Prije pet godina nas je nažalost napustio legendarni pjevač Šaban Šaulić. Vijest o njegovoj smrti je odjeknula kao bomba, a mnogi su ostali u šoku kada su čuli da on više nije sa nama. I nakon pet godina njegove pjesme se i dalje slušaju kao da je on tu sa nama, a vjerujemo da će se te pjesme slušati i još dugi niz godina.

Prema dojavama obiteljskih prijatelja, Ilda i Šaban Šaulić našli su se u sukobu isključivo zbog Ildine odluke da bude s emotivno involviranim partnerom.

Obitelj Šaulić imala je neizgovoreno pravilo da se o izboru pjevača ne može raspravljati. Unatoč žestokom negodovanju Šabana i Goce, njihova kći stvorila je duboku privrženost čovjeku koji je bio u dugogodišnjem braku s odraslom djecom, zanemarujući vlastite želje da se skrasi i s njim osnuje obitelj.

Unatoč braku i značajnoj razlici u godinama od trideset i pet godina, bivši partner Ilde Šaulić nije je omeo da ga svim srcem voli i željno iščekuje nastavak njihove veze. Nažalost, njihove različite ambicije i ciljevi naposljetku su rezultirali prekidom njihove romanse, ostavljajući Ildu u stanju trajne nelagode. Iako je rijetko razgovarala o svojim ljubavnim vezama, čvrsto je vjerovala da se više nikada neće susresti s tako intenzivnim emocijama.

U tom je razdoblju pop umjetnica otvoreno izrazila svoje duboko obožavanje, koje je nažalost završilo smrću njezinog dragog. Unatoč slomljenom srcu, ona zadržava osjećaj zadovoljstva i zahvalnosti što je susrela tako snažnu ljubav. Iako predviđa buduće romanse, priznaje da one možda neće imati istu razinu intenziteta. Ovu je izjavu izrekla umjetnica, čija je prijašnja odluka izazvala zgražanje njenih roditelja pred suradnicima.

Njihova ogromna radost ne može se u potpunosti opisati jer se ponovno našla duboko zaljubljena i doživljava istinsku sreću s kompatibilnim partnerom koji je dijelio njezine težnje za brakom i osnivanjem obitelji. Svijet narodne glazbe bio je ispunjen neviđenim osjećajem oduševljenja kada je stigla njegova voljena unuka Emma.

Veza između Eme i Ilde Šaulić nevjerojatno je snažna. Ildina najdublja želja, da prigrli svoju ulogu majke, ostvarila se onog trenutka kada je u ljuljašku stavila Emmu. Od tog značajnog dana nadalje, dala je svečano obećanje da će uvijek braniti svoju kćer i dosljedno se pridržava te odgovornosti.

Nakon što se odlučila posvetiti baletnoj karijeri, kći Ema trenutno je članica baletne trupe renomirane Beogradske škole igre. Naime, nedavno je imala privilegiju pokazati svoj talent uz kolege plesače na prestižnom Svetosavskom balu u Beču.

Ilda Šaulić u svom ponašanju odiše profinjenošću, dostojanstvom i elegancijom. Njezini modni odabiri utjelovljuju profinjenu i bezvremensku estetiku, s lakoćom se besprijekorno stapajući sa suvremenim elementima.

Posljednja modna kolekcija Ilde Šaulić učvrstila je njezinu reputaciju modne influencerice, priskrbivši joj nadimak Srpska Barbie. Žene je očaralo Ildino ružičasto odijelo ukrašeno cirkonima, izazvavši ludo oduševljenje. Ansambl je sadržavao hlače širokih nogavica s niskim strukom koje su stvarale iluziju dužih nogu, u kombinaciji s jaknom izdašnih proporcija koja je savršeno naglašavala njezin statuezan i vitak stas.

Kako biste ostavili trajan dojam kao najotmjeniji sudionik tijekom nadolazeće sezone vjenčanja, razmislite o odabiru odijela prekrivenog šljokicama koje odiše elegancijom.

Najnovija objava Ilde Šaulić razveselila je njezine pratitelje koji su je obasuli komplimentima za besprijekorno odijevanje i suptilnu šminku.