U Prijepolju, obilježava se 40 dana od tragičnog samoubojstva Mihaila Janjuševića, najmlađeg brata Marka Janjuševića Janjuša, poznatog učesnika rijalitija “Elita”. Uz duboku tugu, Boris Janjušević je podijelio fotografiju koja je dirnula mnoge.

Nakon odavanja počasti Mihailu, obitelj se okupila, a Boris je otkrio da će uskoro dobiti novosti o rezultatima obdukcije. Tijekom komemoracije, Janjušu i njegovoj majci Desanki pozlilo je. Janjuš je otišao na stranu i zapalio cigaretu, dok su se brinuli za Desanku da ne padne.

Iako se očekuje dovršetak obdukcije Mihaila, vjerojatno u skorijoj budućnosti, Janjuš čeka taj trenutak, što bi moglo koincidirati s njegovim eventualnim napuštanjem reality showa “Elita”.

Obitelj Janjušević još uvijek teško podnosi šok koji su doživjeli, dok ih tuga i dalje proždire. Dok se Janjuš bori u reality showu uz svoju novu partnericu Anelu Ahmić, Boris svakodnevno dijeli Mihailove slike iz djetinjstva, prisjećajući se sretnih trenutaka koje su dijelili prije Mihailove prerane smrti.