Falmata je mlada devojka iz Nigerije koja je prošla kroz strašnu tragediju. Kada je imala samo 13 godina, oteta je s namerom da bude iskorišćena kao oružje za samoubilački napad. Dvojica muškaraca su je kidnapovala dok je išla u posetu rođacima blizu granice sa Kamerunom.

Nakon višečasovne vožnje, odvedena je u šumu do tabora koji pripada militantnoj grupi poznatoj kao Boko Haram. U tom kampu, Falmata i još osam devojaka bile su smeštene i prisiljene na život u strašnim uslovima.

Falmata je pokušala da pobegne, ali nije imala uspeha, jer su militanti bili svuda. Uskoro je suočena s izborom – ili da se uda za teroristu ili da izvrši misiju koja je uključivala samoubilački napad.

Život u kampu bio je užasan, a devojke su stalno bile u strahu od vladinih snaga koje bi ih mogle napasti. Njihova svakodnevna rutina sastojala se od monotonih aktivnosti poput ustajanja, čišćenja i molitve.

Jednog dana, Falmata je bila odvedena u “salon za ulepšavanje” gde su joj sredili kosu, nokte i našminkali je. Međutim, umesto da je pripremaju za udaju, stavili su joj eksploziv oko struka i poslali je na samoubilački napad.

Dok je hodala ka gomili ljudi u obližnjem gradu, Falmata je razmišljala o svojim opcijama. Na kraju je odlučila da pobegne umesto da izvrši napad.