Nastavljate li se kretati carstvom spojeva? I smatrate li da se ne povezujete s osobama s kojima izlazite? Možda bi bilo dobro da razmislite o svom horoskopskom znaku, te prije ulaska u novu vezu odvojite trenutak i promotrite i analizirajte horoskopski znak svog budućeg partnera. Vrijedno je napomenuti da određeni znakovi zodijaka nisu inherentno kompatibilni jedni s drugima.

Rođenima u znaku Ovna (21. ožujka – 19. travnja) savjetuje se izbjegavanje romantičnih veza s osobama rođenima u znaku Jarca (22. prosinca – 19. siječnja).

Jarci, poznati po svom pridržavanju pravila, često se sukobljavaju s buntovnom prirodom Ovna. Uravnoteženi Jarac može često kritizirati i preispitivati ​​vaše postupke. Međutim, spontanost je karakteristika koja je jedinstveno vaša.

Uzmimo, na primjer, nevolju koze koja se ne može jednostavno odvažiti na obrok bez prethodne rezervacije. Obje uključene strane posjeduju snažnu želju za postizanjem svojih ciljeva, no ipak je marljivi Jarac duboko predan svojim profesionalnim nastojanjima. To može rezultirati dinamikom u kojoj se osjećate kao da ste u partnerstvu sa svojim nadređenim, zbog čega će biti izazovno ispuniti vaše dnevne potrebe za privrženošću i brigom.

Za osobe rođene u horoskopskom znaku Bik (20. travnja – 20. svibnja), preporučljivo je izbjegavati romantične veze s onima koji potpadaju pod znak Vodenjaka (20. siječnja – 18. veljače).

Ako imate duboku naklonost prema svojim ustaljenim normama i običajima, biti s Vodenjakom dat će vam osjećaj mehaničke kvalitete. Vaša se veza vrti oko koncepta naklonosti, popraćenog divnim uživanjem u starinskom šampanjcu i izvrsnoj francuskoj čokoladi.

Vodenjak, budući da je vrlo logičan i egalitaran, nije sklon podnijeti financijski teret svoje želje za luksuznim stilom života.

Prema astrologiji, osobama rođenim u znaku Blizanaca (21. svibnja – 20. lipnja) nije preporučljivo ostvarivati ​​romantične veze s osobama rođenima u znaku Škorpiona (23. listopada – 21. studenog).

Pripremite se za užarenu igru ​​zavođenja u ovom dinamičnom duu, dok tijekom dana sudjelujete u razmjeni primamljivih poruka. Međutim, pripremite se za iznenadni val intenziteta kada pokušate sklopiti dogovor. Možda ste to u početku doživjeli kao bezazleni flert, vjerujući da možete podnijeti što god vam se nađe na putu. Ali nažalost, ta je pretpostavka bila daleko od točne.

Prije nego što uopće podijelite poljubac, Škorpion zahtijeva ekskluzivnost. S neodoljivom kombinacijom Škorpionove odlučnosti i karizme, bit ćete neodoljivo uvučeni u vezu.

Za osobe Rakove (rođene između 21. lipnja i 22. srpnja), preporučljivo je izbjegavati romantične veze sa osobama Strijelcima (rođene između 22. studenog i 21. prosinca).

Poput vihora, živahni i neobuzdani Strijelac ulazi u vaše postojanje, povremeno pružajući potreban katalizator da se oslobodite svoje ljuske. Međutim, podnošenje stalnog stanja promjene može na kraju nadvladati vašu osjetljivu prirodu.

Vaša želja za ugodnim kućnim životom neizbježno će se sukobiti sa Strijelčevim prepunim društvenim kalendarom. Dok vi izlijevate svoje srce, Strijelac će zbijati šale i neće shvatiti vašu čežnju za kvalitetnim druženjem s voljenima.

Ako ste Lav (rođeni između 23. srpnja i 22. kolovoza), preporučljivo je izbjegavati romantične veze s Ribama (rođeni između 19. veljače i 20. ožujka).

Pripremite se da vas očara očaravajuća privlačnost Riba. Ovaj sanjivi znak bez muke će vas osvojiti i postati vaš idealan suputnik u carstvu snova. Međutim, važno je biti oprezan. Ako s noćnom Ribom ostanete budni do ranih sati, riskirate gubitak dodira sa stvarnošću.

Međutim, skrivene ispod kontemplativne vanjštine, Ribe mogu doživjeti burna i melankolična raspoloženja. Imat ćete razumijevanje iz prve ruke kada se Riba povuče i zanemari vaše poruke na vrijeme koje čak ni Lav ne može shvatiti. Nadalje, nitko od vas nema snažan osjećaj financijske odgovornosti.

Prema astrologiji, osobama rođenim između 23. kolovoza i 22. rujna, u horoskopskom znaku Djevice, savjetuje se da ne upuštaju u romantične veze s onima rođenima između 23. rujna i 22. listopada, koji spadaju u horoskopski znak Vage.

