Kristina Radenković, poznata televizijska voditeljica u Srbiji, stvorila je šarmantno utočište smješteno u slikovitim krajolicima Fruške gore. Koristeći obiteljsko imanje smješteno na blagim obroncima ove veličanstvene planine, prepušta se dragocjenim trenucima dokolice uz voljenog supruga i djecu.

Snežana, Kristinina majka, pomno je organizirala kućicu, pobrinuvši se da svaki detalj bude dizajniran s čistim užitkom. Zadivljujuće prebivalište okruženo je prostranim vrtom i bujnim zelenilom, dok centralne točke bazena i prostrane verande pružaju prekrasan pogled na okolnu prirodu i cijelu Vojvodinu. Istovremeno odišući raskoši i udobnošću, kuća ostavlja posjetitelje zadivljene svojom čistom veličanstvenošću čim kroče unutra.

Unatoč ograničenom broju obaveza, Kristina dosljedno daje prioritet posjetima svojoj obitelji i otvoreno je s našom platformom podijelila da je izvrsna u vođenju kućanskih poslova.

Voditeljica je izrazila svoje sve veće vještina u kuhinji, navodeći kako svakim danom postaje sve bolja kuharica. Svoju predanost kuhanju istaknula je često, ističući nastojanja da unaprijedi svoje kulinarske vještine.

Srbijanska glumica i voditeljica Kristina Radenković poznata je kao voditeljica iznimno popularnog i dugotrajnog kviza “Slagalica”.

Rođena u Novom Sadu 5. prosinca 1980. otišla je u svijet. Majka Snježana oduvijek joj je bila najveća zagovornica, a ima i mlađu sestru Marinu. Tijekom djetinjstva bila je introvertirana i fokusirana isključivo na učenje. U trinaestoj godini roditelji su joj se razveli zbog veze njenog oca Branislava s drugom ženom, koja je kasnije rodila kćer. Najizazovnije razdoblje u Kristininom životu došlo je kada je otkrila očevu bitku s rakom. Unatoč dvanaestogodišnjoj borbi s ovom nemilosrdnom bolešću, tragično je preminuo 2008. godine.

Budući da je njezin otac obnašao cijenjenu poziciju potpredsjednika FK Novi Sad, često je obilazila stadion, uživala u sjemenkama i razmišljala o zbunjujućem prizoru pojedinaca koji nemilosrdno ganjaju loptu. No, njezin pothvat u sferi teniskog trenera kratko je trajao, jer je trener ljubazno zamolio roditelje da je više ne dovode. Što se tiče njezinog pohoda na jazz balet, to je graciozno završilo kad je navršila šesnaest godina.

Pod vodstvom Milana Pletana Plendže, Kristina je sa samo sedamnaest godina pokrenula radionicu glume. Upravo uz njegovo mentorstvo Kristina je otkrila svoju strast prema glumi i procvjetala kao izvođačica.

U početku se upisala na Prirodoslovno-matematički fakultet jer je majka zahtijevala da položi prvu godinu kako bi mogla ići na audiciju na Umjetničku akademiju. Zanimljivo, uspjela je uspješno završiti oba programa. Prelazak na rad u Beogradu za nju se pokazao prilično izazovnim. No, riskirala je i prijavila se na natječaj “Europsko lice” RTS-a. Kao jedna od četiri najbolje natjecateljice pridružila se Banetu Katiću u bekstejdžu na Eurosongu.

Od mladosti se borila s uspostavljanjem veza s dečkima, pribjegavajući fizičkom nasilju kao sredstvu izražavanja svoje ljubavi prema njima. Zapaženu vezu imala je s Ljubom Jovanovićem, rukometašem koji je slučajno bio u braku s Natašom Bekvalac. Unatoč tome što su se prvotno preselili zajedno, njihova je romansa naglo prekinuta nakon samo tjedan dana. U listopadu 2014. započela je novu vezu s Nikolom Radojevićem kojeg je upoznala dok je šetala njihove voljene ljubimce Ninu i Radoja. 23. ožujka 2016. dobili su prekrasnu djevojčicu Taru. Zanimljivo, voditeljica je nastavila raditi do samog kraja trudnoće. Tara je na svijet došla carskim rezom u spinalnoj anesteziji, teška je impresivnih 4300 g i visoka 54 cm.