U Gornjem Milanovcu, gradiću u srcu Srbije, dogodila se strašna tragedija koja je duboko potresla lokalnu zajednicu. Dvojica mladića, Nikola Š. i Radovan B., obojica u svojoj 23. godini, izgubili su živote u saobraćajnoj nesreći koja se desila oko dva sata posle ponoći.

Nesreća je zavila u crno mirne ulice Gornjeg Milanovca, tačnije raskrsnicu Kursuline i Ulice Miloša Velikog. U toj tragičnoj sudbini su stradala dva mladića, Nikola i Radovan, oba u svojoj 23. godini života.

Nikola, mladić čija je sudbina nesrećno okončana, ostavio je iza sebe majku, koja je inače medicinska sestra. Stravična vest o gubitku sina zatekla ju je na odeljenju hirurgije, gde je obavljala svoj posao. Srceparajući prizor je opisana scena kada je majka držala svog sina u poslednjim trenucima njegovog života, dok je on tiho napuštao ovaj svet.

Prema izveštajima, nesreća se dogodila kada Nikola i Radovan nisu zaustavili svoj automobil na znaku “stop”, a potom su ih sudarili drugi vozač. Nepotvrđene informacije sugerišu da je A.O. (22) bio vozač koji je izazvao nesreću, kretao se velikom brzinom, a kasnije je bio priveden od strane policije.

Meštani su s tugom podelili svoja saznanja o ovom događaju. Pretpostavlja se da su mladići vraćajući se iz noćnog izlaska bili žrtve neopreznog vozača koji je vozio velikom brzinom.