na ozbiljan razgovor sa suprugom, izrazivši hitnu želju da je on operira.

Nakon našeg prvog susreta, njezin je izgled bio doista izvanredan. Odmah mi je bilo jasno da su naši putevi suđeni da se beskonačno isprepliću. Nakon rođenja djece, njezin fizički oblik doživio je transformacije koje su je ostavile nezadovoljnom. Srećom, rješavanje takvih problema spada upravo u moje područje stručnosti, zadaću koju obavljam svakodnevno”, otkrio je doktor Filip.

Nakon pažljivog razmatranja, donio je hrabar izbor da osobno izvede operaciju na svojoj ženi, što je odluka koja je u suprotnosti s uobičajenom praksom liječnika.

U početku se pozabavio problemom njezinih grudi, koje su doživjele promjene zbog dojenja, a zatim je napravio “nekoliko manjih izmjena” na raznim dijelovima njezina tijela, prema njezinim željama.

Doktor Filip dosljedno ističe da je njegova supruga stalno djelovala izvanredno, te da je on samo na njezinu izričitu želju izvodio poboljšanja na njezinoj tjelesnoj građi. Dao joj je filere kako bi joj povećao obraze i usne, zategao kožu oko kapaka i trbuha te napravio liposukciju na raznim područjima.

Kada ju je novinar upitao o svojim planovima za buduće plastične operacije, Ana samouvjereno tvrdi da žene neprestano traže načine kako poboljšati svoj fizički izgled.

“Otvorena sam za svaku mogućnost, a kako vrijeme bude odmicalo, otkrit ćemo što tijelo doista želi”, izjavila je, što je navelo dr. Krafta da šaljivo primijeti kako nikada ne bi napustio Anu iz jednog jedinog razloga:

Filip je u zaigranoj maniri primijetio: „Ona mi služi kao hodajuća reklama.

BONUS TEKST

Peršin nije samo biljka koja svojim aromatičnim i dekorativnim svojstvima poboljšava okus jela, već je iu prirodnoj medicini prepoznat po svojim ljekovitim svojstvima i nutritivnim prednostima.

Jedinstvena kombinacija nutritivnog sastava, bogatstva vitaminima i mineralima, izdvaja ga kao doista izuzetnu namirnicu.

Možda će vas iznenaditi, ali peršin sadrži značajnu količinu prirodnog vitamina C. To je ključno jer tijelo može lako apsorbirati ovaj oblik vitamina C. U usporedbi s drugim voćem i povrćem koje je poznato po sadržaju vitamina C, peršin zapravo ima tri puta više ovog esencijalnog vitamina od limuna i naranče.

Peršin je, nakon kivija i šipka, najveći izvor vitamina C među biljkama. Njegova dostupnost i pristupačnost čine ga bitnim dodatkom našoj prehrani, jer ga se može nabaviti tijekom cijele godine. Uz otprilike 150 posto preporučenog dnevnog unosa vitamina C, 100 grama peršina osigurava obilnu opskrbu. Štoviše, svaki višak ove vitalne hranjive tvari bez napora se uklanja iz tijela kroz proces mokrenja.

Skladištenje peršina može biti prilično zahtjevno, no on je ipak jedno od mojih omiljenih biljaka za kulinarske svrhe. Osobno smatram da je sušeni peršin bez okusa, ali postoji jednostavno rješenje – zamrznuti ga u posudama za led. Sve što trebate učiniti je izmiksati peršin s malo vode u kuhaču dok ne postane pire. Zatim pire prebacite u kalupe za led i zamrznite. Kad god vam je potreban peršin, samo izvadite kockicu, ostavite da se otopi i upotrijebite je u kuhanju.

Za produljenje vijeka trajanja Vašeg svježeg peršina, imam preporuku za pravilno skladištenje. Slijedeći ovu metodu, možete sačuvati svježinu svog peršina minimalno 10 dana ako ga čuvate u hladnjaku. Započnite laganim obrezivanjem stabljika. Zatim uzmite staklenu posudu i napunite je malom količinom vode prije nego što unutra stavite peršin.

Kako biste sačuvali svježinu peršina, počnite tako da pokrijete staklenku plastičnom vrećicom i čvrsto je pričvrstite gumicom. Nakon toga staklenku spremite u hladnjak. Ne zaboravite zamijeniti vodu nakon što izgubi boju. Kad god trebate svježu zalihu peršina, jednostavno uzmite staklenku i upotrijebite je po potrebi.