  • Pravo je olakšanje pronaći nekoga tko ne samo da cijeni vaš besprijekoran ukus, već također ima sposobnost ponuditi svoje fantastične prijedloge. Prvi susreti između vas dvoje bit će apsolutno očaravajući, sve dok ih možete učinkovito koordinirati. Vaga ima način komuniciranja koji podsjeća na zaraznu melodiju “Nazovi me možda”, ali prije nego što u potpunosti popustite, važno je utvrditi ima li ova veza pravu budućnost.
    Predanost je borba za Vage, bilo da se radi o rezervaciji ili sklapanju romantičnog partnerstva. Kako vrijeme prolazi, vaše strpljenje može postati osjetljivo poput najfinijeg pramena anđeoske kose.

Ako spadate u horoskopski znak Vaga (23. rujna – 22. listopada), savjetuje se izbjegavanje romantične veze s osobama koje pripadaju horoskopskom znaku Djevice (23. kolovoza – 22. rujna).

Kompatibilnost između Djevice koja cijeni književnost i kulturu i druge osobe na prvi će se pogled učiniti povoljnom. Obje strane dijele zajedničke interese i imaju afiniteta prema finijim aspektima života. Međutim, važno je napomenuti da Djevica vođena postizanjem rezultata neprestano teži samopoboljšanju, dok ste vi skloni gledati svijet optimističnije i idealističkije.

Potreba Djevice za preciznošću i akcijom savršeno će se uskladiti s vašom entuzijastičnom i velikodušnom prirodom. Vaša sposobnost bezrezervnog davanja vrijedna je osobina, osobito kada su u pitanju vaši voljeni, a Djevica će cijeniti njihovu pedantnost kada je riječ o upravljanju financijama.

Prema astrologiji, Škorpionima (rođenima između 23. listopada i 21. studenog) nije preporučljivo upuštati se u romantične veze s Blizancima (rođenima između 21. svibnja i 20. lipnja).

Unatoč tome što vas neodoljivo privlači nepredvidljiva priroda Blizanaca, pokušaj uspostavljanja veze s njima samo će pogoršati situaciju. Blizančev čudan način komunikacije ostavit će vas uznemirenim i stalno prisiljenim provjeravati telefon, dok će njihove sklonosti koketiranju izazvati osjećaj ljubomore u vama.

Prema astrološkoj kompatibilnosti, nije preporučljivo da osobe Strijelca (rođene između 22. studenog i 21. prosinca) ostvaruju romantične veze s osobama iz znaka Raka (rođene između 21. lipnja i 22. srpnja).

Kada je riječ o kulturnom Raku, izvrsni su prijatelji, ali najbolje je održavati platonsku vezu. Ovo nježno biće ima potencijal postati pretjerano slatko i ljepljivo u potrazi za ljubavlju.

Jednom kada se pojedinac u znaku Raka nakon trećeg susreta useli u vaš kompaktni studio apartman, oglasit će se vaš alarm. Osim toga, vrlo je vjerojatno da će vam sentimentalne čestitke i pisma biti neodoljivi.

Prema astrološkim naputcima, osobama rođenim u znaku Jarca (22. prosinca – 19. siječnja) preporuča se izbjegavati romantične veze s osobama rođenima u znaku Ovna (21. ožujka – 19. travnja).

Najmlađi član zodijaka, Ovan, nalazi se u poziciji financijske ovisnosti o vama, hranitelju obitelji. Dinamika moći između vas dvoje je primjetno neuravnotežena. Međutim, ako želite partnera za kojeg ćete se brinuti, ovaj jedinstveni par ima potencijal procvjetati u ljubav. Ovnovi, neopterećeni financijskim obavezama, spremno će uživati ​​u plodovima vašeg rada dok će također gomilati vlastito bogatstvo.

Za osobe Vodenjaka rođene između 20. siječnja i 18. veljače, nije preporučljivo ostvarivati ​​romantične veze s onima koji potpadaju pod znak zodijaka Bik, koji obuhvaća datume od 20. travnja do 20. svibnja.

Iako možda cijenite romantične geste Bika, njihov vatreni intenzitet može biti prilično neodoljiv. Teško vam je shvatiti njihovu stalnu potrebu za porukama “Volim te” ili njihovu nesigurnost kada provodite vrijeme s prijateljima neovisno.

Njihove ekstravagantne sklonosti daleko su ispod vaših suosjećajnih sklonosti. Dok oni uživaju u kamenicama i kavijaru, vi radije dajete priloge u dobrotvorne svrhe. Ovaj sukob vrijednosti nedvojbeno će ugasiti iskre kemije među vama.

Za one rođene u horoskopskom znaku Riba (19. veljače – 20. ožujka), savjetuje se izbjegavanje romantičnih veza s osobama rođenim u znaku Lava (23. srpnja – 22. kolovoza).

Leov prvi susret očarat će vas njihovim otvorenim ponašanjem, što će dovesti do neodoljivog iskušenja da produžite večer s još jednim pićem. Međutim, ono što tek treba otkriti jest identitet pojedinca koji vas je bez napora oborio s nogu.

Lavova neprestana želja za pažnjom sukobljava se s Ribinom sklonošću da kopa u dubine. Ponos Lava sprječava ih da budu ranjivi, što rezultira osjećajem nereda i zbunjenosti.