Prije par godina Danijela i Petar Grašo su na iznenađenje mnogih odlučili da prekinu svoju vezu koja je trajala 2 decenije. Nako prekida sa Grašom ona je sreću pronašla pored drugog muškarca.

Uplovivši u romantičnu vezu sa svojom dragom, proslavljeni pjevač utjehu je pronašao u zagrljaju četrnaest godina mlađe žene Hane Huljić. Izvor njegove radosti postala je Hana, kći njegova bliskog prijatelja i umjetničkog suradnika, talentiranog kantautora i glazbenika Tončija Huljića. Tijekom jeseni 2021., pjevač i njegova mlađahna družica krenuli su na divno povlačenje, samo da bi ih dočekala divna vijest o njihovom skorom pohodu na roditeljstvo.

  • Buduća majka preuzela je na sebe da potvrdi divnu vijest, ali odlučila je zadržati pojedinosti u tajnosti. Nadalje, poznata pjevačica Danijela Martinović nakon razlaza s Grašom sreću je pronašla u zagrljaju bivšeg kriminalističkog inspektora Josipa Plavića. Nedavno su otkrili svoj zajednički pokušaj ispunjenja dugogodišnje težnje: izgradnju zajedničkog doma nakon dvije godine ljubavi i druženja. Pjevačica njihovo buduće prebivalište uzbuđeno zamišlja kao utočište. Mnoštvo zavrzlama oko kuće zahtijevalo je njihovu nepodijeljenu pažnju, a zahvaljuju se marljivom timu okupljenom da nadgleda izgradnju njihove nastambe, prenosi 24sata.hr.

Pokrenuvši duboku ljubav svog partnera prema glazbi i potaknuvši njegovo aktivno sudjelovanje u bendu “Izvan zakana”, Danijela je stvorila dublju vezu, ojačanu još jednom zajedničkom strašću. Ne samo da je on moje utočište, već je i moj stalni stup nepokolebljive pomoći i usmjerenja.

Rođen u talentiranoj splitskoj obitelji Graša, Petar Grašo ostavio je neizbrisiv dojam 1996. godine kada je osvojio pobjedu na cijenjenom glazbenom festivalu Zadarfest. Njegova zanosna izvedba popularne pjesme “Treba mi malo” ostavila je publiku u čudu. Sljedeće godine, na natjecanju Dora, Oliver Dragojević predstavio je svijetu Grašin talent izvedbom njegove pjesme “Božica”. Time je započela plodna suradnja Graše s renomiranim umjetnicima kao što su Doris Dragović, Danijela Martinović, Tonči Huljić, Goran Bregović i Lepa Brena. Roditelji Petra Graše, Snježana i Zoran Graša, imali su ključnu ulogu u njegovom odgoju.

  • Davne 1996. godine svojim iznimnim talentom i magnetskom osobnošću osvojio je publiku na glazbenom festivalu Zadarfest zadivljujućom izvedbom pjesme “Treba mi nekoga” čime je stekao sveopće priznanje. Sljedeće godine svoju je svestranost pokazao osvojivši drugo mjesto na Dori, renomiranom hrvatskom natjecanju koje određuje predstavnika za Eurosong. Ne samo da je zablistao kao izvođač, već je pokazao i svoje impresivno skladateljsko umijeće osmislivši očaravajuću melodiju “Neka mi ne svane” za Danijelu Martinović, odvevši Hrvatsku do izvanrednog petog mjesta na Eurosongu 1998. u Birminghamu. Njegova popularnost proširila se daleko izvan granica Hrvatske, odjeknula je kod publike u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Makedoniji, učvrstivši svoj status omiljenog pop pjevača regije. Godine 2011. surađivao je s Antonijom Šolom te je svoj tekstopisni i glazbeni talent ugradio u album Lepe Brene Začarani krug, uključujući i zadivljujuću pjesmu “Metak sa prevestom”. Nadalje, njegova skladba “Neka mi ne svane” odvela je Danijela Martinovića do pobjede na “Dori” i divljenja vrijednog petog mjesta na “Euroviziji” 1998. godine.

Godine 1997. trenutak trijumfa je uljepšao njegov put kada je izašao kao pobjednik, osvojivši cijenjeno priznanje “Zlatni galeb” na renomiranoj manifestaciji “Melodije hrvatskog Jadrana” održanoj u Splitu. Ovaj trijumf omogućila mu je izvanredna izvedba pjesme “Ne boli me”. Njegov niz uspjeha nastavio se, pa je još jednom slavio na “Splitskom festivalu” 2003. godine, osiguravši tako željeno prvo mjesto svojom očaravajućom skladbom “Vjera od suha zlata”. Svojim nenadmašnim talentom ostavio je neizbrisiv trag i kod žirija i kod publike na istom festivalu 2015. godine. Ne samo da je osvojio Grand Prix, nego je sve oduševio svojom očaravajućom izvedbom pjesme “Moje zlato”.