Deset godina je trajala ljubav Katarine Radivojević i Olivera Mandić, i dok su svi očekivali da će njih dvoje uploviti u bračne vode, nažalost je došlo do velikog obrta koji je bio na samoj ivici skandala.

  • Suprotno očekivanjima, šuškalo se da ju je partner javnosti vrlo zanosne žene odlučio ostaviti preko noći. Navodno je od nje zatražio da napusti njegove prostorije i sutradan vrati njegove stvari jer je razvio osjećaje prema Mayi Kozlica, 22 godine mlađoj ženi, s kojom se naposljetku i oženio. Glazbenikova prethodna dugogodišnja veza brzo je postala prošlost. Raširenih ruku dočekao je blaženstvo i spokoj domaćinstva, njegujući svaki neprocjenjivi primjer harmonije uz Maju, cijenjenu direktoricu Beogradskog sajma, s kojom ima kćer. Za razliku od toga, Katarina se dugo vremena neumorno borila za spokoj, što ju je nagnalo da sreću potraži u tuđini, gdje trenutno boravi i marljivo njeguje svoje profesionalne napore. Do danas je dostupno malo informacija o Katarininim kasnijim emocionalnim izborima nakon rastave od Olivera.

Kako prenosi Story.rs, vlada velika znatiželja oko toga je li se doista distancirala od glazbenika s kojim je proživjela drage uspomene. Zadivljujuće prisustvo Katarine Radivojević na platnu, tumačeći lik Zone Zamfirove, osvojilo je publiku svojom nebeskom privlačnošću, posebno svojim očaravajućim velikim očima i blistavim osmijehom.

Čak i nakon što je postojao pedeset godina, nastavlja odisati svojom inherentnom ljepotom, uz samo neznatna poboljšanja njegovog izgleda. Pojedinac snažno vjeruje u održavanje prirodne estetike i potpuno se oslanja na svog liječnika od povjerenja za sve tretmane lica, nikad ne pokolebajući svoje povjerenje u njihovu stručnost.

Pokazujući samouvjereno držanje i predanost svom zanatu, svakom kozmetičkom zahvatu pristupa odmjerenim pristupom i pedantnom pažnjom za detalje. Iako se nagađa oko njezinih navodnih zatezanja lica, ona otvoreno priznaje da njezine prirodne osobine uključuju sladostrasne usne, izraženu liniju čeljusti i istaknute jagodične kosti. Nadalje, Katarina marljivo održava strogi režim prehrane, rijetko se prepuštajući trenucima dokolice.

Posljednjih godina stekla je saznanja o štetnom utjecaju glutena na njezino cjelokupno zdravlje, što ju je potaknulo da poduzme mjere kako bi ga izbacila iz svojih prehrambenih navika. Kao rezultat toga, tjestenina je potpuno izbačena iz njezinih dnevnih obroka, au rijetkim prilikama kada je jede, bira zamjene koje nisu od riže ili kukuruza.

BONUS TEKST

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Možda ove simptome pripisujete pojavi proljetnog umora. Međutim, važno je biti oprezan jer ovi pokazatelji mogu biti znakovi upozorenja na značajniji temeljni problem.

Usred raširene rasprave o proljetnom umoru, ključno je biti oprezan i prepoznati da umor može ukazivati na temeljne zdravstvene probleme značajnije prirode. Nedovoljna prehrana, sjedilački način života, komplikacije sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti među potencijalnim su čimbenicima koji pridonose vašoj nemilosrdnoj iscrpljenosti.

U slučaju da imate osjećaj umora i osigurate dovoljnu količinu sna, ključno je uzeti u obzir dijabetes kao potencijalni faktor. To je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes.

Simptomi depresije obuhvaćaju više od samog emocionalnog stresa; mogu se očitovati kao umor i stalni osjećaj umora. Ovo stanje mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može predstavljati fizičke znakove, uključujući stalnu iscrpljenost, poremećaje u obrascima spavanja i smanjeni apetit.

Kako biste poboljšali svoje opće blagostanje i održali optimalnu razinu energije, preporučljivo je uključiti veću količinu svježih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C. Osim toga, bitno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D, jer igraju vitalnu ulogu u jačanju živčanog sustava i održavanju zdrave energetske ravnoteže. Preporuča se ograničiti unos šećera i prerađene hrane kako biste spriječili nagli val energije praćen brzim padom i osjećajem iscrpljenosti.

Bavljenje tjelovježbom još je jedna opcija koju treba razmotriti. Iako možda nije najprivlačniji izbor, održavanje dosljedne rutine tjelesne aktivnosti ima potencijal uvelike poboljšati vaše emocionalno stanje i potaknuti vašu vitalnost. Preporuka je da svakodnevne šetnje na otvorenom pređu u naviku, pišu Vijesti.me.