Iako nisu u zakonskom braku, supruga Ane Brnabić i dalje je nepokolebljivi zagovornik sadašnje predsjednice Skupštine Srbije i bivše premijerke. S vrsnim političarem dr. Milicu Đurđić desetljeće i pol veže emotivna veza. Isto toliko traje i njihovo partnerstvo, tijekom kojeg su zajednički odlučili krenuti na put roditeljstva.

Odrastao u brižnom obiteljskom okruženju, Igor, koji je nedavno u veljači napunio četiri godine, ima jedinstvenu poziciju u naklonosti Brnabić. Često govori kako njegov zagrljaj na kraju svakog dana donosi utjehu i utjehu njezinom umornom duhu. Štoviše, ona otvoreno priznaje da je provedba roditeljskih pravila relativno jednostavan pothvat.

Za razliku od svoje emotivno demonstrativne kolegice, Milica se više voli kloniti očiju javnosti. Ipak, u društvu Ane, ona grabi priliku za veliki ulazak na crveni tepih, bez muke zasjenjujući pojedince u okruženju svojim besprijekornim smislom za modu i zadivljujućom aurom.

U području medicine, njegov jedini fokus leži u predstavljanju medija, zanemarujući bilo koju drugu temu kao suvišnu. Ipak, dogodio se jedan jedini slučaj u kojem je odstupio od tog stava. Ispostavilo se to u značajnoj prigodi kada je naša zemlja predstavljena međunarodnoj zajednici. Na tom događaju pristao je da se fotografira za prestižni časopis “L’Officiel”.

Niotkuda, njezino je prisustvo krasilo naslovnu stranicu prestižnog modnog časopisa koji se bavi arapskim tržištem. U okviru ovog ekskluzivnog članka zaronila je u intimne aspekte svog života, otkrivši informacije o svojim ležernim aktivnostima uz Anu i njenog sina.

  • Dva su draga mesta u Beogradu koja imaju poseban značaj u mom srcu: Hipodrom i Filharmonija. Oba ova mjesta posjeduju neusporediv šarm koji je uistinu zadivljujući. Hipodrom, kao najstariji sportski objekt u gradu, nosi bogatu povijest i izaziva snažne emocije. Služi kao cijenjeno mjesto okupljanja obitelji na kojem se okupljaju i uživaju u svom vremenu. Takve osjećaje iznio je suprug Ane Brnabić, za koju se, iako tada nije bila u službenom braku, šuškalo da se za svog partnera, predsjednika Skupštine, udala u stranoj zemlji. Dok je Ana kasnije opovrgla te spekulacije, ostaje dojam neizvjesnosti oko autentičnosti vjenčanja.

Osim ovog specifičnog aspekta života Milice Đurđić, enigma su i njene godine.

Prva javna dužnosnica koja je otvoreno priznala svoju pripadnost LGBT zajednici je Ana Brnabić, premijerka Srbije. Uz dr. Milicu Đurđić, uspostavili su kućno okruženje puno ljubavi i njege, pojačano ukusno uređenim prebivalištem i radosnom prisutnošću voljenog sina Igora.

Istini za volju, privatnost premijerke i njezine obitelji je dobro očuvana, što izaziva interes šire javnosti. Mnogo se spekulisalo o izgledu rezidencije Ane Brnabić na Dedinju, gdje traži utjehu nakon dugog dana. Srećom, prošle sam godine na “Instagramu” uspio baciti pogled na njeno prebivalište.

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić je prilikom posjete domu poznanika od povjerenja nenamjerno podijelio fotografiju koja je nenamjerno otkrila dio premijerove obiteljske rezidencije.

U ugodnom ambijentu ispunjenom ugodnim razgovorima i ukusnom večerom, posjet se dogodio. Predsjednik je u svojoj zamolbi istaknuo kako mu je ovo prvi posjet Aninom domu.

Bio je to moj prvi put da sam posjetio Anninu kuću na večeri, i moram reći da su krilca bila apsolutno nevjerojatna. Jedini mali problem bio je taj što nam se Anna nije pridružila za jelo, što je bilo prilično primamljivo odoljeti. Želimo vam fantastičan vikend! Čitajući natpis na fotografiji, postalo mi je jasno da stan Ane Brnabić i njegova okolina, posebno brižno održavano dvorište, izgledaju gotovo nadrealno.