Jašar Ahmedovski je istaknuti pjevač s bogatom karijerom koja traje preko 40 godina. Nedavno je dao iskren intervju za Kurir u kojem je govorio o svom privatnom životu, profesionalnom putu te gubitku brata Ipčeta i suradnji s kolegama.

Jašar potiče iz obitelji s četiri brata i jednom sestrom. Djetinjstvo mu je bilo ispunjeno lijepim uspomenama, a roditelji su ih obasipali ljubavlju i brigom. Unatoč tome, Jašarova obitelj je naglašavala važnost obrazovanja, pa je otac inzistirao da Jašar završi školu prije nego se posveti glazbi.

Unatoč očevim željama da upiše medicinski fakultet, Jašar je žarko želio krenuti glazbenim putem. Na kraju je pristao upisati medicinu u Sarajevu pod uvjetom da se nastavi baviti glazbom.

Prilikom posjete jednom restoranu, Jašar je zatražio priliku da otpjeva pjesmu. Unatoč početnom sumnjičenju, njegov glas osvojio je publiku, a to je bio početak njegove glazbene karijere.

Jašar Ahmedovski, svojom strašću prema glazbi i nepokolebljivom odlučnošću, uspio je ostvariti impresivnu karijeru koja obuhvaća mnoge hitove i suradnje s istaknutim umjetnicima.