– Vojin Ćetković je definitivno u top 5 glumacva na ovim prostorima u posljednjih 20 godina. Mladi crnogorac je sa samo 18 godina stigao u Beograd, i od tada kreće njegova karijera. Bio je jako omiljen kod žena, a svoje srce je poklonio kolegici Slobodi Mićalović. Njih dvoje danas imaju i dvije kćerke.

Dugotrajna zajednica Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića prešla je 15 godina i postala je jedan od najčvršćih brakova. U trenutku njihovog prvog susreta, Vojin je već bio u braku sa voditeljkom Natašom Milovanović, koja je aktivno radila na trećem programu RTS-a.

Intrigantnom igrom sudbine, tada još maloljetna Sloboda, nesvjesno je s njim slavila Vojinovu momačku večer, ne sluteći da će im se putevi na kraju ukrstiti.

  • Od svoje 17. godine imao sam zadovoljstvo poznavati Vojina. Putevi su nam se ukrstili dok smo surađivali na jednom studentskom filmu i tada sam otkrio njegovu iznimnu duhovitost i zadivljujuću osobnost. Ističe se draga uspomena iz 2008., kada smo slavili njegov posljednji dan kao neženja na setu serije prije njegovog vjenčanja sljedeći dan. Fešta je bila ispunjena veseljem i smijehom, stvarajući doista nezaboravno iskustvo. Sloboda, koja je od samog početka bila bliska Vojinova prijateljica, rado se prisjeća tih trenutaka.

Možete li dati više konteksta ili informacija o Vojinovoj prvoj ženi?

Unatoč nastojanjima da zadrži privatnost, čak i kada je bila lako prepoznatljiva u javnosti, vijest o njihovom vjenčanju 2001. godine eksplodirala je medijima.

Njihovoj ljubavi, kako se pokazalo, nije bila suđena dugovječnost, a braku je došao kraj nakon samo nekoliko godina. Nakon razlaza njihove zajednice, Nataša je donijela odluku da se preseli u Pariz, gdje se posvetila školovanju i započela potpuno novo poglavlje svog života. Namjerno izbjegava medijsku pozornost, rijetko daje intervjue. Međutim, u rijetkom intervjuu koji je dala 2007. godine, kratko se dotakla svog osobnog života.

– Trenutno sam u predanom i privrženom partnerstvu. Ljubav mi je na prvom mjestu, čak i prije profesionalnih nastojanja. Veliko mi je zadovoljstvo imati značajnu vezu s nekim tko nije uključen u javnu sferu, a tko se nedavno preselio na ovo područje. Dodatno, činjenica da su oni nekoliko godina stariji od mene unosi novinu i uzbuđenje u naš odnos – rekla je tada Nataša.

Naprotiv, Vojin je imao sreću da već duže vrijeme održava blaženu vezu s glumicom Slobodom Mićalović, a vrhunac njihove ljubavi su dvije prekrasne kćeri blizanke.

Mnogo se pričalo oko Natashe kada je odlučila raskinuti brak s glumcem koji je izazvao ogromnu pažnju žena. Šuškalo se da je imala kratku ljubavnu vezu s Goranom Pitićem, bivšim ministrom u vladi Zorana Đinđića. Pitić, inače doktorica ekonomije, ima intrigantnu i nekonvencionalnu osobnu povijest.

Rođen 1961. u Velesu, Goranov otac zaposlio se u gradu. No, upravo je u Zadru proveo svoje formativne godine i razvio strast prema košarci. Nakon preseljenja u Beograd, fokus mu se usmjerava prema svijetu pjevanja.

BONUS VIJEST:

Danas Dijana Bećirović, poznata starleta s prostora bivše Jugoslavije, boravi u Los Angelesu, gdje je relativno inkognito. Nevjerojatno, ona izgleda blistavije nego ikad prije, što dokazuju zadivljujuće fotografije koje često objavljuje na svom Instagramu, pokazujući njezinu izuzetnu privlačnost.

Promatrajući njezine fotografije, postaje vidljivo da je Dijana podvrgnuta nizu manjih estetskih poboljšanja, što je rezultiralo osjetno mlađahnim izgledom. S četrnaest godina krenula je u karijeru modela koja će se pokazati iznimno uspješnom, čime je stekla reputaciju jedne od najljepših žena iz Jugoslavije tijekom 1980-ih.

Nakon školovanja u Sarajevu, krenula je prilično nekonvencionalnim putem, pokazujući svoju iznimnu ljepotu u reklamama za ugledne socijalističke korporacije. Međutim, donijela je odluku da napusti svoju bavljenje glumom i umjesto toga nastavi novinarsku karijeru. Vrijedno je napomenuti da će kasnije uspješno završiti dvije dodatne fakultetske diplome.

Godine 1976. imala je priliku snimiti brojne reklame i počastiti se pojavljivanjem na naslovnici “Starta”. Pet godina kasnije, 1981., dodatno je učvrstila svoju prisutnost krasivši naslovnicu “Playboya”. No njezin je put krenuo drugim smjerom jer je samo tri godine nakon zapaženih postignuća otišla u Italiju. Prihvaćajući novu karijeru u novinarstvu nakon uspješnog manekenskog puta, ponovno je postigla uspjeh.

Tijekom dvogodišnjeg rada kao novinarka na talijanskoj RAI televiziji, imala je priliku intervjuirati papu Ivana Pavla II., provesti vrijeme s papom Benediktom XVI., voditi nezaboravan intervju s Airtonom Senom neposredno prije njegove smrti, te popis svojih romantičnih partnera dičio se značajnim imenima kao što su Goran Bregović, Zdravko Čolić, Mik Džeger i Al Pacino, među ostalim poznatim ličnostima.

  • Dok su mnogi podlegli privlačnosti Michaela Corleonea, ja sam ostao nepokoleban. Jednostavno se nije slagao s mojim preferencijama. Tijekom produkcije “Kuma”, zajedno s Francisom Fordom Coppolom, susreo sam se s Alom Pacinom. Naši susreti bili su obojeni napetošću i uvijek prisutnom paranojom prema paparazzima. Živio je u stalnom strahu od izlaganja. Našoj povezanosti nedostajala je dubina međusobne transformacije; umjesto toga, našao sam se suočen s Pacinovim ogromnim egom. Ovo su sjećanja koja je podijelila žena, osvrćući se na svoju vezu s poznatim holivudskim glumcem.

U pratnji Ahmeta Eterguna, renomiranog producenta odgovornog za njegovanje karijera glazbenih legendi poput Rolling Stonesa, Led Zeppelina, Raya Charlesa i Arethe Franklin, otputovala je iz Rima u Sjedinjene Države.