– Za danas jedna jako mistična tema, koju svako od nas voli sa vremena na vrijeme da pročita. Jedna od tema koja nikada najvjerovatnije neće biti istražena jeste šta se dešava poslije smrti? Šta se dešava sa dušom, gdje završavamo, samo su neka od pitanja na kojima nema konkretnog odgovora.

Prema uobičajenom mišljenju, sljedeći znakovi su obično povezani. Leptir ima značaj u prenošenju posebnih poruka, a neki ga tumače kao sredstvo komunikacije od preminule voljene osobe. Ako leptir sleti na vas ili zaleprša oko vas, to se smatra pozitivnim znakom. Neočekivano otkriveno perje također ima slično simboličko značenje.

Još jedan značajan aspekt je pronalazak novčića, koji se tumači na sljedeći način: jedan od načina na koji preminula voljena osoba može komunicirati s vama je ostavljanje novčića na tlu u vašoj prisutnosti. Ključno je zabilježiti godinu ugraviranu na novčiću jer ona može sadržavati značajnu priču ako možete uspostaviti korelaciju između tog broja i osobe koja je preminula. Prema tom vjerovanju, ako se ne uoči nikakva veza, uskoro će uslijediti naknadna poruka.

Ptice se često smatraju božanskim izaslanicima koji prenose poruke viših sila. Ako slučajno uočite rijetku pticu koja se obično ne viđa, ona može imati poseban značaj. Preporučljivo je zabilježiti datum kada sretnete takvu pticu, jer se može pojaviti u važnim prilikama poput rođendana preminule voljene osobe ili tijekom važnih praznika. Međutim, ključno je zadržati uravnoteženu perspektivu i ne dopustiti da vam ovi znakovi pretjerano zaokupljaju misli. Treba ih tumačiti s oprezom i uzeti u obzir samo pod određenim okolnostima. Ako vam je teško nositi se sa svojom tugom, preporuča se potražiti savjet stručnjaka koji vam može ponuditi praktična rješenja i dragocjene savjete koji će vam olakšati borbu.

Priča iza ovih simbola nudi uvid u to kako pojedinci reagiraju kada se suoče s odlaskom svojih voljenih. Oni aktivno traže smislene prikaze u nastojanju da izbjegnu umanjivanje tuge koju osjećaju.

Znakovi koji ukazuju na duhovnu vezu s preminulima uključuju otkriće neuobičajenog ili osebujnog kamena, miris koji evocira sjećanja na pokojnika (budući da su studije povezale miris sa sjećanjem), snovi koji služe kao sredstvo komunikacije, pojava ponavljajućeg “anđela” ” brojevi (kao što je 12:12 ili 5:55) na satovima ili predmetima, iznenadno treperenje ili potpuni mrak svjetla i slušanje poznatog glasa koji zove vaše ime bez identificiranja govornika, zajedno s neočekivanim pojavljivanjem pokojnikovih stvari u čudnom lokacije.

Vjerojatno je istražiti alternativna objašnjenja za sve ovo, koja bi mogla ponuditi racionalnije razumijevanje tuge proživljene nakon tragičnog gubitka. Vrijedno je razmotriti ove znakove i kako ih ljudi percipiraju i reagiraju na njih.

Dodatn vijest:

Isprva je otkriće albinizma Baby Zejna šokiralo i zbunilo okolinu, no u stvarnosti to nije tako neuobičajeno kao što se čini. Albinizam je urođeno stanje koje karakterizira nedostatak pigmenta u koži, kosi i očima, što oštećuje njegov vid na daljinu i zahtijeva da se njegova majka stalno maže kremom za zaštitu od sunca.

Intriga je bila veća, beba je na svijet došla s upečatljivom grivom crvene kose, što je Vivien nagnalo da oboji svoje pramenove u istu boju.

Vivijan i Ezekiel, koji su se prije nekoliko godina preselili iz Nigerije na Cipar kako bi nastavili školovanje, izrazili su zahvalnost na nepokolebljivoj potpori svojih obitelji, istovremeno priznajući nesretnu stvarnost diskriminacije s kojom se suočavaju pojedinci s albinizmom. Ezekiel je izrazio uvjerenje da se u Nigeriji osobe s albinizmom ne doživljavaju kao obični ljudi. Tijekom svog putovanja nikada nije dovodio u pitanje lojalnost svoje supruge, niti vlastito uvjerenje da se podvrgne DNK testu.

Kako bi podigla svijest o albinizmu, Vivien je otišla na platforme društvenih medija i podijelila Zaynovu priču, što je u konačnici navelo nju i njezina supruga da o tome razgovaraju s medijima.

Unatoč stalnom suočavanju s negativnim komentarima, Vivijen ostaje otporna i odlučna u širenju svijesti o albinizmu i podršci djeci koja su njime pogođena, odlučujući blokirati negativnost i zadržati pozitivan ton.